آقا من اشتباه میکردم آمپلی من 4 کانال pch-4480lx boschmann 900w هست . با توجه به این پیشنهاد شما چی هست ؟؟نقل قول:
ممنون
آقا من اشتباه میکردم آمپلی من 4 کانال pch-4480lx boschmann 900w هست . با توجه به این پیشنهاد شما چی هست ؟؟نقل قول:
ممنون
سلام به همگی
دوستان شیرازی کسیو توی شیراز میشناسن که کارش توی نصب تمیز و اصولی باشه؟
من خیلی وسواس دارم که کار اصولی انجام بشه، بچه های شیرازی لطفا اگر کسیو سراغ دارید بهم پ.خ بدید یا همینجا بگید ممنونتون میشم...
Sent From My Nexus 5
سلامنقل قول:
بهترین انتخاب کن وود X400 هست.بله اگر خیلی دنبال بیس و حجم صدا نیستند واقعا E69X انتخاب خوبیه. مخصوصا تو پراید.اگر یک جفت کامپوننت بعدا جلو نصب کنه هم حجم صدا و هم کیفیتش کامل میشه.همراه یه آمپلیفایر خوب مثل مچ MA 40 FX
به نظر من راکفورد و نصب کنید.نقل قول:
ظاهران توانش بد نیست.اگر از صدا راضی هستین نگه دارید.نقل قول:
دوستانی که میخواهند راهنمائی کنند فقط از طریق پ خ به هیج وجه اینجا مطرح نشود.نقل قول:
متشکرم.
اگه بخوام شما میتونی اینو با گارانتی امرداد برام بگیری؟ ارزشش چنده؟نقل قول:
سلام بله اتفاقا قراره فردا یه E62cو یه MA40 بگ برام بفرستن اگر 100% E4X رو میخواهید بگم اونم ارسال کنند.نقل قول:
لطفا با شماره ای که خدمتون pmمیکنم بهم اطلاع بدین.
قیمتش هم 160 تومن هست.
میخوام برا ساب Dragster DWL 228 و باند jvc7158 امپ بگیرم چ امپی کامل جواب میده ؟:n36:
سلام بهروز جان.خوش آمد عرض میکنم خدمت شما:n16:نقل قول:
میتونید یه 9604 بگیرید.یا حد اقل 8604
خریدی ساب و اسپیکر رو؟
ساب 260 و اسپیکر هم 227 و همینطور امپ هم 594 تومن 8604 هم 455
قابل تهیه هست اگر خواستید.
سلام
من الان x400 و هلیکس e69 دارم
اگه امپ کنود 8400 و ساب اینفیتی 1260 بگیرم چه طوره؟ میخوام بیسش نرم باشه. انتخاب خوبیه؟
راستی ساب سینما خانگی میشه استفاده کرد ؟ خخ
بعدش اگه E4X هلیکس واسه جلو بگیرم میشه مستقیم به پخش وصل کرد؟ چون امپ که دیگه جواب نمیده؟
ساب سینما خانگی:n08:نقل قول:
مگه چه سابی که بشه رو ماشین نصب کرد.
آمپ8400مناسبه ولی به نظرم بجای1260اینفینیتی
w311پایونیرو برداری خیلی بهتره .1260کیک به نسبت ضعیف تری داره .
حمید آقا نظرت راجب ساب هلیکس B12Wچیه ساب خوبیه.
وهمچنین آمپ 8400کنوود به نظرت قوی تر وبا کیفیت تره دراگ استارDAE406