کوچیک شماییم.
حمید جان یعنی کلا باند رو داخل درب بذاریم؟ دیگه پشت باندی نذاریم؟ اگه باند هارو بذاریم توی طاقچه چی؟
والا حقیقت فعلا سابش بمونه. یعنی تصمیم دارم که بذارم و حتما هم به سیستم اضافه میکنم ولی فعلا بخاطر یه مشکلی که وجود داره نذاریمش بهتره تا انشاالله یک ماه بعد که اون مورد هم اضافه کنیم بهش. راجب عجله هم والا این سر برج یعنی اوایل تیر دیگه حتما میبندم. اگه تا اون موقع اومده بود که اومده و چه خوب ولی اگه نیومده بود که چاره ای جز انتخاب برند دیگه نیستش.
والا بودجه فعلا نهایت 3 میلیون تومن هستش. ماه بعد هم(اوایل خرداد) باز میتونم تا 3 میلیون دیگه اضافه کنم.(بدی حقوق گرفتن همینه که ماه به ماه میدن متاسفانه :n31:) منظور این هستش که این ماه تا بودجه ی 3 میلیون تومن بگیریم، اگه بودجه به چیزیش نموند انشاالله ماه بعد بقیه چیزاشو میگیریم. سیستم برق کشی و این چیزا هم تا اونجایی که همین الآن خوندم باید بهتر بشه و...! دینام و باطری ماشین هم باید عوض شن یا فقط سیم ها؟ چون بنده اولین سیستمی هست که قراره بگیرم و در این موارد اطلاعات 0 هستش :n35: دیگه خلاصه آقا حمید جان این همه پول قراره خرج بکنیم چیز خوب و درست حسابی می خوام. بخاطر دویست سیصد هزار تومن دوست ندارم جنس بد یا ضعیفی رو بردارم. اگه بودجه تونست جوابگوی سه قطعش باشه ایرادی نداره بقیش رو ماه بعدی انشاالله نصب میکنیم. تا حالا هم با این اطلاعاتی که من دارم و خیلی خیلی کمه دوتا یا چهارتا باند ببندیم + یدونه آمپلی و یک جای یک یا دو ساب هم در نظر گرفته بشه که انشاالله توی مرداد یا شهریور نصبش کنم. پخش که مشکلی نداره و جوابگوی یک سیستم خوب هستش؟ یا اون هم باید تعویض بشه؟ چون یکی از دوستان عاشق پخش بنده شدن و اگه لازمه که تعویضش کنم یعنی جوابگوی کار نیست بگید که بهش بفروشم و یک پخش دیگه خریداری کنم. دیگه جزئیات جنس ها و بقیه چیزای دیگه ای که لازمه به دست شما :n12:خیلی ممنون که پاسخگوی همه عزیزان هستید. :n16: