نقل قول:
بايد بردشو عوض كني يعني يه برد هارد نو بخري..............
Printable View
نقل قول:
بايد بردشو عوض كني يعني يه برد هارد نو بخري..............
من هم یه همچین اتفاقی برام افتاد. یکی از IC های ولتاژ برد هارد طوری شده بود که به حالت اتصال کوتاه عمل میکرد و همین مسئله باعث ذوب شدن کابل برق هارد شد.
سلام دوستان
یک هارد 1.5 ترابایت خریدیم به مبلغ 120 تومان بنا به ضربه ی جانانه ای که بهش وارد شد ! هارد دیتکت نمیشه و مشکل داره.
با اون ضربه ای که وارد شده از گارانتی ساقط شد! سازگار گرفت که تعمیر کنه جواب داد که غیر قابل تعمیر ! یعنی حتی با پرداخت هزینه هم نتونستند درست کنند.
حالا سوالات من : هارد با ضربه چه مشکلی براش پیش میاد؟ اونقدری ممکنه سقط بشه که دیگه اصلا هیچ جوره به درد نخوره ؟!
این هارد به نظرتون قابل تعمیره ؟ چند حالت متصوره ؟ به کجا بسپریم معتبر و معتمد باشه؟ (اگر فکر میکنید تبلیغ میشه پی ام دبدی ممنون )
اگر تعمیر بشه:
کلا ارزش تعمیر داره ؟!
هزینه اش دورو بر چقدر مبشه !؟
بعد تعمیر باید انتظار نابودی زود هنگام را داشته باشیم !؟
اگر تعمیر نشه:
واقعا باید انداختش تو سطل آشغال ؟!
اونطور که من شنیدم بوردش را میخرند؟! چند میخرند به نظرتون؟ یکی میگفت چون هنوز این هارد جا نیفتاده بوردشم خریدار نداره ولی بعد عید چرا مشتری خواهد داشت! اگر خواستیم بفروشیم کجا ببریم ؟!
دوستان خیلی از سوالات من بستگی به میزان خرابی و مهارت تعمیر کار و عوامل و فاکتورهایی دارد ولی تا هرچقدر که اطلاعات دارید بنده را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
سلام دوستان
بعد از نصب پارتیشن مجیک روی لپ تاپی که 7 روش نصب بود یکی از درایو ها نا پدید شده! راهی برای برگردوندنش هست ؟
درودنقل قول:
با عرض پوزش از دیر پاسخ دادن. من نسخه 10 این برنامه رو بر روی سون نصب کردم و کار میکنه و مشکلی نداره.
اگه پارتیشن دوباره ساخته شده دیگه با این برنامه نمیشه کاری کرد، شما ظاهرا وقتی پاک کردی یه پارتیشن به اسم H ساختی و دیگه برنامه کاری نمیکنه. اگه اینجوریه فقط با Recover my files میشه ریکاوری کرد.
درودنقل قول:
کد:تلفن: 66569926 - 66595583
فکر کنم برای شناختن توسط دستگاههای دیگه فرمت هارد باید FAT باشه.نقل قول:
فایلهای وسترن رو هم که رو هارده پاک کن.
درودنقل قول:
اگه موقع کار کردن ضربه خورده باشه بد سکتور میگیره مگر اینکه اونقدر ضربه محکم باشه که تشکیلات توی هارد خورد بشه که قابل تعمیر نیست.
اگه وقتی خاموش باشه ضربه خورده باشه امید بیشتری به تعمیرش هست.
به اینجا سر بزن:
کد:تلفن: 66569926 - 66595583
درود.نقل قول:
تو برنامه میشناسه درایو رو؟
شاید درایو Drive letter نداره.
سپاس دوست عزیز که پاسخ دادین. فقط امیدوارم این دفعه لطف کنین زودتر جواب بدین چون حال هاردم زیاد خوش نیست میترسم عمرش سر بیاد.نقل قول:
نخیر من H نساختم فقط درایو رو del کردم الان اخرین drive g هست.
الان ممکنه مراحل کار رو برای من توضیح بدین چکار کنم؟ اون درایو قبل از پاک شدن H بود.
در ضمن این نسخه رو دانلود کنم به درد میخوره دیگه؟
کد:http://downloadworld.ir/152-acronis-disk-director-suite-100-build-2160.html
من یه مشکل دارم اونم اینه که تو my computer ظرفیت اشغال شده در درایو سی رو 100 گیگ نشون میده اما وقتی همه فایل هارو high light و راست کلبک میکنم وproperties میزنم 16 گیگ نشون میده ...حالا داستان چیه ؟؟؟؟ویندوزم سون تازه ریختم هاردم فورمت نکردم....
سلام ... من یه هارد 80 مکستور دارم که تازگی به مشکل باهاش برخوردم. وقتی کامپیوتر رو خاموش می کنم و روشن میکنم زمانی که سیستم بالا میاد هارد با نام دیگه شناخته میشه مثلا maxtor رو loxtnr نشون میده و الان از طریق یه هارد دیگه و برنامه های پارتیشن رکاوری میتونم دوباره پارتیشن ها رو برگردونم اما به محض قطع و وصل شدن برق دوباره همون مشکل پیش میاد ؟ میخواستم بدونم علتش چیه و راه حلی داره ؟
درود به همه دوستان.
چند روز پیش هارد Seagate 7200.11 من که هاردی بود که روش ویندوز نصب بود یکدفعه از کار افتاد(که دیروز فهمیدم مشکل از کجاست!)
در ضمن یه هارد Maxtor 320 هم داشتم که روش از اطلاعات مهم Backup میگرفتم.
به همین دلیل رفتم یه هارد جدید خریدم و گذاشتم روی سیستم تا بتونم فعلا باهاش کار کنم تا هارد قبلی رو درست کنم.
سپس هارد جدید رو پارتیشن بندی کردم و ویندوز روش نصب کردم، ولی با کمال تعجب دیدم که ویندوز هارد دوم یعنی مکستور رو به عنوان Disk 0 صفر میشناسه و
Samsung F3 جدید رو به عنوان Disk 1 . در صورتی که مکستور روی Sata 2 نصب شده!
اتفاق وحشتناک تر اینجاست که درایو مکستور در قسمت Manage ویندوز به صورت Unallocated میشناسه و هیچ کدوم از درایوهاشو نمیشناسه! :41:
ازتون خواهش میکنم کمکم کنید، چون اطلاعات روش برام واقعا مهمه! :19:
سلام من هاردم bad sector گرفته اما ویندوزم بالا میاد البته با مشکلاتی عجیب مثلاً موقع کپی فایل هنگ میکنه ..در موقع defragment هم همینطور ،از برنامه های زیادی هم واسه حل مشکل استفاده کردم اما همچنان هنگ و ... مشکل داره
نکته: هاردم تا 4 ماه دیگه گارانتی داره میخواستم بدونم آیا هارد جدید بهم میدند که اطلاعاتم رو منتقل کنم،بعد هارد خودم رو بشون بدم؟؟:41: