سلام داش"نقل قول:
میگن سربازی 2 آموزشی مشکل داره"
انشاا. . . جای خوب میفتی
گوشی بردی؟هم خدمتی هات گوشی بردن؟
آموزش رزمی هم یاد میدن؟یا فقط صف جمع و خر حمالی
Printable View
سلام داش"نقل قول:
میگن سربازی 2 آموزشی مشکل داره"
انشاا. . . جای خوب میفتی
گوشی بردی؟هم خدمتی هات گوشی بردن؟
آموزش رزمی هم یاد میدن؟یا فقط صف جمع و خر حمالی
بچه ها من نمیدونم دارم کار خوبی میکنم یا نه ولی به نظر خودم واسه منی که ورزش نمیکنم عالیه ، حدودا 13 روز مونده به اعزام کسایی که ورزش نکردن تا بحالا هر روز صبح نسل خودتونو با ورزشای سنگین ( دو ، دراز نشست ، شنا ) و بعدش نرمش در بیارید که اون درد عضلانی قبل سربازی خوب بشه ، این درد تو خونه دچارمون بشه خیلی بهتره تا اونجا .......:-O
از من گفتن بود خود دانید
پیشنهاد خیلی خوبیه...به همه پیشنهاد میکنم روی تمرینات هوازی ( دویدن ، تردمیل ، دوچرخه ، طناب ، پیاده رویهای طولانی ) کار کنید..اینا بهتون کمک میکنه توان هوازیتون
بالا بره تو خدمت کم نیارید از لحاظ نفس........پیاده روی طولانی استقامتتون رو به شدت بالا میبره...طولانی که میگم منظور بالای 1 ساعته ... حتی تا 2 ساعت و بیشتر .
تمرین بشین پاشو هم داشته باشی هر روز صبح یه 20 30 تایی :دی شنا ، بارفیکس هم برید که بدنتون ورزیدگی و امادگی بیشتری پیدا کنه...البته یکی دو روز قبل اعزام شدت
تمریناتو خیلی خیلی کم کنید که بیشتر شل و ول و وا رفته خدمتو شروع نکنید !! :دی
درود.
دوستان من ۰۲ افتادم، چه جور جایی هست؟
راستی با لیسانس ارتش ستوان ۲ میشی یا ۳ ؟
در ضمن حتما باید موها رو با ماشین ۴ بزنم یا نه؟ (کلا من درس خوندم که اگه رفتم خدمت موها مو ماشین نکنیم:n02: اگه نه مریض نبودم که وقتمو تلف کنم)
سلام دوستان میخوام برای رفتن سپاه شهرمون اقدام کنم
میتونم هرجا بخوام آشنا پیدا کنم کارمو راه بندازه
فقط میشه بگید پذیرش گرفتن از شهر خودمون شروع ش از کجاس؟؟
سلامنقل قول:
ستوان 3
منم 02 افتادم داداش:n11:
بله باید با 4 بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهید بیگلری مشکین شهر 2 نفر 8.1 نبود؟
نبود؟
برای متاهلین میدن ولی : بچه های رشتی نزدیک 6 ساعت با سواری تو راه هستین !! میصرفه ؟ فلکه فرزانه جمع شین شب رفتنتون اتوبوسا اونجا پاتق دارن جلو اطلاعات !! با اتوبوس شب 10 حرکت کنین 6 صبح اونجائین !! شانس بیارین مستقیم مرام بکاره یارو برسونه دم پادگان وگرنه توی اردبیل هم معطلی دارین پس با همدیگه برین . کلا 8 هفته آموزشیه و معمولش اینطوریه که بیشتر از یه هفته به راه دور نمیدن و اگه مجرد باشی که مرخصی گرفتن سخت تره . راستی ::::::::::::::::::::::: سعی نکنین خودتون رو دو هوایه کنین !! همونجا باشین زودتر میگذره به سرعت برق ! ولی بیاید و برید یکم خسته کننده میشه جونقل قول:
کلا توی دوماه آموزشی من دوره طلایی 89 ( اسفند و فروردین ) بودم ولی فقط و فقط مرخصی 7 روزه نصیبم شد برا عید : نصف کردن بچه هارو یه سری نیمه اول یه سری نیمه دوم برا بودن نیرو واسه نظافت و نگهبانی. یه سری از پادگانها هم نیرو دادن واسه 13 روز عید که به اونها بیشتر خوش گذشت تا ماها !!! علنا توی دو هفته عید کلاس خبری نیست و پادگان مردست : یه سری میان و میرن !!!
بهترین دوره خدمتی همین آموزشیه : درسته بعدشم خاطره میشه:دی ولی این دو ماه برای کسایی که تا حالا چسبیده بودن به خونواده و توی جامعه نیومده باشن خیلی خوبه : هم سختیاش هم خوشیاش : تا نرین نمیدونین چه طوریه پس بیخودی روی حرف بچه ها غول توی ذهنتون درست نکنین
=================
درجه بندی : دیپلم و زیر دیپلم : سرباز صفرنقل قول:
راستی با لیسانس ارتش ستوان ۲ میشی یا ۳ ؟
فوق دیپلم : گروه بان دوم و گروهبان
کارشناسی : ستوانسوم و استوار دوم و استوار !!
ارشد : ستواندوم
دکترا : ستوانیکم !!!
توی هر تحصیلاتی هم باشی عموجان نمرت رو کم بدن و یا چپ بیفتن میشه درجات پایینتری هم نصیبتون بشه !
حتی دیپلمه های دوره کد دیده رو هم گروهبان دومی میدن ! برای درجه دادن یه سری معبار دارن که از ازمونها پایان آموزشی معلوم میشه ولی یه سری لیسانسه رو به همه ستوانسومی نمیدن و استواری هم شاملشه
سلام دوستان ببخشید سوالم خیلی کلیه ولی میشه در مورد امریه و اینکه چطور و چه مرحله ای از سربازی باید براش اقدام کرد راهنماییم کنید؟ممنون میشم.بوس
هتله هتله 01 ... بهترین پادگان آموزشی ارتش ... کلا 10 روز تا پایان آموزشیمون مونده .... اعزامی 6/1 بودیم ... سخت نگیری زود میگذرهنقل قول: