ببین وقتی آتیشش می زنی 2 تا چشم زرد ازش میاد بالا باید اون 2 تا رو بزنی .نقل قول:
Printable View
ببین وقتی آتیشش می زنی 2 تا چشم زرد ازش میاد بالا باید اون 2 تا رو بزنی .نقل قول:
دوست عزیز چرا سختش می کنی؟یه راه حل میگم برو حالشو ببر.نقل قول:
شما یه دونه بازوکا به مبلغ 15 هزار(اگر اشتباه نکنم)می خری و میزنی به اون جونوره و تمام به این راحتی
خوده بازی ،بازی خوش ساخت و زیبا و با مراحل جذاب بود اما این بازی یک resident evil نبود! و هویت اصلی خودش رو بکلی فراموش کرده بود
سلام به همگی...
ممنون مگی جان. اما 2 تا موضوع رو مشخص نکرده. یکی تاریخ انتشار، و یکی دیگه هم مشخصات تقریبی مورد نیاز PC. اگه انتشارش بشه مث Evil 4 که هممون پیر میشیم... :27: ممکنه کارتی هم بخواد که قیمتش از PS3 و XBOX 360 بیشتر باشه... :27: اون GeForce 3D Vision هم که تو مطلب اومده، حدود 200 قیمتشه، اگه تو ایران وجود داشته باشه. البته اعلام نکرده که وجودش اجباریه یا نه. احتمالا اختیاری باشه.نقل قول:
در ضمن، من فیلم های بازی رو روی YouTube نگاه کردم، ظاهرا از اون حال و هوای سری های قبلی فاصله داره. شاید هم من اشتباه می کنم.
در هر صورت ممنون از این خبر. خوشحال گشتیم... :20::11:
:40::40::40::40::40:
10000 تا قیمتشه...میتونی با زیر 5 ساعت تموم کردن آماتور هم بی نهایتش رو آزاد کنی...نقل قول:
تایید.نقل قول:
من از اویل 4 ،اویل رو شروع کردم...نسبت به اون میشه گفت بازی اصلا" ترس و وحشتی که سری اویل باید داشته باشه رو نداره...خیلی حالت اکشن بالا رفته و اصلا" حالت فکری نداره....:13: فقط ماجینی میکشی میری جلو...نقل قول:
با این حال من تا حالا 12 بار تمومش کردم...:31:
شاد باشید:40:
آقا دستت درد نکنه خیلی باحال بود
همینطور ادامه بده
بله.واقعا این اویل4 بازی تمیز و تکرار نشدنی بود.نقل قول:
من از اویل 4 ،اویل رو شروع کردم...نسبت به اون میشه گفت بازی اصلا" ترس و وحشتی که سری اویل باید داشته باشه رو نداره...خیلی حالت اکشن بالا رفته و اصلا" حالت فکری نداره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط ماجینی میکشی میری جلو...
با این حال من تا حالا 12 بار تمومش کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما نسخه ی5 بازی میتونه جایزه ای کسب کنه؟؟؟؟من فکر نمیکنم.
خوب بچه ها شما از یه بازی چه انتظاری دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه فکر می کنید چون که بازی ترسناک نبوده به درد نمی خوره خوب برید dead space-alone in the dark-manhunt2-fear2 بازی کنید
بازی به این خوبی
به خدا عالی تر از این نمی شد
خودتو ناراحت نکن.نقل قول:
درست میگی. بازی به این ردیفی حالا 4 نشد که نشد چه اصراریه بگید از 4 بهتر نبود . . .
حالا خوبه با کلّه میرن میخرنا.