شما میتونید پایونیر RS70 بگیرین با آمپ 919 که 7.1 رو ساپورت می کنه و دوتا بلندگوی متناسب مثل این مدلنقل قول:
[PHP]http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=10579[/PHP]
تهیه کنید و بهش اضافه کنید.
Printable View
شما میتونید پایونیر RS70 بگیرین با آمپ 919 که 7.1 رو ساپورت می کنه و دوتا بلندگوی متناسب مثل این مدلنقل قول:
[PHP]http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=10579[/PHP]
تهیه کنید و بهش اضافه کنید.
پژمان آمپ رو واسش عوض نمی کنند.اگه بخواد rs70 بگیره بهش آمپ 819 میدن.نقل قول:
سلام من میخوام یه سینمای خانگی بگیرم نمیدونم چه مدلی خوبه میشه راهنماییم کنید؟؟؟
1- خروجی و ورودی hdmi داشته باشه.
2- قدرتش 1000 وات باشه.
3- dvd و divx (بیشتر فرمت هارو ساپورت کنه)
4- ترجیح میدم ال جی یا سامسونگ باشه.
5- و از همه مهمتر قیمتش زیر 400 تومن باشه...
ممنون...
چرا یکی از دوستان این کارو کرده بود.نقل قول:
فکر می کنم الان هم بکنند.
من 2 تا مدل تو ال جی پیدا کردم قیمت هاشونم خوبه به نظرتون کدوم سینما خانگیه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه مدل دیگه ای هم در نظرتونه لطف کنید بگین...
1-LH-T1090HTSLH
2- LH-T 1075 HTS
داشتم سایت jamo را گشتی می زدم که یه مدل بلندگو زمینی یا به قول خودشون Floor Standing رو دیدم که خیلی ازش خوشم اومد چون پشت بلندگو ها هیچ قابی وجود نداره که صدای باندها خراب بشه! اگه امتحان کرده باشین خیلی از باندهای امروزی در صورتی که از قاب جداشون کنید صداشون نصف هم کمتر می شه حالا این قاب می تونه در صورتی که مهندسی ساخت و صوت را رعایت کرده باشه به کیفیت خروجی باندها کمک کنه اما اگه یه خورده کیفیت طراحی رعایت نشده باشه صدای بلندگوها را در حد وحشتناکی خراب می کنه و باعث همهمه در خروجی باندها میشه! (سخت کار برای خرید یه ست استریو انتخاب بلندگو هست که با کمترین هزینه بهترین کیفیت رو بدست بیاری...چون زیاد به مشخصات اعلامی روی کاغذ توسط تولید کننده ها اعتمادی نیست که حتمن کیفیت هم خوب باشه!)
بریم سراغ باند که تو سایت پیدا کردم (احتمال زیاد دوستان جامو دوست این مدل رو دیدن ) مدلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که قدرت خروجی خیلی بالایی داره که به نظر من خیلی کارایی نداره و لی نکته مثبت این باند اینه که پشت باند ها هیچ قابی وجود نداره و صدایی که می شنوید دقیقا همونی هست که بلندگوها تولید می کنند بنابراین باید صدای جالبی داشته باشه.
قیمتش رو تو نت سرچ کردم متاسفانه حدود 5 یا 6 هزار $ بود!!! به هر حال گفتم این مدل رو بزارم اینجا تا اگه کسی مدل مشابه با قیمت خیلی خیلی پایین تر از این رو تو ایران دید ما را بی نصیب نزاره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم از نمایندگی زیر پل حافظ پرسیدم گفت نمیشه امپ رو عوض کرد.نقل قول:
پژمان جان این جامو های شما صداش تو مایه همین ارس 70 هست؟
این ست شما رو منم ممکنه جمع کنم.
البته اقای محمدپور گفتن دیگه اونکیو 607 نیست و مدل جدیدش که 608 هست موجوده اما قیمت 780000 تومان که به نظر من دیگه نمیارزه.
سیم این باندها رو باید جدا تهیه کرد؟
یک قیمت از سیمهایی که شما گرفتید و چند متر تهیه کردید و قیمت و مارک و از کجا و.... هم توضیح بدید ممنون میشم.
البته من 2 تا کابل اچ دی ام ای 1.4 به طول هرکدام 1 متر و یکی هم 5 متری از المان گفتم بیارن که دیشب رسید.
اما سیمهای باندها رو همینجا میخوام بگیرم. اگر یکم در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.
هفته پیش رفته بودم جمهوری و رفتم همون نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ.
همین rs70 رو تست کردم و هم 787 سینمای خانگی رو.
اصلا از صدای 70 خوشم نیومد. بینهایت صدای شلوغ و بلندی بیخودی داشت. از اون سبکهای صدا بود که ادم رو سر نیم ساعت خسته میکنه. دقیقا عین صدای پخش ماشینهای پایونیر و بدتر از پخشش باندای ماشین پایونر که یکسره تیس تیس بیخود و به اصطلاح عامیانه صدای جوادی داره داشت.(از الان از دوستان عذر خواهی میکنم و امیدوارم به کسی بر نخوره)
به نظر من صدای 787 از صدای 70 خیلی دلنشینتر بود. البته بلندی صدای 70 رو نداشت اما به نظر من صدا یا کیفیت تر و زنده تر بود.
خیلی شانس اوردم که rs70 نگرفتم چون سر 2 روز پشیمون میشدم.
از دوست عزیزمون رایان گرامی هم که 787 دارن و صدای rs70 رو هم زیاد شنیدن و تست کردن هم خواهش میکنم در مورد این دوتا نظر بدن.
این مدل از سری مرجع یا Reference جامو هست و تقریباً بهترین مدلش ولی تا اونجایی که می دونم قیمتش از اینی هم که شما فرمودین خیلی بالاتره (حدود 17000 $) در ضمن برای این بلندگوها باید از Power Amp استفاده کرد که اون هم چند میلیونی خرج بر میداره.نقل قول:
ولی به هر حال نمی شه سمت این جور چیزا رفت خیلی گرونند برای ساخت این بلندگوهای بدون قاب هم تکنولوژی خاصی استفاده میشه که پرهزینه است و خرید همچین چیزهای خاصی ارزونش چندان منطقی و بدرد بخور نیست.
فرزاد جان من مدل 787 ندارم.فکر کنم با یکی از دوستان اشتباه گرفتی.نقل قول:
در مورد این دو محصول توجه داشته باشید که مدل 787 فقط یه مدل Hometheater هستش و تو زمینه موزیک امکان داره خیلی هارو راضی نکنه ولی rs70 یه سینمای ترکیبی هستش و تو زمینه موزیک هم قوی عمل می کنه.
اینکه صدای rs70 شلوغ هست رو من قبول دارم ولی در مقایسه با سیستم های برتر از خودش نه در مقابل 787.
شما که فکر سیستم های بهتر از اینا هستید مطمئنا این محصولات شمارو راضی نمی کنه و به قول خودتون سردرد برای شما میاره.
ساب ووفر مدل 787 صدای خیلی نرمی داره و برخلاف ساب ووفر سری های rs هست که صدای انفجاری و کوبنده دارند.
بهرحال این دو مدل اصلا تو سطح هم نیستند که بخوایم در مقابل هم در موردشون نظر بدیم.
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
من مدل 1090 ال جی رو بهتون پیشنهاد می کنم.نقل قول:
نقل قول:
ممنون حالا به غیر از این ها دیگه چه مارک هایی و چه مدل هایی خوبه؟؟؟ کیفیت عالی تو پخش داشته باشه...