دکلای اینجا هر کردوم یه جوری ایپی میدن
دکلی که تو شهر هست فقط ایپی های 5 و 37 مبین نت رو میده
دکلی که بیرون شهر هست ایپی های 37 گسترش ارتباطات با 91 و 79 رو میده
Printable View
دکلای اینجا هر کردوم یه جوری ایپی میدن
دکلی که تو شهر هست فقط ایپی های 5 و 37 مبین نت رو میده
دکلی که بیرون شهر هست ایپی های 37 گسترش ارتباطات با 91 و 79 رو میده
ممنوننقل قول:
به نظرتون 128 بگیرم دانلود شبانه چقدر بهم میده؟512 چطور؟الان داره طرح سه گیگ دو مگ 30 ماهیانه و چهار گیگ یک مگ هم سی تومن ..پنل یک گیگ دو مگ بیست تومن داشت عالی بود :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصر حسين اصفهاني اواخر هفته گذشته در نشستي خبري كه در محل اين شركت برگزار شد، گفت: .....
تعرفههاي وايمكس بازنگري شود
اصفهاني با اشاره به اينكه تعرفههاي وايمكس چهار سال است كه تغييري نكرده، گفت: تعرفههاي وايمكس چهار سال است كه بدون بازنگري تمديد ميشود، درخواست داشتيم با توجه به تورم اين مصوبه بازنگري شود. وي با تاكيد بر اينكه اين تعرفهها خيلي قديمي شده و تغييرات اقتصادي كشور در آن لحاظ نشده است، گفت: تعرفههاي نامناسب به نفع مصرف كننده نيز نيست، چراكه سرويس دهند دچار مشكل ميشود و به كيفيت خدمات صدمه ميخورد. وی با بیان اینکه نباید معیار تعرفهگذاری برای اپراتورهای وایمکس همانند PAPها یکسان باشد، گفت: سرمایهگذاری در شبکه وایمکس بر خلاف ADSL دارای هزینههای زیادی است به همین منظور اگر اپراتور وایمکس نتواند به اندازهای که سرمایهگذاری کرده است درآمد جذب کند قطعا نمیتواند به راحتی ادامه حیات دهد.
رو را برم سنگ پای قزوینه !!!!!!!
----------------
بی خیالش
حذف شود
من کلا از ساعات رایگان مبین نت (طرح نوروزی) حداکثر 10 بار شده باشه که استفاده کنم.نقل قول:
به سرعتش تضیمینی نیست.(اواخر فروردین که شبانه رو تست میکردم شبی بین 1.5 الی 2گیگ میگرفتم)
به پهنای باند bts و تعداد یوزر و ip ربط داره.
شما هر طرحی بگیری سرعتش اسمی هست.تایم رایگانش هم به این عواملی که گفتم ربط داره.
قبلش هم 512 داشتم/سرعت شبانش بین 30 تا 50 بود.بعد در اخرای تایم رایگان سرعتش به 60 میریسید.
پیشنهاد من اینه بجای اینکه پول بابت مبین نت بدید برید از یه شرکت adsl سرویس بگیرید که پینگ و کیفیت و تایم رایگانش خوب باشه.
مجددا ممنوننقل قول:
راستش من خونه که بودم adsl داشتم و راضی بودم.هم دانلود شبانه سرعتش کم نمی شد و خودش هم عالی بود اما خوابگاه متاسفانه سرعتش افتضاحه..برای همین دنبال روشی هستم برای دانلود چیزهایی که میخوام.خوابگاه بیشتر برای باز کردن صفحات کاربرد داره و اون هم زور بزنه باز کنه.
حالا باز باید بگردم ببینم چه روشی بهتره.شاید بطور کلی بیخیال شدم ..
من الان ip که بهم داده نوشته 37 بعد زیرش نوشته مبین نت نه گسترش ارتباطات
37.98 مبین نتنقل قول:
37.221 گسترش ارتباطات
از امشب ساعت 9 تا فردا صبح ساعت 6 مبین قطع کلا تو سایت خبرشو زده
کسایی که دانلود رایگان میزنن شبا حواستون باشه ساعت ها یک ساعت عقب میره ! مبین نت از این فرصت ممکنه بهترین استفاده رو بکنه :n02::n24:
فقط مشکل اینجاست که یک نفر میگه از امشب ساعت ها عقب میره یکی میگه از فردا شب که 31 ام هست ... کسی اطلاعات دقیق داره بگه .