چه عجب ما شما رو ديديم ؟؟؟نقل قول:
اقا مشكل كرك هست ...
همين تاپيك ...پستهاي هومان رو سرچ بزن پيداش ميكني ...ولي مجبوري بازي رو از اول بري ...
Printable View
چه عجب ما شما رو ديديم ؟؟؟نقل قول:
اقا مشكل كرك هست ...
همين تاپيك ...پستهاي هومان رو سرچ بزن پيداش ميكني ...ولي مجبوري بازي رو از اول بري ...
سلام به همه ی دوستان .تیتانیوم زرین منم بلاخره دلو زدم به دریا و با کرک ریلودد از اول بازی روشروع کردم.همین...راستی تیتانیوم جان من دیوونه ی جانی دپ هستم.just like you...
بلاخره بازی بتمن:تیمارستان ارخام تو 67% تموم شد.البته با کرک ریلودد...تا حالا بازی به این توپی ندیده بودم.و دیگر هییییییچ...
من مشکلی دارم که بازی سیو نمیشه.آقایون باید چکار کنم؟؟؟؟؟
شما بايد توسط game for winيا يه همچين چيزي ...يه اكانت افلاين بسازيد ...نقل قول:
براي اين كار همون اول اگه نگاه كنيد ميگه كه دكمه ho,e رو بزن ...شما بزن توي منويي كه باز ميشه بگرد دنبال اكانت افلاين ...
دوستان من یه جای بازی گیر کردم .
اون قسمتی که Bane کشته میشه و Gordon از جزیره خارج میشه .
بتمن بر میگرده به مخفیگاه و اونجا میفهمن که تحقیقات دکتره نباید به دست جوکر برسه .
اون قسمت از یه مسیر میره ، بعدش میرسه به یه قسمتی که بالای دیوار یه دریچه آهنی هست .
با قلاب اونو میگیرم و میکشم پایین . ولی از اونجا نمیره بالا !
راه دیگه ای هم نداره که بخوام برم .
13 درصد از بازی رو رفتم .
ماموریت هم گفته : Return To The Surface Via Sewer system .
کسی میتونه کمک کنه ؟
كركتون ايراد داره ...نقل قول:
بگرديد هومان گذاشته ...
بازي رو هم از اول بايد بريد ...
نقل قول:
قا من هم یه جای این بازی گیر کردم که به نظرم مشکل از بازیه. نه من.
چون راه در رو نداره، یکی پیدا کردم ولی نمی شه ازش استفاده کرد.
بعد از این که اون دختره ازاد می شه و همه جا گلمنگلی می شه، یه جا می ره تو قار بتمن. بعد اونجا هم می رسه گلا، مجبور می شه از یه راه دیگه بره. دسنگاه گربش رو سه تایی می کنه و می ره.
من اینجاها رو رفتم، رسیدم به فضای بازی که مجبور بودم تقریبا پرواز کنم تا برسم به اون سمت یه سری صخره مخره.
اون جا رسیدم به یه جایی پشت بتکیو. یعنی الان دوباره می تونم برم تو بتکیو، ولی به همه چاش دسترسی ندارم.
از اون قسمت بیای بیرون یه راهه که می رسه به یه دیوار، که یه سوراخ بالاشه.
الان تنها راه در رفتنم اون سوراخس. ولی هر چی f رو می زنم، هیچ اتفاقی نمی اته. برای این که مطمئن بشم، اون بترنگرو که می شه بعد از پرتاب کنترلش مرد، انداختم رو بردمش تو سوراخه هواکشه، دیدم بعله. راهش همینه.
اما نمی تونم استفاده کنمش .
ورژن بازیم 1 هست. می گم پچی چیزی برای این مشکل نیومده؟
چه جوری می تونم برم یه سیو عقب تر که از اون بالا با پرواز برم توی اون سوراخه؟
بله هر دو شما مشکل از کرکه شما این رو دانلود کنید و محض اطمینان از اول با یه پروفایل جدید بازی رو برید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=27557&d=1256142647
باید بازی رو از اول برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
هیچ راهی نداره همینو ادامه بدم ؟
این خیلی نامردیه .
از سیو آماده نمیشه استفاده کنم ؟
راستی سیو های بازی کجا ذخیره میشه ؟
جواب همه اينايي كه گفتي خير هست ...نقل قول:
از اول ...برو ...بدو ...