سلامنقل قول:
این کلید توی محیط گرافیکی ویندوز کاربرد خاصی نداره و در قدیم توی داس کاربر زیادی داشت . مثل سوئیج کردن صفحه کلید به فارسی یا انگلیسی
توی ویندوز شاید برنامه های خاصی باشند که از این کلید استفاده کنند .
موفق باشید .
Printable View
سلامنقل قول:
این کلید توی محیط گرافیکی ویندوز کاربرد خاصی نداره و در قدیم توی داس کاربر زیادی داشت . مثل سوئیج کردن صفحه کلید به فارسی یا انگلیسی
توی ویندوز شاید برنامه های خاصی باشند که از این کلید استفاده کنند .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
برنامه clone را نصب کنید و از سی دی ایمیج بگیرید . خودش یه درایو مجازی ایجاد می کنه و هر وقت خواستید برنامه را اجرا کنید کافیه روی درایو مجازی راست کلیک کنید و فایل ایمیج را انتخاب کنید تا برنامه بدون سی دی اجرا بشه .
موفق باشید.
با سلام خدمت تمام دوستان
كسي ميدونه اين خطا مربوط به چيه و چطوري حل ميشه
task manager و run ,regedit در سيستم من از كار افتاده يه راه حل مطمئن و سريع ميخوام مرسي
دوستان من تازه ویندوز ریختم بعد دیدم غیر از درایو ویندوز بقیه درایو ها باز نمیشن و این ارورو میدن
resycled\boot.com is not valid win32 application . اگه کسی میدونه واسه چیه لطفا کمک بدین
اینم بگم که وقتی درایوو explore میکنم میره داخل درایو و از فایلا میتونم استفاده میکنم فقط وقتی کلیک چپ
میکنم این ارور میاد
برو تو این تایپیکنقل قول:
همه چیز رو میفهمیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
دوست خوبم میتونی به همون تایپیکی که الان برای اون یکی برادر نوشتم بری خیلی مفیدهنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلامنقل قول:
دوست عزیز بهترین و مطمئن تزین کار نصب مجدد ویندوز هست
دوستان من ميخوام يه گيم رو(مثلاCALL OF DUTY 2رو) كه تو 5 تا cd هست روي يه DVD بريزم كه اجرا بشه بعدش .
ميخوام ببينم همچين چيزي شدنيه يا نه؟؟؟؟ با چه برنامه اي و چگونه؟؟
اگه ممكنه اساتيد محترم لطفا پاسخ بدن .
دوست خوبم میشه!نقل قول:
ولی یه کم سخته.
چند تا راه دارید.
بهترینش اینه که خودتون براش یه فایل AutoRun بنویسید.
با خیلی از برنامه ها میشه..... از ویژوال بیسیک گرفته تا دلفی و مولتی مدیا بیلدر و .....
یک راهش هم اینه که فایلهای exe ای رو که برای نصب برنامه لازم هست، پیدا کنید و بهشون مسیر بدین..... (همش رو به dvd مسیر بدین. که این واقعا کار مشکلیه. شاید هم نشدنی!)
موفق باشید :11: