سلام
میشه بیشتر توضیح بدین جریان این اتمام همکاری چیه؟
Printable View
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین جریان این اتمام همکاری چیه؟
خوب یه قراردادی بین همارا و مخابرات بود که همارا از زیر ساخت ها و پهنای باند مخابرات استفاده میکرد...تقریبا" میشه گفت اجاره کرده بود .... الان خود کفا شده....نقل قول:
البته این خود کفایی 100% هم برا مخابرات بد میشه هم برا همارا....
================================================== ========================================
از چند روز پیش که پرت های مخابراتو همارا جدا جدا تو سامانه نوشته میشدن وقت ثبت نام ،من دونستم که یه جریانی قراره اتفاق بیوفته.....
احتمالا یه سری حجمشون و زمانشون به مشکل بخوره و همینطور اونایی که خطشون رو 8مگ بسته شدهنقل قول:
میگین وضعیت مخابرات بهتر میشه؟ چون فقط چند روز از اعتبارم مونده میخوام تکلیفم معلوم بشه. برم یا بمونم؟:n02:نقل قول:
300 مگ شارژ داشتم الان رفتم سایت دیدم شده 840 مگ :n02:
برای شروع خوب بود:n02: راضیم از مخابرات! :n02:
از فردا صب باید از سایت مخابرات حجمتون رو نگا کنید اونوقت باید تشخیص بدین راضی هستین یا نه :n02:نقل قول:
خوب برای بنده که جدیدا شارژ 5 گیگ خریده بودم رو تا الان که انتقال ندادن !! چجوری میشه پیگیری کرد ؟؟
نقل قول:این فعلا" معلوم نیست....حسین بیاد معلوم میشه....آخه خوب خط شکنی میکنه....!:n02:نقل قول:
امین علکی جو سازی نکن.... قبلا" هم استفاده کردیم میدونیم وضع چیه دیگه....حجمم هیچ تفاوتی نداره...و چون مخابرات شرکت دولتیه فک کنم تعرفه هاش ارزون تر هم بشن....پهنای باندشم که میره بالا.... من بیشتر نگران همارام.....چون از قدیم باهاش بودم....از زمانی که فقط تو یه مغازه اجاره ای مانیتور میفروختن....:n02::n26::n27:نقل قول:
======================================
یه مورد دیگه که برا من اتفاق افتاده اینه که حجمم امروز صب 2 گیگ بود الان 5 گیگ شده....:n13:....یه سرویس 4 گیگ هم تمدید کردم .... نمیدونم چی به چیه....فقط امیدوارم فردا مرکز مخابرات و همارا نترکن....:n02:
زیاد راضی به زحمت نیستم واسه یه هفته همین کفیات میکنه! :n02: از شوخی گذشته صبح مگه قراره چی بشه؟ بدبختمون نکنن!!!نقل قول:
راستی الان شما کدوم وری هستین؟
خوب کسی که تو بخش پشتیبانی همارا کار میکنه انتظار داری کدوم وری باشه دقیقا؟!:n02::n09::n24:نقل قول: