سلام به دوستان شیرازی
یه موبایل فروشی خوب واسه گوشی 5700 میخواستم تو شیراز که گوشی اصل ( فنلاند ) بیاره
ممنونم
Printable View
سلام به دوستان شیرازی
یه موبایل فروشی خوب واسه گوشی 5700 میخواستم تو شیراز که گوشی اصل ( فنلاند ) بیاره
ممنونم
چه جور محله ای؟ محله ی مایه دارا... جواد ها... معمولی...؟ چی؟نقل قول:
نقل قول:
مرسییییییی
1 روز ازم بزگتری نامرد:31:
oh my goodnessنقل قول:
ببخشید خانومی اسمتون رو اشتباه کردم:22:لیلا اسمه قشنگتریه اتفاقا؛ ازش خاطره ی خوبی دارم
در مورده آیس پک مگه شما کجا آیس پک می خورید؟شایدم من حافظم ضعیف شده در مورد قیمتا:13:
جالبه که یه دختر اهل گیم باشه...:3:
مرسسسسسسسسسسییییییییییییی ییییییییییی:11:فقط من یکمی کم حرفم نکنه تحویلم نگیرید:38:
بای فور ناو
برای گیم نت در شیراز شریک می پذیرم اینم ایمیل برای گفتمان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اوتوبوس واحد 50 تون
سینما 1200 تا 1500
آیس پک 1500 - 2000 - 3000 -
به به ..
مبارک باشه آقا محمد و آقا امید ...
ایشالله همیشه سبز و بهاری باشید ...
تولد دوتان موبارک باشع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا این چه وضعی شده ؟؟ ها ؟؟؟ !!!
هر کی تولدش میشه کیک نمیده ها ؟ !! ها ؟!!!
من کاری ندارم کیک میخام
ها ؟؟!!
چشم شیرازم میام...مشتاق دیدارنقل قول:
کادو که رو چشم شما تشریف بیارید شیراز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کیک هم که صحبت کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش راضی نیستیم تو خرج بیوفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همون پستای ناقابل رو بدی ما قبولت داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خرجی؟تا باشه از این خرج ها:21:
ببینم وزن کادوتون چقدر متناسب به اون Pست اضافه خواهد شد:31:
علی و اردلان عزیز ممنونم...همیشه خندون باشید.:20:
اردلان جان کیک بدونه کادو که نمیشه,میشه؟:31:
======
نظر دوستان با هفته آخر خرداد برای قرار چیه؟
فکر کنم دیگه بتونیم بیایم ..چون دیگه امتحاناتمون تموم شده ...25 آخریش هست ...نقل قول: