ایول یه خرده خندیدم:31:نقل قول:
Printable View
ایول یه خرده خندیدم:31:نقل قول:
سلام اگر تو IDM بزنیم 3 فایل واسه شبانه همزمان دانلود بشه فرقی داره با 1 فایل؟ چون من با اکانت خودم امتحان کردم سرعت دقیقا تقسیم بر 3 شد بالاتر نشد
عزیزم قرار نیست بیشتر بشه چون پهنای باند شما ثابتهنقل قول:
در ضمن اینا که میگن تعداد فایلارو زیاد کنی پهنای بیشتری میکشه و از نهایت سرعت استفاده میکنه تاحالا برای من اتفاق نیفتاده همیشه همون بوده و تقسیم شده
محدودیت رپید و متعلقاتش ، با این حل نمیشه؟؟نقل قول:
چون زیاد فرقی نمی کنه که 3 تا فایل پشت سر هم باشه یا با هم!
چرا ممکنه اما به شرطی که رپید رو محدودکرده باشند و مثلا هر فایل رو با نهایتا 10کیلو بگیری اونموقع میتونی از کل پهنای باند استفاده کنی که هدر نرهنقل قول:
پس فکر کنم این روشو باید توی آب نمک بخوابونیم تا موقعی که روش دیسکانکت دیگه عمل نکردنقل قول:
البته برای من اینطوریه که برای فایل اول که یکسره دانلود میکنه ، با سرعت خوب ، فایل بعدی و بقیش با نصفش!
در نتیجه این روش احتمالا جواب میده!
البته امیدوارم شاتل به خودش بیاد!
شاتل دزد ، شاتل دزد ، شاتل دزد!:19::22:
اینارو برا جلوگیری از حملات گفتی؟:31:نقل قول:
برا من که حتی نباید Pause رو بزنم چون سرعت میاد پایین چه برسه بخوام یه فایل دیگه بزارم
اما وقتی سرعت میاد پایین باز بعد چند مگ که دانلود کرد باز میکشه بالا
شما IDM رو روی چند فایله تنظیم کن، خودش همزمان شروع میکنه ، فکر کنم فقط پهنای باند تقسیم بشه!نقل قول:
نه عزیزم ، بهش اعتقاد دارم!نقل قول:
اینارو برا جلوگیری از حملات گفتی؟
شاتل دزد، شاتل دزد!
تنظیم کردم قبلا اما تک فایل بیشتر نتیجه گرفتم همیشهنقل قول:
اگر فایلها رو از چند سرور مختلف دانلود میکنید بهتره که همزمان دانلود بشن چون اگر یکیشون داون بشه یا محدودیت دانلود داشته باشه از بقیه دانلود میکنه و پهنای باند شما به هدر نمیره. اما اگر از یک سرور چند فایل دانلود دارید پیشنهاد میکنم فقط یکی رو همزمان دانلود کنید چون بیشتر از این فایده ای نداره و بیجهت فایلهای زیادی رو نیمه کاره دانلود میکنید.نقل قول: