متأسفانه پول شما هدر رفته و قابل بازگشت نیست. یا تا پایان همین طرح صبر کنید، یا طرح دیگه ای انتخاب کنید. همیشه در مورد انتخاب طرح با دوستان مشورت کنید. همونطور که آرش جان گفت، بارها در مورد آشغال بودن نامحدودهای 24 ساعته بحث شده.
Printable View
متأسفانه پول شما هدر رفته و قابل بازگشت نیست. یا تا پایان همین طرح صبر کنید، یا طرح دیگه ای انتخاب کنید. همیشه در مورد انتخاب طرح با دوستان مشورت کنید. همونطور که آرش جان گفت، بارها در مورد آشغال بودن نامحدودهای 24 ساعته بحث شده.
خوب اخه اینططوری که شما میفرمایید که هیچ طرحی نمیتونه سرعت دانلود 100 ک بایت بده:| چون 1/4 که باشه بازم میشه 30 ک:|:|:|
تو روحشون
بله در بدترین حالت میشه حدود 30. مسأله اینجاست که مبین نت در مورد طرح های نامحدود 1 به 10 خودش 9 تا کاربر دیگه رو جور کرده :n02: و همیشه 10 نفر در حال استفاده هستند. اما نامحدودهای اداری (1 به 4) اینطور نیستن. فقط موقعی سرعتشون کم میشه که واقعاً ترافیک بالا باشه. برای من همیشه بالای 120 کیلوبایت سرعت میده. الان هم که طرح نوروزی ام تموم شده از سر ناچاری 1 مگ اداری گرفتم و دارم با سرعت بالای 120 دانلود میکنم.
من طرح 1 مگ نامحدود 8-8 دارم سرعتش از 120 130 کمتر نمیشه ولی بازم نسبت به پولی که میدی ارزش نداره چون شما عملا داری 58 تومن برای 15 روز (هر روز 12 ساعتی) میدینقل قول:
این مبین نت یک مارمولکیه که من هنوز دومیشو ندیدم
باید با دانلود حجم بالا جبران کنیم:n09: 30 در 5 مساوی است با ماهی 150 گیگ. از ما نیست کسی که کمتر از ماهی 100 گیگ دانلود کند.نقل قول:
من که اینارو برای نفس کشیدن هم نمیزارم :n02:نقل قول:
یه چیزه دیگه هم اینه که اینا یه قانونی دارن که خودشونم قبولش ندارن
در واقع این ضریب 1/10 به این صورته که اونا یه خط مثلا 10 مگ رو در ضریبی از 10 یعنی 100 نفر تقسیم میکنن تا احتمال افت سرعتو بیارن پایین چون احتمال اینکه هر 100 نفر آنلاین باشن خیلی پایینتره از اینکه مثلا 10 نفر همزمان آنلاین باشن
و اما قانونی که برای خودشون قبول ندارن اینکه اگه اون 99 نفر به یک شکلی از شبکه خارج بشن و فقط یک نفر آنلاین بمونه باید سرعتش بشه 10 مگ ولی عملا این کارو نمیکنن و محدود میکنن
و زمانی که 100 نفر همزمان آنلاین باشن و از تمام پهنای باند استفاده کنن سرعتو میارن همو 12;dg, و اون سرعت 1mb رو جبران نمیکنن
اگه واقعا یک زمانی عدالت اجرا بشه باید این شرکت های اینترنتی رو ببرن دادگاه صحرایی چون اینا واقعا ظالمن
ای بابا
adsl برم چی بگیرم؟ بابا من کلا شب از ساعت 6 به بعد می خوام خونه کار میکنم دانلودم نهایتا ماهی 10-12 گیگ بشه خیره سرم گفتم نا محدود بگیرم که راحت باشم:n03:
داستان نامحدود 1 به 10 مبین نت یه چیز دیگس. خودشون هم میدونن کسی این طرح رو برنمی داره مگه اشتباهی ولی برای دورزدن قانون و سازمان زیرساخت میزارنشنقل قول:
برادر من شما اگر به ADSL دسترسی داری چرا وایمکس گرفتی؟نقل قول:
اگر روی وایمکس اصرار داری و طرحی با حجم نسبتاً مناسب میخوای باید 1 مگ 8 گیگ بگیری، ماهی 60 تومن ناقابل، یا 512 15 گیگ که اونم همین حدود قیمت رو داره.
خوب من داشتم 128 نا محدود Adsl هی قطعی داشت گفتم جمع کنند دیگه تا این و بخوام بگیرم دیدم مودم افتاده گفتم یه ماه بگیرم شاید خوب باشه:( حماقت کردم:(نقل قول: