-
واقعا متا سفم....
من این مطلب که حرف خودمه رو تو تاپیک استفلال و پرسپولیس می ذارم،شاید 4 نفر به خودشون بیان و از این مسائل دست بردارن...
پارسال پرسپولیس قهرمان شد و امسال استقلال....
کدوم بازیکن به فکر ما طرفداراست؟؟؟کدوم بازیکن حاضره به خاطر طرفدار از 1%پولش بگذره؟
اونا عشق و حالشونو می کنن و ما اینجا تو سر هم می زنیم...
پشت این فوتبال، کثا فت و نجسی می باره
همه به فکر خودشونن...فوتبال و مخصوصا فوتبال این کشور ارزش این همه جنجال رو نداره...ما باید n سال درس بخونیم تا چندر غاز حقوق بگیریم...حالا آقایون با سوم راهنمایی میان سالی 400-500 میلیون می گیرن...
بچه ها دست بردارین....استقلال قهرمان شد،مبارک استقلالیا...پارسال پرسپولیس شد مبارکشون....
حالا ما از جون و عمر و وقتمون می زنیم و میایم پای نت واسه کی ؟ واسه چی؟ :11:
-
زرینه: بهتر است خليلي در بازي با سپاهان به ميدان نرود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران پرسپولیس : فريد زرينه در گفت و گویی اظهار داشت: كشيدگي پاي محسن خليلي خطرناك است و من تا روز پنجشنبه براي ديدار با مقابل سپاهان تمام تلاشم را انجام مي دهم تا با فيزيوتراپي و آبدرماني او را به اين ديدار برسانم اما بهتر است خليلي با اين شرايط در بازي مقابل سپاهان به ميدان نرود.
وي در خصوص وضعيت عليرضا محمد گفت: محمد با رفع مصدوميت از فردا در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا خواهد كرد.
زرينه تاكيد كرد: شرايط رحمان رضايي فردا پس از تست براي ديدار مقابل سپاهان مشخص ميشود.
-
خليلي: قطبي تيم ملي را نجات ميدهد
کانون هواداران پرسپولیس : محسن خليلي در گفت و گویی، اظهار داشت: همه بايد براي صعود ملي به جامجهاني بسيج شويم. معتقدم روح بزرگ قطبي تيم ملي را نجات ميدهد و عصاي دست تيم ملي براي موفقيتهاي آينده خواهد بود.
خليلي ادامه داد: استفاده از دانش بالاي قطبي و چند فاكتور مهم ديگر اين مربي دلايلي است كه من از وي حمايت ميكنم. شناخت از دو كره، محبوبيت بالا، شناخت از ليگ برتر ايران و بازيكنان، تجربه بالا در مسائل روحي و رواني از جمله مواردي است كه به ما كمك كند. قطبي نشان داده كه مشاورههاي خوبي از بزرگان فوتبال ميگيرد.
وي يادآور شد: با اين حرف ها به هيچ عنوان نميخواهم دايي را زير سئوال ببرم. او هميشه اسطوره فوتبال ايران خواهد ماند و جهان فوتبال اين بازيكن بزرگ هيچ وقت فراموش نميكند.
خليلي افزود: ميتوانيم به جامجهاني صعود كنيم. كره شمالي حريفي نيست كه تيم ما نگرانش باشد. ما بازيكنان بزرگي داريم كه در هر دقيقه با هنرنمايي؛ نتيجه را عوض ميكنند.
مهاجم پرسپوليس درباره شرايط خودش گفت: پس از مصدوميت عذابآوري كه من را از فوتبال دور كرد و يك فاكتور منفي در زندگي فوتبالم بود تلاش ميكنم هر چه سريعتر به روزهاي آرماني برسم. من تابع تصميمات مربيان هستيم.
خليلي در خصوص قهرماني استقلال تهران در ليگ هشتم تاكيد كرد: به تمام استقلاليها و هوادارانش تبريك ميگويم چون اجازه ندادند جام از تهران خارج شود. ما سال قبل مثل آنها توانستيم در ليگ برتر قهرمان شويم.
آقاي گل فصل گذشته ليگ برتر يادآور شد: جا دارد به آرش برهاني كه آقاي گل امسال شد تبريك بگويم. او مزد زحمات و تلاشهاي خود را گرفت و نشان داد كه بازيكني حرفهاي و فرصتطلب است.
خليلي در خصوص وضعيت مصدوميت خود بعد از بازي با راهآهن تصريح كرد: شرايط زمين و لغزنده بودن آن باعث شد از ناحيه كشاله دچار مشكل شوم. براي بازي با سپاهان هرگز ريسك نميكنم و كاملا حرفهاي فكر ميكنم. فعلا زير نظر پزشك پرسپوليس كار خواهم كرد و پس از فيزيوتراپي؛ كادر پزشكي نظر قطعي را در خصوص حضور من در بازي با مقابل سپاهان اعلام ميكند.
مهاجم پرسپوليس در خصوص بازي با مقابل سپاهان اصفهان گفت: اصفهاني ها خاطره خوشي در تهران ندارند. آنها براي جبران شكست فصل گذشته به تهران ميآيند و شرايط اين بازي شايد با بازي هاي ديگر متفاوت باشد.
مهاجم پرسپوليس خاطرنشان كرد: اگر به شرايط ايدهآل برسم خيلي دوست دارم گلزن اول پرسپوليس باشم. با توجه به شرايط حال حاضر كارم سخت است اما من هميشه به خاطر هواداراني كه بعد از 7 ماه مرا هميشه شرمنده خود كردهاند دست به هر كاري ميزنم تا پرسپوليس هميشه سربلند بماند.
-
فرخزادي: با دروغپردازي دنبال جلب رضايت مردم هستند
کانون هواداران پرسپولیس : مجيد فرخزادي در گفت و گویی درباره مصاحبه منتشر شده از سوي وي در يكي از رسانه ها اظهار داشت: آقايان مطمئن باشند آنقدر شهامت دارم كه اگر حرفي را بزنم هيچوقت آنرا پس نمي گيرم. من هرگز نگفتم هر بازيكني كه ناراحت است از پرسپوليس برود. به نظرم بعضي از دستهاي پشت پرده در رسانهها با دروغپردازي به دنبال جلب رضايت مردم هستند.
وي افزود: مدت هاست كه ميدانيم دستهايي پشت پرده است تا حركت پرسپوليس را متوقف كنند يا تفرقهاندازي بين هيات مديره را الويت كار خود قرار دهد اما اين كارها عاقبت خوشي ندارد.
فرخزادي ادامه داد: دوستان روز گذشته خبري زدند كه صددرصد كذب بود. اگر من اين حرف را زده بودم مطمئنا باز هم آن را بازگو ميكردم چون از هيچ فردي ترسي ندارم. اين كارها از دايره اخلاق به دور است و اين افراد بايد به دنبال اصلاح خود باشند تا در آينده موفق باشند.
فرخزادي در خصوص بياحترامي هواداران عنوان كرد: اين هواداران نيز مثل همان افرادي هستند كه مصاحبههاي كذب منتشر ميكنند. من شعارهاي هواداران را نميپسندم چون معتقدم هيچ بازيكني حتي اگر با باشگاه مشكل داشته باشد دوست ندارد با بيانگيزگي تيم خود را زير سوال ببرد.
وي تاكيد كرد: هواداران واقعي پرسپوليس عليرغم اينكه نتيجه ديدار با الغرافه آنها را اذيت كرد و مثل ما يك هفته عذابآور را پشت سر گذاشتند از ما حمايت كردند.
فرخزادي خاطرنشان كرد: پرسپوليس در بازي با سپاهان ميخواهد برنده باشد. من در چشم بازيكنان پرسپوليس اين موضوع را ديدم.
-
بازيكنان پرسپوليس 48 ساعت قبل از بازي به اردو ميروند
کانون هواداران پرسپولیس : با تصميم كادر فني پرسپوليس، بازيكنان اين تيم براي ديدار مقابل سپاهان از روز سه شنبه به اردو خواهند رفت.
اين اردو به احتمال فراوان در هتل آكادمي فوتبال برگزار خواهد شد.
پرسپوليس در چارجوب جام حذفي پنجشنبه ميزبان سپاهان است.
-
براي رويارويي با پرسپوليس؛ كاروان سپاهان فردا وارد تهران ميشود
کانون هواداران پرسپولیس : با تصميم كادر فني سپاهان كاروان اين تيم براي برگزاري بازي حساس مقابل پرسوليس در چارچوب رقابتهاي جام حذفي در مرحله يك هشتم نهايي فردا وارد تهران خواهند شد.
آنها به مدت 2 روز در هتل المپيك مستقر خواهند شد و تمرينات اين تيم براي آمادهسازي برابر تيم پرسپوليس در زمين كمپهاي تيم ملي برگزار خواهد شد.
كادر فني به علت حساسيت بازي مقابل پرسپوليس و به علت كم كردن حواشي اخير كه در سپاهان به وجود آمده تصميم گرفت يك روز زودتر به تهران سفر كنند.
بازي پرسپوليس و سپاهان اصفهان در چارچوب رقابتهاي جام حذفي پنجشنبه 10 ارديبهشت ماه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
-
اشپیتیم آرفی با 220 میلیون در پرسپولیس
کانون هواداران پرسپولیس : اگر اتفاق تازهای نیفتد و توافقات پابرجا بماند، اشپیتیم آرفی فصل آینده را در پرسپولیس سپری خواهد کرد. آرفی از اولین بازیکنانی بود که برای سرخپوش شدن در لیست وینگادا قرار گرفت و خیلی زود هم با پرسپولیس توافق کرد. نماینده مدیرعامل پرسپولیس پنجشنبه شب در مشهد با این مهاجم آلمانی و مدیر برنامههایش پای میز مذاکره نشست و در نهایت موفق شد با پیشنهادی 220 میلیون تومانی برای یک فصل اشپیتیم آرفی را برای حضور در پرسپولیس راضی کند. دو طرف حتی قرارداد داخلی را هم امضا کردند تا همه چیز جدیتر به نظر برسد. اگرچه تا روزی که این قرارداد در فدراسیون ثبت نشود، نمیتوان بهطور 100% آرفی را پرسپولیسی دانست، به ویژه که استقلالیها هم تلاشهای زیادی برای جذب این مهاجم دارند.
-
رحمان رضایی: دوست دارم با پرسپولیس به توافق برسم
کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: از چند تیم داخلی و خارجی پیشنهاد دارم اما قلبم با پرسپولیس است و دوست دارم با این تیم به توافق برسم.
رحمان رضایی در گفت وگویی عنوان کرد: هنوز درباره آینده تصمیم نگرفته ام چون از چندتیم لیگ برتری و همچنین خارجی پیشنهاد دارم ولی دوست دارم همچنان در پرسپولیس بازی کنم. هنوز مذاکره با مدیران پرسپولیس را شروع نکرده ام ولی دوست دارم تحت هر شرایطی با این تیم به توافق برسم.
وی ادامه داد: اطمینان دارم پرسپولیس در جام حذفی می تواند سپاهان را شکست دهد و قطعا با شکست این تیم برای رسیدن به فینال مسابقات هیچ مشکلی نداریم.
رضایی خاطرنشان کرد: طرفداران واقعی پرسپولیس هیچ وقت دراستادیوم علیه تیم شعار نمیدهند و من با علم به این موضوع می دانم آنها که علیه تیم شعار دادندهیچ وقت یک پرسپولیسی اصیل نبوده اند.
-
پیروانی: نباید اجازه بدهیم هر کسی درباره فوتبال نظر بدهد/ شعار سکوها تنظیم شده بود
کانون هواداران پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: مطبوعات و صدا و سیما باید حامی ورزش هستند و نباید اجازه بدهیم هر کسی دراین رسانه حاضر شوند و در مورد فوتبال ایران و باشگاه های بزرگ نظر بدهند.
افشین پیروانی در گفت وگویی عنوان کرد: متاسفانه رسانه ملی به جای این که درباره بحث ورزش و البته فوتبال آموزنده ظاهر شود و نظرات کارشناسی بدهد، دریک برنامه قدیمی که البته بینندگان زیادی دارد از یک بچه 9 ساله درباره یک تیم بزرگ و مسایل لیگ برتر نظر می خواهند و با این دست مسایل بسیار بچه گانه برخورد می کند.
وی ادامه داد: متاسفانه اجاز می دهیم یک بچه همه چیز را زیر سوال ببرد ومن برای چنین برنامه هایی متاسفم چون بحث ورزش بسیار کلان است و نباید آن را به مسخره بکشیم.
پیروانی خاطرنشان کرد: هبچ کدام از اعضای کادر فنی پرسپولیس قرار نیست کنار گذاشته شوند. دراین شرایط تیم احتیاج به آرامش دارد و نباید با چنین خبرهای کذبی تیم را به حاشیه کشید.
مربی پرسپولیس با اشاره به شعار هواداران گفت: اطمینان دارم آنهایی که شعار می دادند طرفدار پرسپولیس نبودند و کاملا تنظیم شده می خواستند شرایط تیم را خراب کنند.
-
کانون هواداران پرسپولیس: كميته تيم هاي ملي امروز در مورد حضور افشين قطبي در برنامه هاي تلويزيوني اطلاعيه اي به شرح زير صادر كرد:
"رويكرد كميته تيم هاي ملي فدراسيون اين است كه سرمربي تيم ملي براي پاسخگويي به نظرات مردم و تشريح برنامه هاي خود در تيم ملي در اولين جلسه برنامه هاي تلويزيوني ورزش و مردم، ورزش از نگاه دو و 90 يكبار شركت كند. "
گفتني است ترتيب حضور قطبي به همان صورتي است كه در بالا اعلام شده است.