سلام دوستان،
نمی دونم شما این مشکلاتی رو که میخوام بگم دارین یا نه، ایشالا که نداشته باشین، از اوایل زمستون تا قبل از عید یه مشکلی توی سیستم اکانتینگ آسیا تک بود که من هزار بار بهشون زنگ زدم و قبول نکردن، تا اینکه چند وقت پیش یکی از حضرات کارشناس تا حدودی قبول کرد، مشکلم این بود که چراغ های مودم یهو خاموش می شدن و بعدش باید زنگ میزدم به پشتیبانی تا اینکه دوباره راه بیافته، اما این راه افتادن اینترنت مساوی بود با صفر شدن حجم اینترنت، یه دوست عزیزی تویه پشتیبانی این مشکلو قبول کرد و گفتش که یه مشکلی بوده که سرورها مون ریست می شده ولی العان حل شده و گفتش که ما از اکانتیگمون بک آپ دارم و هر مشکلی پیش بیاد سریع همه رو بر می گردونیم، خلاصه... واسه من که اینجوری نبود، 2 روز پیش دوباره این اتفاق افتاد.
العان چند روزه که مثل برق و باد حجمم تموم میشه، پسورد وایرلسمو یه چیزی گذاشتم که حتی خودممم حفظ نیستم، دیروز گفتم بزار به جای عوض کردن پسورد وایرلس مودم قدیمی رو که وایرلسم نداره تنظیم کنم، این کارو کردم، برنامه دیومتر هم که از قبل نصب بود و چیزی هم دانلود نکردم، هیچ فایل تصویری رو هم آنلاین تماشا نکردم، در حد یه وبگردی خیلی معمولی، امروز که رفتم تو اکانم دبدم که 34 مگابایت از حجمم مونده، من بارها بهشون گفتم که شما بعد از اینکه مجبور شدین تعرفه ها رو یه کم ارزون کنین هم سرعت ها رو یکی پایین آوردین، مثلا 4 مگ رو کردین 2 مگ 2 مگ 1 مگ و الا آخر و هم اینکه مجورم شدین هر 1 گیگ رو از 4700 800 تومن به 3800 برسونید دارین از یه جاهای میزنین...
حالا با این همه تفاسیر شما دوستان عزیز همچین مشکلی دارین؟