خوشحال شدم وقت پیدا کردید که دوباره دانلود رو از سر بگیرید واقعا اگر اساتید مشکل محدودیت سرعت رو حل نمی کردند شما این پست رو نمی دادید.نقل قول:
Printable View
خوشحال شدم وقت پیدا کردید که دوباره دانلود رو از سر بگیرید واقعا اگر اساتید مشکل محدودیت سرعت رو حل نمی کردند شما این پست رو نمی دادید.نقل قول:
آره یه دوروزه باز هوس دانلود کردم گفتم بزار یچی دانلود کنیم پول بیخودی نریزیم تو حلقومشوننقل قول:
خوب کاری می کنید ما که نمی تونیم استفاده کنیم شما به جای ما استفاده کنید ما خوشحال می شیم.نقل قول:
آقا تصویب کردم:
(خودم با خودم:31:)
این دستور رو توی notepad بنویسید(توی خط دوم ، بجای connectionname ، نام کانکشن مورد استفاده و جای یوزر و پسورد ، یوزر و پسورد خودتون رو قرار بدید)کد:rasdial /disconnect
rasDial connectionname username password
به فرمت bat سیو کنید
بذارید توی Scheduled Tasks ، هر یک ربع یا کمتر یا بیشتر (به میل خودتون) اجرا بشه سرعت میچسبه به سقف!
خودش دیسکانکت و بلافاصله کانکت میکنه (خوبیش اینه که idm خطا نمیده)
برنامه ریکانکت رو هم برای اطمینان بذارید حتما اجرا بشه!
همین!
امیدوارم وظیفه خودم رو برای جلوگیری از کلاهبرداری شاتل انجام داده باشم (برای کسایی که این روش براشون جواب میده)
فقط من از ارور 691 ميترسم،به همين خاطر ،همه راديال ها رو روي عدداي ميليوني گذاشتم!:31:
================================================== ====
ضمنا امیدوارم اون شخص فهمیده باشه که درگیری لفظی با یه قمی براش گرون تموم میشه ، همونطوری که الان درمونده مونده و به امضاش متوسل شده!:31:
موفق باشید
میگم مثل اینکه خدا رو شکر مشکل افت سرعت شبانه شاتل جدی جدی حل شده، یا لااقل برای اصفهان. اگه برای عید هم همینطور باشه و مثل پارسال حداقل یه هفته برای نوروز حجم رو رایگان کنن باید به فکر یه هارد یه ترای دیگه باشیم:31:
شما هم با دسکانکت مشکل سرعتتون حل میشه؟نقل قول:
ایشون رو نمیدونم ولی من تا چند شب پیش خوب بود که نمیدونم الان چند شبه کم دانلود میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت از همون اول وصل شدن به اینترنت گنده
فکر کنم شاتل این باگش رو هم درست کرده . لعنت به تو شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همینطوری خودش حله. یعنی مثل قدیما شده که مشکلی نداشت و شبی 1200-1300 مگ دان میشه.نقل قول:
Eco-128 شما داری؟نقل قول:
برای من هم فعلا که میانگین سرعت رو 12 هست .نقل قول:
برای من اولش سرعت کمه ، احتمالا پهنای باند کم میاره ، ولی بعد از ساعت 2 دیگه با روش دیسکانکت پیاپی ، مشکل برطرف میشهنقل قول:
اگه کلا سرعتتون پایینه ، باگشو درست نکرده ، پهنای باندو کم کرده!
من دیشب با سرعت متوسط 57 58 ، نهایت استفاده رو بردم!
به همین راحتی؟؟نقل قول:
شاتل دزد ، شاتل دزد
یه نوشته هایی دیشب در زیر عبارت:
شکایت قطعی از شاتل و کم فروشان اینترنت
موجود بود که امروز غیب شد!:31:
در نتیجه مثل اینکه باید پست قبلیم رو ویرایش کنم!