آقا اين VDSL رو دارن ارائه ميدن الان..؟!! كسى خبر داره چى به چيه..؟!!
Printable View
آقا اين VDSL رو دارن ارائه ميدن الان..؟!! كسى خبر داره چى به چيه..؟!!
جالبه مال شما رو روى 20 مگ بستن، براى من روى 18 هست![emoji848] البته من آپلودم رو روى 2.5 مگ بستن در عوض كه مال شما روى 1 مگ هست، اينا جدى چجوريه هركى رو يه جور مى بندن..؟!! روند مشخصى نداره..؟!!:)))نقل قول:
من سرویس 1 مگ دارم به شدت افت کیفیت پیدا کرده چند وقته
سایتها باز نمیشن!
پینگ 3000
پشتیبانی میگه مشکلی نداره به دروغ!
من به CRA.ir نامه زدم
:| واقعا مسخرست
دوستان کسی طرح تلکام پیش پرداخت یا تابستانه پیش پرداخت ثبت نام کرده؟
من امروز صبح ثبت نام کردم ولی هیچ username و password برای کانکشن PPPOE بهم نداد. حتی بهم گفت که همون حجم 48 گیگ خود سرویس رو هم باید از سایت بخری و مبلغی نگرفت بابت برقراری سرویس.
الان چراغ DSL مودم روشن شده یعنی خط رانژه هست. داخل سایت ecare خرید ترافیک رو هم که میزنم میگه شماره تلفن صحیح نمیباشد.
الان روال کار چجوریه؟ به 2020 هم زنگ میزنم میگه باید صبر کنی تا از طرف خود مخابرات باهات تماس بگیرن.
من دیروز حجم خریدم ( 100 گیگ ) شماره موبایلم رو وارد کردم ولی الان که 24 ساعت
گذشته هیچ پیامکی نفرستادن. تو قسمت ترافیک باقیمانده هم هیچی نزده؟!
مخابرات محل ما تجهیزاتش جدید هست ضمن اینکه فاصله ای هم تا مخابرات نداریم.شاید به این علت باشه!
این هم استاتیک مودم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مودمتون 2730 جدیده تو اون قسمت مشخصات خط نزده قسمت دیگری هستش ، اگر خواستین میتونین زنگ بزنید اپلود کمی بالاتر ببندن اگر احتیاج به اپلود دارین .اما به هر حال خطتون عالیه و لذتشو ببرید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا این down stream باید ثابت باشه ؟
البته دو ساعت پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو تا حداکثر ببرن .الان میبینم رو 23 مگ آوردن انگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر یکی دو مگ بالا پایین بشه موردی نداره و ثابت نیست معمولا ، میتونید مودالاسیون عوض کنید ببنید رو کدوم بهتر اپ میشه مثلا adsl+ یا gdm.t.......نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که حجم خریدن واسه شما چند روزه اومد تو حسابتون؟نقل قول:
شما ترافیک باقیمانده و گزارش مصرف رو می بینین؟!