شما الان چه سرویسی دارید ؟؟ همیشه همینطوره ؟؟ چه شهری هستید ؟نقل قول:
Printable View
شما الان چه سرویسی دارید ؟؟ همیشه همینطوره ؟؟ چه شهری هستید ؟نقل قول:
دوست عزیز میشه سرعتتون و سرویستون رو دقیق بگید تا بقیه هم استفاده کنن ؟نقل قول:
سپاس
قبلا حدوداي 40 بود ولي نزديكاي يك ماهه به زور به 30 برسه شبا.روز به روز سرعتم بد تر ميشه.بين ساعت شش تا هفت صبح سرعتم ميرفت روي 200 كه ديگه اونم بيشتر 50 نميشه.نقل قول:
زنگ زدم به پارس هر چی از دهنم درومد بشون گفتم یارو داشت گریه میکرد!!!هی برا من شیل میل میکنه!!!بش میگم همیشه 195 بود چرا الن رو 90 بزور میره میگه شیل نمیکنه!!!منم خیلی محترمانه بش گفتم اون حقوقی که میگیری از گوشت سگم حروم تره براتون
سرعت من از 215 اومده 40 ...
دوستان ، ترفند از ساعت 12.30 جواب میده ؟ انگار واسه من دیگه جواب نمیده ! هر شب از ساعت 12.34 میذاشتم دانلود شه و مشکلی نداشتم ، و لی الان که نگاه میکنم یه 10 ، 20 روزی میشه که هر شب ازم 100 مگ کم میکنه که فک کنم میزان دانلودم بین ساعت 12.30 تا یک هستش . کسی همچین مشکلی نداره ؟
برای من و چند نفر دیگه هم به همین صورته و دیگه جواب نمیده . مشخص نیست کدوم مناطق اینجوری شده . به هر حال هر کس که می خواد استفاده کنه باید حواسش باشه .نقل قول:
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
برا منم کم کردنقل قول:
دوستان ، ترفند از ساعت 12.30 جواب میده ؟ انگار واسه من دیگه جواب نمیده ! هر شب از ساعت 12.34 میذاشتم دانلود شه و مشکلی نداشتم ، و لی الان که نگاه میکنم یه 10 ، 20 روزی میشه که هر شب ازم 100 مگ کم میکنه که فک کنم میزان دانلودم بین ساعت 12.30 تا یک هستش . کسی همچین مشکلی نداره ؟
سلام میخواستم بدونم این ترفند 12:30 شب تا 7 صبح((شبانه رایگان))هنوز کار میکنه اگه کار میکنه چیجوریه؟