منظورت اینه که اگه هردو شرط باهم رخ داد هردو سلول قرمز بشه و با رخ ندادن یکی از شرط ها هیچ اتفاقی نیفته؟نقل قول:
یا نه با رخ دادن هر کدام به تنهایی قرمز بشه؟
Printable View
منظورت اینه که اگه هردو شرط باهم رخ داد هردو سلول قرمز بشه و با رخ ندادن یکی از شرط ها هیچ اتفاقی نیفته؟نقل قول:
یا نه با رخ دادن هر کدام به تنهایی قرمز بشه؟
با سلام
من يک فايل اکسل دارم که قبلا توسط شخص ديگري طراحي شده و من قراره اطلاعات داخلش رو پر کنم.
بعد از پر کردن اطلاعات ، حدود 15 سطر در print preview قابل مشاهده نيست و چاپ هم نمي شه
اين يعني اون شخص هنگام طراحي محدود کرده اين عمل رو ؟ البته من از insert/page break هم استفاده کردم و فايده اي نداشت و همچنان اون 15 سطر نه در پرينت نه در print preview قابل مشاهده نيستند.
با تشکر
:5:با سلام و خسته نباشید.:5:
من یه سوال داشتم اگه اساتید لطف کنند و جواب بدن متشکر می شم.
می خواستم بین دو تا فایل Excel از مسیرهای جدا مثلاً یک در داخل درایو C و دیگری داخل H (فرض اینکه درایو H فلاش مموری باشه) جوری رابطه برقرار کنم که به محض باز شدن هر کدام از دو فایل کلیه موارد موجود در هر دو فایل بررسی شده و جدیدترین محتویات اضافه شده به هر فایل در دیگری اضافه بشه. یعنی اگه فایل داخل درایو C رو باز کردم و تغییری داخلش دادم و ذخیره کردم به محض باز شدن فایل موجود در درایو H تمام موارد موجود در فایل درایو C داخل فایل دوم در درایو H هم کپی بشه.
خیلی متشکر.
:41::19:من تو اکسل اعداد رو که مینویسم کسری مینویسه مثلا 0.01 چه جوری این مشکلو حلش کنم
با سلام
آموزش کشیدن یک نموداری که محورهای آن از دو طرف باشد می خواستم ( یکی از راست به چپ و دیگری از چپ به راست و روبروی هم باشد )
با تشکر
با سلام و خسته ناشید؛
من قصد دارم که با If یک فرمول برای مالیات بسازم.
یک فرمول برای این برای من بنویسید البته خودم تا یک جایی یاد دارم ولی نمی دونم چرا اجرا نمیشه.
تا 2000000 ریال معاف ، از 2000000 تا 5000000 به نرخ 10%(نسبت به مازاد)،از 5000000 تا 15000000 به نرخ 20%، از 15000000 تا 25000000 به نرخ 25%؛ از 25000000 تا 30000000 به نرخ 30%
یعنی یک سلول باید باشه واسه نوشتن حقوق و یکی دیگه که فرمولش رو باید در اون بذارید
که وقتی من مبلغ حقوق رو وارد کردم و اینتر زدم بلافاصله جواب رو بنویسه
یا علی
من رو يك فايل exel كار ميكردم حالا ميخوام برگردم به 5 روز پيش راهي هست؟
لطفا سزيعتر جواب بديد دارم بدبخت ميشم:41:
من بعيد ميدونم بشه اين كارو كردنقل قول:
ولي نميتونم قطعي اينو الان پاسخ بدم
نياز به بررسي و جستجوي بيشتري داره
كه همين جا پاسخ ميدم
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر مياد كه فايل شما با استفاده از گزينه Print Area محدود شده باشه
براي رفع مشكل ابتدا محدوده مورد نظر رو انتخاب كنيد و از Page Layout/Print Area/Set print area رو انتخاب كنيد
اين كار شدني نيستنقل قول:
چون مشخص نيست كه به كدوم فايل بعنوان منبع مطلب اضافه شده كه بتونه در مقصد ما بقي رو كپي كنه
و اگه هم مشخص باشه نياز به برنامه نويسي با VBA داره