-
قرار داد داخلی تو این موقع از فصل چیزی جز ضرر برامون نداره ، هم روحیه بازیکنای فعلی را شاید خراب کنه
هم اینکه فقط یه تبلیغی هست برا اون بازیکنا
-
دایی، خداداد و استیلی در کورس سرمربيگری پرسپوليس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک منبع آگاه از حميد استيلی، علی دايی و خدادادعزيزی به عنوان مطرح ترين گزينه های سرمربيگری تيم فوتبال پرسپوليس در فصل آينده رقابتهای ليگ برتر خبر داد.
این منبع آگاه در گفتگو با برنا، ضمن بیان اینکه در صورت شکست پرسپولیس درمقابل سپاهان در جریان بازی فردا ،برکناری وینگادا سر مربی فعلی این تیم قطعی است افزود :در اینصورت ،ازمیان استیلی ، دایی وعزیزی سر مربی پرسپولیس انتخاب خواهد شد.
وی با اشاره به جلسه هیئت مدیره پرسپولیس ادامه داد: شانس خداداد عزیزی در میان این سه گزینه از بقیه بیشتر است.
گفتنی است تیمهای پرسپولیس وسپاهان فردا پنجشنبه از ساعت 16در چارچوب رقابتهای حذفی به دیدار هم خواهند رفت.
-
اگر دایی :2: بیاد خیلی ها مثل کاظمیان و مبعلی پرسپولیس نمیان و شایدم کریمی هم بذاره بره!!!
-
خليلي و رضايي غايبان پرسپوليس مقابل سپاهان
خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از جلسه با وينگادا تصميم گرفتيم خليلي و رضايي در ديدار مقابل سپاهان به ميدان نروند.
فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با توجه به اينكه قصد نداريم بازيكنان خود را در ديدار با الشارجه از دست دهيم، در جلسهاي با وينگادا تصميم گرفتيم محسن خليلي و رحمان رضايي به دليل تشديد نشدن مصدوميتشان در ديدار با سپاهان به ميدان نروند.
وي ادامه داد: خليلي از ناحيه كشاله ران و رضايي از ناحيه همسترينگ پا دچار آسيب ديدگي هستند و با استراحت و تمرينات ويژه مي توانند در ديدار هفته آينده برابر الشارجه به ميدان بروند.
پرسپوليس فردا در چارچوب جام حذفي از ساعت 17:15 ميزبان سپاهان است
-
در گفت و گو با فارس
پتروويچ: سختترين بازيمان را پيش رو داريم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فردا بايد سختترين بازي خود را مقابل سپاهان انجام دهيم.
ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: پس از انجام يك بازي 90 دقيقه اي براي پرسپوليس در ديدار مقابل راه آهن در شرايط خوبي قرار دارم و آماده هستم تا براي پرسپوليس در بازي مقابل سپاهان به ميدان بروم.
وي يادآور شد: با توجه به شرايط موجود يكي از سخت ترين بازي هايي كه در پرسپوليس حضور دارم را بايد انجام دهيم. خيلي دوست دارم بعد از ناكامي در ليگ با كسب يك جام در اين فصل هواداران را خوشحال كنم.
پتروويچ ادامه داد: سپاهان تيم سختكوشي است و يكي از قدرت هاي فوتبال ايران به شمار مي رود. با اين حال پرسپولس تيمي است كه در صورتي كه در حد خود ظاهر شود تيمي جلودارش نيست. اگر قدر فرصت هاي به دست آمده را بدانيم ميتوانيم مدعي درجه يك قهرماني در جام حذفي باشيم.
پرسپوليس از ساعت 17:15 فردا در چارچوب جام حذفي ميزبان سپاهان است
-
در گفت و گو با فارس
انصاري فرد: هدايتي از پرسپوليس نميرود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: هدايتي از جمع ما جدا نخواهد شد.
عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره شايعه اختلاف با رئيس هيات مديره پرسپوليس عنوان كرد: من و هدايتي هيچ گونه اختلافي با هم نداريم و با يكديگر كاملا هماهنگ هستيم. اين مسائل را افرادي مطرح ميكنند كه به دنبال حاشيهسازي هستند و ميخواهند پرسپوليس موفق نشوند. به دهر حال ما در جلسات خيلي شفاف درباره مسايل مختلف با همديگر صحبت ميكنيم.
وي ادامه داد: عدهاي ميخواهند من را روبروي هدايتي قرار بدهند و به اهداف خود برسند. من با او هيچ مشكلي ندارم. اينكه ميگويند ما براي حضور دايي در فصل آينده به جاي وينگادا دچار اختلاف نظر هستيم صحت ندارد.
انصاري فرد تاكيد كرد: وينگادا با نظر هياتمديره؛ سرمربي پرسپوليس شد. اين تصميمي بود كه جمع گرفت. در آستانه بازي با سپاهان عدهاي با مطرح كردن اين مسائل كه من مخالف وينگادا هستم ميخواهند جو تيم را به هم بريزند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره شايعه استعفاي هدايتي تصريح كرد: اين اتفاق رخ نخواهد داد. ما دوست نداريم هدايتي را از دست بدهيم.
انصاري فرد درباره اينكه هدايتي گفته نامه مديران باشگاه براي بخشيده شدن جريمه 10 درصدي به هيات مديره نرسيده اظهار داشت: من اين نامه را نوشته و آن را فرستادهام؛ شايد به دست ايشان نرسيده است. من هرگز نگفتم كه جريمه بازيكنان پرسپوليس بخشيده شده؛ بلكه گفتم در اين باره به هيات مديره نامه نوشتهام.
وي در خصوص ديدار پرسپوليس مقابل سپاهان گفت: اين بازي را ميتوان فينال زود هنگام جام حذفي دانست. سپاهان تيم قدرتمندي است و ما بايد با هوشياري برابر اين تيم به ميدان برويم. بازيكنان پرسپوليس به حساسيت اين بازي واقف هستند و ميدانند كه جامحذفي ميدان مناسبي براي اثبات شايستگيهايشان است. اميدوارم هواداران نيز در اين راه ما را ياري كنند.
انصاري فرد يادآور شد: پس از عدم نتيجهگيري در ليگ برتر بايد در جام حذفي با قدرت ظاهر شويم. هواداران از ما انتظار دارند و بايد پاسخ مناسبي به توقعات آنان بدهيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره كمكهاي مالي به اين باشگاه خاطرنشان كرد: سازمان تربيت بدني همواره يار و ياور ما بوده و براي رفع مشكلات به ما كمك كرده است. با اين حال همچنان چشم انتظار كمك يك ميلياردي هستيم كه دكتر احمدينژاد اعلام كرده بود به باشگاه پرسپوليس تعلق ميگيرد.
تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 17:15 فردا در چارچوب جامحذفي در ورزشگاه آزادي ميزبان سپاهان است.
-
در گفت و گو با فارس
شيري: بايد قدر موقعيتهايمان را بدانيم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازيهاي حساسي مثل سپاهان بايد قدر موقعيت هاي خودمان را بدانيم.
مجتبي شيري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بدون شك بازي با سپاهان سرنوشت ما را رقم ميزند و مي دانيم كه بازي بسيار سختي را در پيش داريم. هر دو تيم انگيزه زيادي براي گرفتن يك جام در اين فصل دارند.
وي افزود: تنها نكته مثبت ما در اين بازي اين است كه ميزبان هستيم و با حضور 100 هزار نفري تماشاگران مي توانيم به موفقيت برسيم.
شيري با اشاره به مهاجمان سپاهان عنوان كرد: بايد در ساختار دفاعي دقت كامل داشته باشيم. مهاجمان سپاهان باتجربه و خلاق هستند.
شيري در خصوص حضور افشين قطبي در تيم ملي گفت: براي ما فرقي ندارد كه دايي، مايلي كهن يا قطبي سرمربي تيم ملي باشد. هدف همه اين است كه به جام جهاني برسيم. در اين راه همه بايد كمك كنند.
-
با اعلام مديربرنامههايش
آرفي با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرد
خبرگزاري فارس: مهاجم آلماني تيم فوتبال پيام مشهد قرارداد داخلي دو سالهاي را باشگاه پرسپوليس امضا كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس اشپيتيم آرفي امروز با باشگاه پرسپوليس قرارداد دوسالهاي را به صورت داخلي امضا كرد.
عباس نبوي مدير برنامههاي اين بازيكن با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: تا ساعتي ديگر در فدراسيون فوتبال حاضر خواهيم شد تا كارهاي اداري اين انتقال انجام شود.
آرفي در ليگ برتر هشتم با 18 گل زده دومين گلزن ليگ برتر بود.
-
اینا همش شایع است
خدادا عزیزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علی دایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حمید استیلی...!!!!!!!!!!
-
به هيچ تيم ديگري نخواهم رفت
آرفي: از پيوستن به پرسپوليس خوشحالم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پيام مشهد گفت: از پيوستن به پرسپوليس كه يك تيم بزرگ است، خوشحالم.
اشپيتيم آرفي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره عقد قرارداد 2 ساله داخلي با پرسپوليس اظهار داشت: از اينكه به پرسپوليس پيوستم خوشحالم زيرا پرسپوليس باشگاه بزرگي است.
وي افزود: روز يكشنبه آينده راهي آلمان ميشوم و يك تا يك ماه و نيم ديگر به ايران باز خواهم گشت.
اين مهاجم آلماني پرسپوليس در مورد اينكه احتمال دارد در اين مدت به يك باشگاه عربي و يا اروپايي برود گفت: نه، من با پرسپوليس قرارداد امضا كرده ام و به اين قرارداد پايبندم. در اين باشگاه همه چيز خوب و عالي است.
آرفي امروز قراردادي دو ساله با باشگاه پرسپوليس امضا كرد.
اين مهاجم در فصل گذشته 18 گل براي تيم پيام زده بود.