ارزیدن که هیچی ،ولی ببین ماهی 1 گیگ به دردت میخوره؟ چون من 3 گیگ که دارم ، داره تمونم میشه.نقل قول:
Printable View
ارزیدن که هیچی ،ولی ببین ماهی 1 گیگ به دردت میخوره؟ چون من 3 گیگ که دارم ، داره تمونم میشه.نقل قول:
سلام.تازگیها صبا نت تو نیشابور هم نمایندگی زده.اینرنت 512 با محدودیت حجمی 30 گیگابایت شش ماهه که حساب کردم ماهی میشه 27000 تومن .شما میگید چیکار کنم بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟//
هوم... من امشب رفتم DNS ها رو عوض کردم و IP های سرورای OpenDNS رو زدم... سرعت باز شدن سایتا خیلی بهتر شده ولی بازم کمه... یه چیز خیلی باحال حالا پیش اومده... پینگ از google.com و بقیه هنوزم همون 2000 هولی پینگ از 4.2.2.4 شده 200... حالا نکته جالبت ترش اینجاس که موقعیت اینام هی عوض میشه... یه دعه گوگل و یاهو و چند تا دامین دیگه پینگشون خوبه یه دفعه 4.2.2.4 و چند تا دیگه...نقل قول:
سرعت باز شدن سایتا توی ساعات رایگان شبانه صبانت که واقعا داغون بود با تغییر dns بهبود بسیار قابل توجهی داشته... سرعت دانلودم از لینک مستقیم که تا قبل از این حول و حوش 60-80 کیلوبایت بر ثانیه میچرخید الان رفته حول و حوش 80-100 کیلوبایت بر ثانیه... سرعت دانلودمم از تورنت با توجه به این که پینگ پایین تر اومده و سرعت باز شدن سایتا بالا رفته، بهتر شده...
در کل روش عالی ایه.... سایت speedtest هم که با توجه به سیستم خفنی که داره، پینگ بیشتر از 500 بشه میترکه نمیتونه نتایج واقعی رو بده (در شرایط عادی هم نمیتونه چه برسه به وقتی که پینگ بالاس)...
البته من توی تهرانم ولی دیدم اینجا بحث صبانته اومدم... :دی
در ضمن فکر کنم به زودی یکی از مدیرا بیاد بگه ادامه بحث رو ببرید توی تاپیک "سرویس دهنده های اینترنت پرسرعت"...! البته با توجه به اینکه داشتن تاپیک واسه صبانت ممنوعه به خاطر همین فرقی نمیکنه کجا راجع بهش صحبت بشه...
:20:
چرا ممنوعه؟نقل قول:
در ضمن فکر کنم به زودی یکی از مدیرا بیاد بگه ادامه بحث رو ببرید توی تاپیک "سرویس دهنده های اینترنت پرسرعت"...! البته با توجه به اینکه داشتن تاپیک واسه صبانت ممنوعه به خاطر همین فرقی نمیکنه کجا راجع بهش صحبت بشه...
کسی از دوستان تعرفه های ADSL مخابرات مشهدو داره ؟
با تشکر
لطفا فقط اعضاي مشهد بيان بهترنقل قول:
ممنون
در زمان های خیلی دور تاپیک بسیار عظیمی وجود داشت به نام صبانت ولی به دلیل اینکه بحث های اونجا بسیار شدت گرفت و نمیدونیم چی شد که مدیران فوروم در اونجا رو به کل تخته کردن و تا مدت ها سربازان p30world اینجا مستقر بودن تا اگه کسی گفت صبانت همونجا دارش بزنن...نقل قول:
اولا دلم نمیخواد... دوما شما بگو مدیران بزارن صبانتیا دوباره تاپیک داشته باشن من جیک ثانیه از اینجا میپرم اونجا... هاپوکومار یادته...؟؟؟ من همونم آواره ام هر جا گیر بیارم وراجی میکنم...!!! سوما من به هیچ وجه توی این نظر سنجی شرکت نکردم فقط دارم بحث میکنم نه بیشتر...نقل قول:
:11::10:
برو تو پراپرتیز کانکشن تو قسمت detail بعد server ip address رو میبینینقل قول:
تو از نرم افزار های ------ مثل ultasurf استفاده میکنی دلیلش همینه اینا ie رو خراب میکنننقل قول:
حالا این که شما میگی رو چک میکنم، ولی همزمان یاهو مسنجر ، سافاری و کاهی فایر فاکس (متناوب) کار نمیکنه.:11:نقل قول: