خسته نباشید.روغن موتور رو باید هر 5000 تا عوض کرد.پیشنهاد من برای پراید ایرانل 6000 20w50 هست.ولی روغن گیربکس پس از سرویس اولیه بار دوم تا 36000 تا یا 1.5 سال بعد.نقل قول:
Printable View
خسته نباشید.روغن موتور رو باید هر 5000 تا عوض کرد.پیشنهاد من برای پراید ایرانل 6000 20w50 هست.ولی روغن گیربکس پس از سرویس اولیه بار دوم تا 36000 تا یا 1.5 سال بعد.نقل قول:
روغن موتور طبق دفترچه برای پراید سطح کیفی SGنقل قول:
سلام دوستان
پراید من همه چیش استاندارد کارخونس و مدل 83 هست
حالا میخوام سیستم بندازم البته قبل اینم داشت ولی قوی نبود
یه ساب تی 5 15 سانداستریم و یه امپ مونو 9105 و یه امپ 400 وات هم دارم که به باند وصله
از ساب میتونم 500 وات بگیرم فکر کنم کافی باشه ولی دو تا امپای دیگه ؟
به نظرتون برق کم میارم ؟
و یه سوال دیگه
اگه بخوام باطری عوض کنم مثلا 66 یا 74 بندازم با همین دینام و سیم های اتصال
ایا مشکلی بوجود میاد ؟اصلا شارژ میشه باطری توسط دینام ؟
و ایا امکان از بین رفتن سیم کشیه ماشین میشه ؟
ممنون
باتری باید عوض بشه. سیم کشی برای ضبط استاندارد تهیه شده اما اگه سیستم جدید بسیار پرقدرتتر باشه اونم علی القاعده تعویض میشه. دینام مدل انژکتوری 65 آمپر ساعت و مدل کاربراتوری هم 55 آمپر ساعته و پر واضحه که داشتن باتری قویتر از این مقدار خارج از توان شارژ دینام شماست.نقل قول:
نصب دزدگير بر روي پرايد باعث از بين رفتن گارانتي خودرو ميشه؟!!
اين حقيقت داره؟
من مباحث رو چك كردم اما هنوز يه سوال دارم:
براي پرايد صفر ، بنزين سوپر مناسبه يا معمولي؟؟؟
يكي ميگه سوپر بده،يكي ميگه خوبه!!!!!!!!!!!
با این باطری میشه 500 تا به ساب تی 5 داد
ولی میترسم دینام و باطری عوض کنم
چون احتمال سوختن لامپ -بخاری و... هست درسته ؟
یعنی به نظر شما همین 500 وات هم نمیشه به تی 5 داد با باطری فابریک ؟
دقیقا. با تعویض دینام و باتری قویتر اصولا سیمکشی هم باید عوض بشه و تمام مصرف کننده ها. اما شما فقط یه باتری خشک 65 آمپر ساعت بگیر و جایگزین باتری اصلی کن. نصب خازن هم مفیده. اینطوری به مشکل بر نمی خوری.نقل قول:
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
نصب دزدگیر باعث اختلال در سیستم ایموبیلایزر میشه گهگاهی و اگه نمایندگی سختگیر باشه میتونه باطل کنه اما همهجا اینطوری نیست که سریع بیان گارانتی رو باطل کنن.نقل قول:
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
معمولی از سرشم زیاده تازه اونم بدون هیچ افزونه دیگه ای. همون معمولی رو بزن.نقل قول:
چند تا سوال و درخواست و راهنمايي :
1 - ترمز abs چه اصطلاكي داره ؟
2 - مخزن آب ماشين من جديدا هي خالي مي شه . و من مجبورم هي آب بريزم . عيبش از كجا مي تونه باشه ؟
3 - بعضي وقت ها هنگام ترمز گرفتن يه صداي دلخراش ( گوش خراشي ) مي آد . به نظرتون لنتش صاف شده يا از يه جا ديگه مي توه باشه؟
من دزدگیر نصب کردم و پخش را هم همین طور بردم نماینوگی مرکزی و حرفی در مورد ابطال گارانتی نزد و در تمام طول گارانتی دزد گیر و زنون رو ماشین بود و نمایندگی کاری نداشت.