اگه الان بخوني اونجا روونتر ياد ميگيري و وجدانت راحتتره !!!:31:نقل قول:
Printable View
اگه الان بخوني اونجا روونتر ياد ميگيري و وجدانت راحتتره !!!:31:نقل قول:
بچه ها تو ماه رمضون چه ساعتایی درس میخونید؟
من که امروز اصلا حال نداشتم!فقط تونستم 4 ساعت غیر مفید درس بخونم!
شما ها چند ساعت خوندید؟
سلام به بچه های کنکوری،
ماه رمضان رسید و بچه هایی که روزه می گیرن یه کم درس خوندن براشون سخته،
به نظر من تا 40 دقیقه بعد از افطار به هیچ وجه سراغ درس نرید چون مفید نیست.
یکی 40 دقیقه بعد از افطار واسه خوندن درسای تخصصی مناسبه، یکی هم بعد از اذان صبح(بازم 40 دقیقه)
تو طول روز(یعنی وقتی حس کردید دیگه گرسنه اید و نمیشه) هم یا درسای عمومی بخونید یا تست بزنید.
اینا تجربیات من بود،امیدوارم به دردتون بخوره.
التماس دعا.
من تو ماه رمضون زیاد واسم فرقی نمیکنه درس خوندن چون نه که تپلیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرسنه نمیشم !!!
ولی ماه رمضون بدیش این سریالاشه که منم امسال اصلا نگاه نمیکنم شما هم یکی دو قسمت اولشو که نگاه نکنین دیگه خودتون
بقیشو دنبال نمیکنین..
عزيز چون تپلي اسمتو نزار تيمسار جكسون .... بزار گروهبان گارسيا!!!:31::31::31:نقل قول:
شوخي كردم ،يه وقت ناراحت نشي!
اولا امسال شما بشيني پاي سريالها ، خودبه خود پا ميشي ميري درستو ميخوني!! اينقدر سريالاش مزخرفه!! شانس آوردين!
دوما ، تو ماه رمضان بايد به سيستم بدنتون دقت كنين ،ببينين كي ميتونين درس بخونين ، هر كس براي خودش يه عادتهايي داره!!
به نظر من از ساعت 9 تا 1 بهترين موقع درس خوندنه:46:
سلام..
بچه ها من با تست هندسه عجیب مشکل دارم..
تست های هندسه 1 رو اکثرا نمیتونم جواب بدم...
ضمنا خیلی هم وقتگیرند....
حالا دوتا مورد:
1-چیکار کنم که بتونم خوب تست بزنم؟
توی فهم درس هیچ مشکلی ندارم+از کتاب اندیشه فائق استفاده میکنم+با استاد پور اشرفی کلاس گرفتم...(اون چیزایی که تو کلاس میخونیم رو از رو آیندگان تست میزنم که مشکلی ندارم!)
2-آیا لازمه همه ی تست هاشو بزنم؟
اخه خیلی وقتگیره...
ممنون/:5:
سلام.
واقعا 1 اتفاق جالب برام افتاده .من از اول که شروع کردم(حدود 1ماه و نیمه) کمتر یش اومد بالاتر از 8 ساعت بخونم.
ولی امروز با اینکه روزه بودم 10 ساعت درس خوندم.
برنامم هم اینجوریه که از ساعت 12 شب تا سحری میخونم.بعد میخوابم.بعدش توی روز اگه تونستم(که 2 تا 3 ساعتش حتما میشه) درس میخونم.دوباره بعد افطار شروع میکنم تا 11.30 شب.
واقعا به همه توصیه میکنم روزه بگیرن چون صرف نظر از مسایل اسلامی ،شاخصه های مثبت خیلی زیادی داره.
خب اين يه چيز طبيعيه تو درس هندسه و تست زدن اين درس و لازم نيست نگران باشي.پيشنهاد ميكنم ابتدا به صورت طبقه بندي شده تستا رو بررسي كني و نكاتشو ياد بگيري و در مرحله ي آخر جمع بندي كني! ضمنا رمزينه ي هندسه ١ رو فراموش نكن!نقل قول:
يه مقدار برنامت عجيب غريب نيست؟نقل قول:
بعد موقع شروع شدن مدارس به مشكل برميخوري!
نقل قول:
يه مقدار برنامت عجيب غريب نيست؟ بعد موقع شروع شدن مدارس به مشكل برميخوري!
برا من که مدرسه دارم میرم اینطوری بخوام بخونم همه میرن تو هم دیگه قاطی پاتی میشه وضعیتم :D:D:D:D
ولی کلا بچه ها شماهایی که میرین مدرسه برنامه هاتون چطوریه ؟