سلام خسته نباشید من کاپلیت ادیشن دارم میخوام بدونم چطوری میشه لباس دوم کرکتر های دی ال سی را باز کرد ممنوم میشم اگه جواب بدید
به این ایمیل بزنید و جوابم رو بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام خسته نباشید من کاپلیت ادیشن دارم میخوام بدونم چطوری میشه لباس دوم کرکتر های دی ال سی را باز کرد ممنوم میشم اگه جواب بدید
به این ایمیل بزنید و جوابم رو بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salamنقل قول:
رو هر شخصیت Start بزن
سلام PC-Worldی ها.
من می خوام آخرین و جدیدترین بازی مورتال کمبات رو واسه پلتفورم پی سی (new version -mortal kombat PC)دانلود کنم. ولی نه لینک دارم نه حتی اسمشو می دونم.
می شه لطف کنین یه لینک دانلود یا حداقل اسمشو بگین که منم بتونم بازی کنم؟
مرسی از همگی
سلام برادر میدونم استارت رو میزنم ولی لباس هاشون نمیاد یعنی باز نشده ممنون میشم کمک کنیدنقل قول:
لباس همه کرکتر ها رو باز کردم ولی این 4 تا موندن
یعنی هیچ کس نیست یه لینک دانلود بزاره واسه ما؟نقل قول:
فراوانیت را شکر بار پروردگارا
سلام به همه دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطوری لباس دوم کرکتر های دی ال سی را باز کنم؟ لطفا کمکم کنید
سلام دوستان... خسته نباشید... میخواستم بدونم آیا توی مورتال کمبت XBOX شخصیت مخفی وجود داره که بشه آزاد کرد؟؟؟؟ مبارزه EXPERT هم تا آخرش رفتم ولی باز کسی آزاد نشد...آیا باید امتیازم به حد کافی برسه یا اصلا شخیصیت lمخفی نداره که آزاد بشه...
منظورتون از شخصیت منفی کی هستش..؟نقل قول:
تنها شخصیت هایی که ازاد میشن cyber sub zero و کوان چی هستش
اگه DLC رو دانلود کنید یا نسخه کاملشو همراه با این DLC ها تهیه کنید 4 شخصیت جدید هم اضافه میشه براتون که از جمله
Kenshi --Scarlet - Rain --Freedy هستش
اینا رو همش دارم... من فکر کردم مثی تیکن هست که با پایان هر مزحله ای که میری یه شخصیت به لیست اضاقه میشه... مثلا غول گورو که قبل از قول آخری هستش فکر کردم با شکست دادنش اون آزاد میشه و به لیست اضافه میشه...نقل قول:
دلم واسه این بازی تنگ شده...خیلی وقته بازیش نکردم...چطوری میشه تو این بازی مسلط شد؟یه رمزی میخام که وقتی دارم تمرین میکنم با دسته ی مخالف((یعنی من دارم دو نفره با هیچکی بازی میکنم....خونش نره...