کابر فعال یک چیز فرمالیته هست برای اینکه طرف دلش خوش باشه آره تو این انجمن بهش یه عنوان دادن ! وگرنه اگه بهش توجه میشد ، قسمت فیلم و موسیقی با اون همه کاربر فعال تعطیل نمی شد :46:
Printable View
کابر فعال یک چیز فرمالیته هست برای اینکه طرف دلش خوش باشه آره تو این انجمن بهش یه عنوان دادن ! وگرنه اگه بهش توجه میشد ، قسمت فیلم و موسیقی با اون همه کاربر فعال تعطیل نمی شد :46:
والا به نظر من باید اینا مدیر و همکارا رو تا یه مدتی بذارن باشن بعدم اینجوری نباشه که یکی یکی بازنشسته بشن.........سر یه زمان معین همه شون بازنشسته شن تا کاربر فعال ها جاشون رو بگیرن............اینطوری که الان هست کاربر فعال ها چند سال دیگه هم نمیتونن مدیر یا همکار بشن...نظر من اینه
بازنشسته شدن یه امر عادی و پیش پا افتاده نیست که سر یه زمان یه دفعه همه رو بازنشسته کرد یا یه دفعه همه رو مدیر !! موضوع به این سادگی نیست ... تویه انجمنی مثل p30world با این قدمت مدیر شدن شرایط زیادی می خواد ! ضمن اینکه راحت بگم مدیر شدن جز مسئولیت بیشتر هیچی نداره !!نقل قول:
فکر نمی کردم که کاربران هنوز برای رسیدن به عنوان فعالیت کنند . کاربر فعال که هیچی ! همکار و مدیر هم جز دسترسی و مسئولیت بیشتر چیز دیگه ندارن ! اگه شما هدفتون از فعالیت در انجمن ( نه تنها این انجمن بلکه هر جای دیگه) بالا بردن سطح علمی خودتون و همچنین کمک به بالابردن سطح علمی دیگران باشه فرق نمی کنه عنوانتون چی باشه چون اول و آخر از وقتتون دارید به بهترین شکل استفاده می کنید و نهایتا چیز های بسیار بیشتری از عنوان و ... بدست میارید اما اگه بدنبال رسیدن به جایگاهی هستین مطمئن باشید راه رو دارید اشتباه می رید ...
ممنون.
آقا من روز تولد گذاشتم واسه خودم ولی چرا اون پایین نمیاد؟:31:
صحبت سر این حرفا نیست..سر احترامه....کاربر عادی که هیچ....بنده خدا هیچ کس جوابش رو نمیده....من میگم حداقل ....وقتی یه عنوان رو میدم..حالا کابر فعال باشه..همکار باشه یا هرچی......میری پیش مدیری..ادمینی...حداقلش جوابت رو بدن.....این خیلی زشته جواب نمیدن....نقل قول:
فکر نمی کردم که کاربران هنوز برای رسیدن به عنوان فعالیت کنند . کاربر فعال که هیچی ! همکار و مدیر هم جز دسترسی و مسئولیت بیشتر چیز دیگه ندارن ! اگه شما هدفتون از فعالیت در انجمن ( نه تنها این انجمن بلکه هر جای دیگه) بالا بردن سطح علمی خودتون و همچنین کمک به بالابردن سطح علمی دیگران باشه فرق نمی کنه عنوانتون چی باشه چون اول و آخر از وقتتون دارید به بهترین شکل استفاده می کنید و نهایتا چیز های بسیار بیشتری از عنوان و ... بدست میارید اما اگه بدنبال رسیدن به جایگاهی هستین مطمئن باشید راه رو دارید اشتباه می رید ...
ممنون.
اگه کاربرای فعال یه سری امکانانت از قبیل انتقال پست (توی انجمن خودشون)..یا ...مثلا یه سری کارهای اولیه..برای نظم بهتر برای انجمن مربوطه....رو داشته باشن...قسمتی از مسئولیتی که شما گفتی مدیرها دارن کم میشه......
بله ، حرف شما منطقی و درسته ...
افزایش دسترسی ها نظارت و رسیدگی بیشتری رو هم نیاز داره که فرضا اگه فلان کاربر فعال فلان دسترسی رو داره یه موقع به هر دلیلی باعث اختلال انجمن نشه . یعنی فیلترهای کاربران فعال هم دقیق تر بشه ...
به هر حال با این حال و روز انجمن بعید می دونم حالا حالاها تغییری در این رویه ایجاد بشه !!
این بحث خیلی کهنه شده دیگه ... من شاید دو سال برای کاربران فعال پیگیر این موضوع بودم ... دو سه تاپیک هم زدم حول این موضوعات که همکارا و مدیرای دیگه هم اومدن تایید کردن حرفامو ... اما ادمین ها فکر می کنین در جواب اختیارات برای یه کاربر فعال چی گفتن؟!
با بی منطقی صرف گفتن هر وقت همکار شدین بهتون اختیارات بیشتری می دیم !!!!
(ما داریم در مورد حداقل اختیارات واسه یه کاربر فعال صحبت می کنیم بعد میان میگن هر وقت همکار شدی ... :13:)
ببینید ٰ یکی از مهم ترین اصولی که مدیرا بهش در انتخاب کاربرای فعالشون پایبند هستند یا حداقل این طور وانمود می کنن ٰ عبور اون ها از فیل تر متعدده ... اگه شما اون کاربر رو از فیل ترهات رد کردی ٰ حتی اون قدری بهش اعتماد نداری که یه قابلیت هایپرلینک ساده بدی بهش؟! :18:
والا یه زمانی گفتن کاربرا به سایت های فیل تر شده لینک میدن و این باعث فیل ترینگ پیسی میشه ... هایپرلینک رو مختص همکارا و مدیرا کردن! اما حالا با وجود این فیل تر ها در انتخاب فعالین ٰ آیا منطقیه که بگیم یه کاربر فعال این قدر ناشیه؟!!!
وقتی این رو در سوالاتم مطرح کردم ٰ ادمین ها پاسخ دادن که کاربر فعال بعد از یه مدت خلع درجه میشه و لینک هاش خراب میشه !!!!!!!
و من در جواب گفتم: خب مگه همکار و مدیر بازنشست نمیشن؟! اونا لینکاشون خراب نمیشه چون این قابلیت رو براشون حفظ می کنید ٰ آیا فعالینتون ٰ که بخش عمده ای از فعالیت کل این انجمن روی دوش اون هاست ٰ این قدر ارزش ندارن براتون ؟!!!
حرف های شما کاملا درسته گرچه با تایید و تکذیب چیزی از پیش نمیره و باید یکی باشه عمل کنه !
دادن اختیار مختص ادمین هست وگرنه مدیر ها هم بدشون نمیاد وظایف بیش از پیش تقسیم بشه ...نقل قول:
ببینید ٰ یکی از مهم ترین اصولی که مدیرا بهش در انتخاب کاربرای فعالشون پایبند هستند یا حداقل این طور وانمود می کنن ٰ عبور اون ها از فیل تر متعدده ... اگه شما اون کاربر رو از فیل ترهات رد کردی ٰ حتی اون قدری بهش اعتماد نداری که یه قابلیت هایپرلینک ساده بدی بهش؟!
محمد عزیزم ٰ از اختیارات ادمینه ٰ اما این مدیران هستند که باید یه کاری برای کاربرای فعال انجمن خودشون بکنن ... حرف ما که کوچک ترین تاثیری روی ادامین گرام نداره ... اما مطمئناً مدیران می تونن حرفشون رو به کرسی بنشونن (هر چند که یه دست صدا نداره ... )نقل قول:
دادن اختیار مختص ادمین هست وگرنه مدیر ها هم بدشون نمیاد وظایف بیش از پیش تقسیم بشه
بنده خودم مدیر بودم ! و اگه حرف مدیران خریدار داشت من الان بازنشسته نبودم !!!! اینو مطمئن باشید ...