من هم دقیقا همین مشکل رو دارم کابل usb من کوتاهه ممکنه از اون باشه؟باید یه کابل دیگه بخرم؟؟نقل قول:
(5800)
لطفا یکی راهنمائی کنه
Printable View
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم کابل usb من کوتاهه ممکنه از اون باشه؟باید یه کابل دیگه بخرم؟؟نقل قول:
(5800)
لطفا یکی راهنمائی کنه
مشکل از کابل نیستنقل قول:
از سرور نوکیاس...یرای راهنمایی اونارو مینویسه...با لپ تاپ اپدیت میکنی؟
بله
لب تاپ هستش
با فیلترشکن زدم درست شد.
من با vidalia زدم چون ultrasurf وستش dc میشه خطرناکه
با یواس بی لپ تاپ یکم مشکل دارهنقل قول:
ممکنه دوباره گیر بده..اگه تونستی با یه سیستم دیگه اپدیت کن
اشکالی داره اگه وینوز رو بعد نصب نرم افزار آپدیتر ریستارت نکنم و آپدیت کنم؟ گوشی رو میشناسه و وقتی آپدیت رو میزنم شروع به دانلود میکنه؟ من از ترس اینکه موقع فلش کردن با مشکل بر بخوره قطع کردم.
نه مشکل خاصی نیستنقل قول:
نترس...کارتو بکن..موقع اپدیت هم خونسرد باش و کار اشتباهی نکن..
موفق باشی
آقایون یه سوال، کسی تا حالا با Nokia Care Suite کار کرده؟ کسی باهاش بلده کار کنه؟ اصلا به درد می خوره؟
یه سوال دیگه هم هست.
منم با لپ تاپ و با همین NSU خواستم آپدیت کنم، با وایرلسی که سرعت دانلودش تا 70 KB هم میرسه، اما چند بار هم تا 10 20 مگ میره و از اول میشه، آخرشم ارور میده که Connection ام مشکل داره، میشه راهنمایی کنید؟
آپدیت کردم و حالا زبان فارسی دارم اما مشکل تو اینترنت نرفتن و سرعت کانکت GPS درست نشد! پس این N82 که داشتم چرا اینقد غول بود!
مشکل اینترنت اینه که Send داره ولی Recieve نداره. تنظیمات درسته و حتی بعد از دیسکانکت ایرانسل موجودی رو نشون میده. ولی حتی یک بایت هم ریسیو ندارم. سیمکارت هم عوض کردم نشد! . راهی به ذهنتون میرسه؟
اقا من ان 78 خودمو اپدیت کردم اما زبان فارسی بهش اضافه نشد و همون زبان عربی خودشو داره