درود قبل از ایجاد پست جدید صفحات قبلی رو چک کنید.جواب سوال شما هم تو صفحات قبلی هست
Printable View
درود قبل از ایجاد پست جدید صفحات قبلی رو چک کنید.جواب سوال شما هم تو صفحات قبلی هست
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم.میشه شماره صفحه رو بی زحمت بگین؟آخه گشتم چیزی ندیدم:46:اگه منظورتون اون آموزشها هستن.باید بگم که اتفاقا من از رو همون آموزشا یه درخت ساختم آوردم تو آنریل بعد تو اون آموزشه راست کلیک میکنه رویه زمین و از گزینه Add Actor و نور Add Light dominant...رو انتخاب میکنه یه نور ایجاد میشه روش D/S نوشته ولی وقتی که Build رو میزنه و تموم میشه دوتا نور ایجاد شده که رو هر دوتاشون U نوشته:18:ببخشید دیگه مبتدی هستیم و مشکل زیاد:46:
با تشکر:40:
دوستان ببخشید اینجا میپرسم ... سایتی رو سراغ دارید که آموزش های Gnomon - UDK رو بفروشه ؟
aliscan.d;یک شات از متزیالی که به برگ ها اختصاص دادید بزارید.همچنین یک شات از پراپرتیز درخت.
سلامنقل قول:
نمی دونم شما دقیقا چیکار می کنی در هر صورت یه جای کار اشتباه هست.
این کار که می گم 5 دقیقه طول می کشه، انجام بده نتیجه روبگو:
یه مپ جدید درست کن، با براش یه کف برای مرحله درست کن، مثلا 1024x1024x32 . این Speed Tree رو از کانتنت های UDK بذار توش و Scale ش رو بکن 15:
SpeedTree'FoliageDemo.Speedtrees.ShaneBanyan_RT_01 '
از داخل Actor Classes یه DominantDirectionalLight بذار تو مپ (از Actor Classes ها). حالا تو یه جهت دلخواه rotate کن و Brightness رو بده 2.5 .
حالا براش رو بزرگ کن تا جایی که کل اجزای مپ داخلش باشه، از منوی View -> Add Volume گزینه ی LightmassImportanceVolume رو بزن.
خب حالا Build All رو بزن و بگو مشکل حله یا نه؟
اگه حل شد بگو راهی که خودت رفتی چه فرقی با این می کنه؟ غیر از این که درخت از خودته البته.
بعدش هم درخت خودتو جایگزین کن ببین حله یا نه؟
اینا رو که بگی میشه فهمید اشکالت از کدوم قسمته.
در ضمن جدای از همه اینا، قرار دیروزمونو یادت رفته؟:13:
برو پی ام رو یه بار دیگه بخون، قرار نشد یه چیز جدید تمرین کنی ها، قرار شد اول یه سری همون کارارو تکرار کنی، بعد هم یه سری کار که به همون روشا انجام میشه. الان این کار شما شامل کدوم میشه؟؟:13:نقل قول:
این یه کار کاملا خاص هست که حتی 1/3 بازی های تجاری هم ندارنش، شما یهو اول کار دست گذاشتی رو این؟
اگه برا سینماتیک هست که Skeletal Mesh بهترین گزینست، اگه نه هم هر دو راهی که گفتم کار می دن ولی نه قبل 4-3 ماه که وارد بشی!! از جمله Soft Body.
یکی دو روز بگرد، اگه اصلا پیدا نکردی یه پ.خ بده.نقل قول:
بای.:8:
یه سوال دارم
به نظر شما استفاده از faklight توی نور پردازی بهتره یا نور پردازی خود برنامه[COLOR="Silver"]
منظورم توی نرخ فریمه . یا اصلا کلی بگم . عواملی مثل تخریب پذیری نور پردازی چقدر می تونن توی نرخ فریم تاثیر بزارن .
در ضمن Apex چیه جایگزین فیزیک توی این نسخه شده .
یه خبر جالب امروز توی سایت یو دی کی دیدم . تا الان که نزدیک یک سال از انشار این نرم افزار می گذره تا به حال یک ملیون بار این نرم افزار دانلود شده
کی برم سراغ آموزش های Eat3d ؟نقل قول:
سلام
این سیاه شدشه
اینم نور اسکای لایتکد:http://up.--------.com/Files/a5377b9a37824412ae79.JPG
کد:http://up.--------.com/Files/21a9d1fb525b473484c8.JPG
چشم کاری که شما گفتین رو الان میرم انجام میدم:46:نقل قول:
با تشکر:40:
سلام.
این فیلمای خود شرکت udk قسمت cinematics وقتی بازی رو شروع می کنم موقعی که بازیکن میاد جلوم وایمیسته هیچ کاری نمی کنه. هیچ بخاری ازش پا نمی شه فقت وثل ماست من رو نگاه می کنه.
ویرایش:
ببخشید راحش رو پیدا کردم دیگه احتیاجی نیست
اینا یه سواله؟:31:نقل قول:
منظورت از fakelight چیه؟
کلا نور های Toggleable و Movable چون تماما داینامیک هستند، سربار خیلی زیادی رو کارت گرافیک داره نسبت به نور های استاتیک.
قسمت اعظم Shadow Map هاشونم در زمان ریل تایم فریم به فریم آپدیت میشه که خب هزینه بر هست، در صورتی که برای نور های استاتیک این روند برعکسه و اکثر کار تو زمان بیلد نور انجام میشه.
Apex رو انویدیا حدود 1.5 سال پیش تو GDC معرفی کرد و الان مدتیه ساختش تموم شده، البته همچنان در حال آپدیت هست مثل PhysX. در کل یه قسمتی از PhysX هست و قابلیت هایی داره که سرعت انجام کار ها رو افزایش می ده، از جمله طراحی ماژولار و ابزار Content Developing.نقل قول:
توضیحات کاملش اینجا هست:
زیر صفحه می تونی 4 ماژول اصلی رو ببینی. فعلا بازی که بیشترین استفاده رو ازش کرده Mafia II هست که این قدر Destruction و Clothing شو تبلیغ می کنن براش.کد:http://developer.nvidia.com/object/apex.html
در حال حاظر هم تو UDK فقط PhysXDestructible به صورت کامل حذف شده و به جاش APEX destructibles اضافه شده. احتمالا اپیک به مرور قسمت های دیگه رو هم اضافه می کنه.
اشتباه متوجه شدی، برو درست خبر رو بخون.نقل قول:
خبر مال 2 هفته پیشه و مضمونش اینه که Epic Citadel بیش از 1 میلیون دانلود داشته اونم فقط تو 10 روز اول.:21:
خود UDK تا بحال 350،000 دانلود داشته (برا هر بیلد البته متوسط).
فعلا نه. اول این یکی دو ماه تمرین رو تموم کن، بعد خبرم کن که با جزئیات بگم چیکار کنی. البته بعد از این مرحله ی اول دستت بازتره که دیگه چه جوری ادامه بدی آموزشو. فقط یادت باشه این مرحله ی اول خیلی خیلی مهمه و اگه جاییش کم بذاری بعدا چند برابر باید زمان صرف رفع مشکلات بکنی.نقل قول:
فعلا.:8: