هورا وصل شد...
Printable View
هورا وصل شد...
وصل شد ولي همش قطع ميشه و افتضاح شده ميره رو اعصاب بدجوري!
ايرانسل هم رفت لاي دست بقيه isp هاي درپيت !!!!با اين فرق كه هيچكسي جوابتو هم نميده!
آقايون يه سوال:
اين مودم wi-fi دكمه خاموش و روشن نداره ؟ يا انيكه چشم من ضعيف شده هرجاشو مي گردم نداره . همش بايد از برق بكشيم و بزاريم
گشتم نبود، نگرد نیست. یه دکمه هم یه دکمه است دیگه !! دوستان چینی نمی تونن ازش بگذرننقل قول:
آره اگه یه دکمه برای خاموش روش کردنش میزاشتن خیلی خوب بود الان باید هی فیش برق پشتشو بکشیم
خيلي از مودم ها دكمه خاموش روشن نداره. شما بايد كابل برق رو در بياريد بعد از 1 دقيقه دوباره وصل كنيد.
-
راستي
من يك هفته بيتشره پول ريختم به حساب و مودم WIFI رو انتخاب كردم زنگ زدم ميگن داره سيستم آپديت ميشه فعلا نميتونم مودم تحويل بديم
ميگه 10 روز ديگه
بابا عجب مزخرفي شده اين سيستم! من رفتم وايمكس بگيرم واسه يه شركتي چون زود راه اندازي ميشه مثلا. يارو گفت 10 روز من به مديره شركته گفتم يارو داشت منو ميخورد. بس كه عصبانيي بود.
منم زنگ زدم گفتن بايد دوباره ثبت نام كنيد و يه مودم ديگه رو انتخاب كنيد. ولي خوب من همينمو ميخواستم!!!
عجب مسخره بازي هست به خدا
-
راستي
فرق مودم WIFI قديمي با جديد در اينه كه قديمي 1 خروجي كابل شبكه داره جديده 4 تا خروجي داره(البته اينطوري گفتن. من خودم نديدم)
آقا از دیشب حدود ساعت 1 به بعئ یعنی تا همین الان 4 چراغ از 5 چراغ من روشنه یعنی 2 چراغ اضافه شده سرعت هم عالی شده پینگ هم مناسبه
مثکه این چند روز داشتن یه کارایی میکردن که سیگنال ضعیفتر شده بود الان که از دیشب عالیه
مال شما بهتر شده ؟
براي ما هم از 2 چراغ به 3 چراغ ارتقاء يافت!!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما بايد تعرفه ي شركتي حقيقي رو پر كنيد!
بعدم نامه اي چيزي كه داره واسه اون موضوع تحويل بدين !