آخه من در مشهد هستم.و شهراد نت مخصوص تهران هست.چطور من بدبخت رو به اونا پاس دادن.؟آخه مگه میشه؟نقل قول:
Printable View
آخه من در مشهد هستم.و شهراد نت مخصوص تهران هست.چطور من بدبخت رو به اونا پاس دادن.؟آخه مگه میشه؟نقل قول:
سلام
دوستان سرعت 10 نامحدود منطقه ولنجک کسی تست کرده؟ سرعت چقدر واقعیه؟ قطعی داره یا نه؟
ممنون
10 مگ نامحدود نداره اسیاتک دوست عزیز وووآخرش 4 مگ نامحدود برنزی داره که 99000 تومان هست که هر روز میتونید 1500 مگابایت با سرعت واقعی دانلود کنید یعنی با سرعت 512 کیلوبایت بر ثانیه و بعد از این حجم سرعت میاد رو 120.به نظرم از آسیاتک سرویس تهیه نکنید بهتره چون پشیمون میشید.شما همون سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات رو بگیرید بهتره که سرعتش شب روز 250 هست و هیچ موقع کم نیمشهنقل قول:
البته اسیادزد این سهمیه را هم کاهش داده و به 960 مگ رسونده!!!!!نقل قول:
ربطی نداره.منم اهوازم اما ای اس پیمو آپادانا رایانه کیمیا میزنه که یه شرکت توی کرج می باشد.نقل قول:
ببخشید من می خواستم 4 مگ
نامحدود برنزی بگیرنم از اسیاتک میشه یکم واضح تر توضییح بدید شرایطش چجوریاست؟
:n13:
سلامنقل قول:
تا ماه قبل که من داشتم اینطوری بود
روزانه تا یک گیگ اول سرعت 450 بعدش سرعت میاد روی 130 -120 تا انتهای روز
نقل قول:
علیک سلام - خیلی ممنون که اطلاع دادی اگه بازم کسی است که از این 4 مگ برنزی ها گرفته باشه ممنون میشم خبرشو بده.
سلام من امروز ثبت نام این سرویس رو کردم.کسی میدونه چه سرعتی داره و چطوریاست کلا این سرویس؟ من سر در نیاوردم از ترافیک هدیه و حد اقل تبادل و ...؟؟
اينترنت پرسرعت حامي نامحدود طلايي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گيگ)
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
روزی 200 مگ با سرعت بالاتر از 128 بعدش یه 150 مگ هم با سرعت 128 (16 کیلوبایت) و بعدش هم با سرعت 6 الی 8 کیلوبایت میتونی از اینترنت استفاده کنی.نقل قول: