دوستان در صورت امکان اگه سرویس مخابرات از مرکز مخابراتی فرشچی (آزادشهر) دارید،
لطفا محبت کنید، این دو تا آدرس آی پی را پینگ بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید.
بسیار سپاسگزار شما خواهم بود و کار من راه خواهد افتاد .
کد:
185.40.64.110
185.40.64.111
Printable View
دوستان در صورت امکان اگه سرویس مخابرات از مرکز مخابراتی فرشچی (آزادشهر) دارید،
لطفا محبت کنید، این دو تا آدرس آی پی را پینگ بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید.
بسیار سپاسگزار شما خواهم بود و کار من راه خواهد افتاد .
کد:
185.40.64.110
185.40.64.111
سلام بچه ها . من تازه اسباب کشی کردم به خانه جدید متاسفانه فیبر نوری هستش .
سوال اول اینکه راهی هست از یه شرکت دیگه غیر از مخابرات بگیرم؟؟؟
سوال دوم اینکه اگه راهی نیست پس خواهشا بگید کدوم طرح خوبه برای دانلود حجیم با ارزانترین قیمت؟ یا دانلود از سرورهای داخلی که کمتر حجم بندازه با تشکر
سلام بچه ها . من تازه اسباب کشی کردم به خانه جدید متاسفانه فیبر نوری هستش .
سوال اول اینکه راهی هست از یه شرکت دیگه غیر از مخابرات بگیرم؟؟؟
سوال دوم اینکه اگه راهی نیست پس خواهشا بگید کدوم طرح خوبه برای دانلود حجیم با ارزانترین قیمت؟ یا دانلود از سرورهای داخلی که کمتر حجم بندازه با تشکر
یه تماس با شاتل یا اسیاتک بگیر پارسال میگفتن 6 ماهه میخوان بیان رو فیبر نورینقل قول:
مخابرات فعلا یه طرح خوب داره تا دی ماه میفروشن اسمش غزال هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بنرهای تبلیغاتی طرح غزال رو تو سایتا که میبینم توضیحش به این صورت بود که مثلا با خرید طرح 1 ساله 4 مگابایت علاوه بر این که سرعت 16 مگابایت رو تحویل میگیرم استانه دانلودم هم به طرح 16 مگ(175 گیگابایت) ارتقا پیدا میکنه و علاوه بر اون چهار ماه هم اینترنت رایگان دریافت میکنم
ولی توضیحات فایل پی دی اف 2020 خراسان متفاوت بود به نظر..یعنی اونجور که من برداشت کردم چهار ماه رایگان فقط برای کاربرانییه که قبلا اینترنت مخابرات داشتنُ الان قصد تمدید دارن..و این که اصلا طرح 4 مگابایت یکساله جزو لیست نبود(فقط تا سه مگابایت رو داشت)
من در حال حاضر مشترک اینترنت مخابرات نیستم فقط سئوالی که از دوستان مشهدی داشتم همینه که امکان خرید طرح 4 مگ یک ساله غزال تو مشهد هست واسه کاربر جدید؟ و تمام این آیتمای تبلیغی رو هم انجام میدن(افزایش سرعت به 16، افزایش FUP به 175 و چهار ماه رایگان) ؟
از اونجایی که قبلا زیاد سابقه تماس با پشتیبانی 2020 مخابرات رو داشتم ترجیح میدم مزاحم دوستان پشتیبانی نشم چون میدونم همین سئوالُ ازشون بپرسم میگن برو مودمُ خاموش روشن کن مشکلت برطرف میشه:n02:
سلام ببین غزال دو نوع هست یکی حجم بیشتر نوع دیگه حجم کمتر ولی با 4 ماه اضافه تر هر دو به یه قیمت حالا شما بسته به نیازت میتونی یا حجم رو انتخاب کنی یا زماننقل قول:
مثلا طرح 1 مگ با حجم بین الملل ماهیانه 60 گیگ یه ساله 231 تومن
یا
طرح یک مگ وفاداری با حجم 25 گیگ + 4 ماه اضافه یه ساله 231 تومن
غزال هم چیزی به پایان ثبت نامش نمونده
دوستان این طرح غزال بالاترین سرعت چقدر میده؟ من تو فایل پی دی اف مخابرات خراسان رضوی چیزی از 16 مگ ندیدم
یه سوال دیگه حجم ماهانه با شروع هر ماه اضافه میشه یا طبق شروع هر ماه سرویس؟
سلام بچه ها من مجبور شدم از مخابرات adsl بگیرم . راهی هست که فایلها رو جایی تو سرور داخلی آپلود کنم که کمتر از حجم کم بشه ؟ منظورم اینه سایتی که هم اپلودسنتر باشه و هم جزو داخلی ها حساب بشه؟ یا اصلا ساعتی که ارزانتر باشه؟
سلامنقل قول:
تا جاییکه من میدونم فقط صحبت از 500 سایت خاص بوده است که انها هم موردی برای مخابرات نداشته اند. ولی امتحانی در سرورهای ایران سایت های اپلود مثلا اپلودبوی اپلود کن و بعد دانلود کن. ببین چقدر حجم کم می کند.
این سرویس ۱۶ مگ VDSL که ۱۷۵ گیگ ۸۰ تومن هست رو کسی گرفته؟ سرعت ش چقدره حدودا؟ امامت
مودم vdsl چنده؟