محسن جان از شما دیگه بعیده که این حرف رو می زنی.نقل قول:
تا الان باید فهمیده باشی که هر چیزی و دوباره میگم هر چیزی ممکنه.
Printable View
محسن جان از شما دیگه بعیده که این حرف رو می زنی.نقل قول:
تا الان باید فهمیده باشی که هر چیزی و دوباره میگم هر چیزی ممکنه.
من که فکر نمیکنم قدرت قبول بشم جایی
باید برم همون آزاد یزد رو بخونم
کامپیوتر که به نسبت پارسال سخت بووووووود :41:
واقعاً سخت بود. از بین عمومی ها معارفشون خدا بود!! یعنی به زور یکی دو تا جواب دادم! ادبیات هم همینطور! در حالی که پارسال 50٪ جواب داده بودم.
نتایج اولیه کنکور کاردانی به کارشناسی اواخر نیمه مرداد منتشر می شود
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 89 روز گذشته با شرکت 389 هزار و 587 داوطلب برگزار شد کارنامه و نتیجه اولیه این آزمون اواخر نیمه مردادماه منتشر می شود.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: آزمون 19 کد رشته امتحانی صبح روز گذشته و آزمون 52 کد رشته امتحانی بعدازظهر روز گذشته در 35 شهرستان کشور برگزار شد.
وی اظهار داشت: هر یک از داوطلبان با توجه به رشته امتحانی خود به سئوالات عمومی و اختصاصی یا عمومی پایه و اختصاصی که در دفترچه راهنما تهیه شده بود، پاسخ دادند و با توجه به گزارشهای رسیده آزمون با نظم، امنیت و کیفیت برگزار شد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم و اواخر نیمه مردادماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده می شود.
وی اظهار داشت: مجازین انتخاب رشته این آزمون باید با مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته که بر روی سایت و همچنین در باجه های پستی در دسترس داوطلبان قرار داده می شود، نسبت به انتخاب کد رشته محلها اقدام کنند.
توکلی گفت: فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی رشته های متمرکز به همراه فهرست معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز نیمه دوم شهریورماه و کارنامه نهایی برای افرادی که انتخاب رشته کرده اند نیمه دوم مهرماه منتشر می شود.
این حرفت برام عجیب بود ..... پارسال معارف تمام آیات به صورت عربی بود اما امسال همه ترجمه آیه ها بود که کار رو خیلی راحت کرده بود .... من کتاب مدرسان رو خونده بودم که خیلی ناقص بود و اکثر سوالات برام جدید بود اما 12 تا شو زدمنقل قول:
شما که با این درصدها خصوصا ماشین صد در صد یک قدرت هستی ..... تبریک میگم ....... در مورد ظرفیتها هم نگران نباش حداقل به اندازه پارسال هست .... مثلا اسمش دولتیه دیگه ........ خوشحالم که افتخار آشنایی با یکی از رتبه های تک رقمی مهندسی برق قدرت 89 رو دارم .نقل قول:
بنده هم کنکور دادم و بسیار سخت بود(کامپیوتر) خصوصا ساختمان داده و ذخیره ...نقل قول:
دوستان اگر من که موقع انتخاب رشته همون جایی که کاردانی خوندم(غیرانتفاعی) بزنم سهمیه دارم ؟ برای قبولی همونجا؟
شما نوبت صبح بودی یا بعدازظهر؟ من بعداز ظهر بودم. حس میکنم خیلی سخت بود.نقل قول:
من صبح بودمنقل قول: