دوستان به شما هم تخفیف دادن؟؟؟؟
من از سرویس آرت هوم استفاده می کنم که هزینش ماهی 19.500 هست ولی این دفعه که پیش فاکتور صادر شده مبلغ قابل پرداخت رو زده 15.000 تومان و 4500 تومان تخفیف دادند:5:
Printable View
دوستان به شما هم تخفیف دادن؟؟؟؟
من از سرویس آرت هوم استفاده می کنم که هزینش ماهی 19.500 هست ولی این دفعه که پیش فاکتور صادر شده مبلغ قابل پرداخت رو زده 15.000 تومان و 4500 تومان تخفیف دادند:5:
خدا بگم چی کارشون کنه.
این چه مسخره بازیی هست.
برید تو مای شاتل خبرش رو بخونید.
دیدید چه بهانه ی خیلی خیلی الکیی آورده بودن سر اینکه کسانی که زاکسل دارن, چون کمتر ما رو به زحمت انداختن, ما بهشون پهنای باند بیشتر میدیم.
یعنی اینکه از این به بعد شما هم شکایت نکنید یا یه عنوان دیگر, خ - ف - ه شید شاید به شما هم پهنای باند رایگان دادیم.
خیلی زحمت کشیدن 1 گیگ به من میدن.
واقعا که. نمیدونم با خودشون چی فکری کردن که با زاکسلی ها 3 گیگ میدن و به بقیه 1 گیگ.
در حالیکه من فقط و فقط چند بار در طول سرویسم از شاتل رفتم پشتیبانی. تازه حتی اگر روزی 1000 مرتبه هم میرفتم نباید شکایتشون در میومد چون وظیفه اوناست که وقتی یه سرویسی رو میدن پشتیبانی هم ارائه بدن.
جای تاسف داره
ون از کیفیت سرویسشون اینم از این جریان
عوض اینکه بعد از ماه ها که این همه مشترکین شاتل از سراسر کشور ناراضی بودن و گزارش دادن و صبر کردن , یک فکری بکنن و بهبود بدن وضع رو
میان اینطوری میکن که یعنی اره تمام مشکلات به خاطر modem های شما هست نه server های ما
برای این که این مودم های budget رو بفروشن که رو دستشون باد کرده هر کاری میکنن
مودم 35 تومانی رو اینجا 65 رد میکنن یکی از دوستان 2 تا گرفت خراب بود دفعه سوم خودم براش از تهران گفتم اوردن
همون 1 گیگ رو هم با این ترافیک و نوسان اسف بار کجا میشه مصرف کرد جز tab های صفحه my shatel ?
جدا ادم جز تاسف نمیدونه چی بگه ...
من که کلا دانلود شبانه رو بیخیال شدم و در طول دو ماه یک فیلم دانلود میکنم :31:
دیگه هم توی این تاپیک نمیام چون جز اعصاب خورد کردن هیچ کاری نمیکنه :41:
خسته نباشن.نقل قول:
من منتظر بودم 15 روز رایگان کنن ! : (
سلام.
بچه ها می خوام اکو 128 بگیرم. اگه نخوام از خودشون مودم بگیرم بنظرتون چی بگیرم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسبی؟
آآآآآآآآآآآآآآآآآآی . چه شانس گندی داریما . دلمونو صابون زدیم با عید که هارد 1 ترا رو یر میکنیم میره یی کارش :41:.
من که 5 گیگ میگیرم ولی واقعا عیدی مسخره ای بود :2:.
سرویس اکو 128 ما مدتی هست که شب ها سرعت خوب شده و دانلود های خوبی میشه انجام داد تقریبا شبی 1200 مگابایت میشه گرفت
برای منم خوب شده . البته من 512 شارژ میکنم. چون 128 شارژ کنم سرعتم رو میارن روی 16 کیلو!نقل قول:
این یعنی چی که نوشتن هنگام افزودن ترافیک باید از سرویس استفاده کنید یا ترافیکتون تموم شده باشه؟؟؟
بابا ما هم am602 داریم به این ماهی...
زایکسل کیلو چنده؟؟؟؟