از وقتی خطتتون فیبر شده مقادیر snr چک کردید و کشش خط بهتر شده تو اطلاعات مودم چک کردین؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Printable View
از وقتی خطتتون فیبر شده مقادیر snr چک کردید و کشش خط بهتر شده تو اطلاعات مودم چک کردین؟نقل قول:
وحشتناك بهتر شده! من خطم نهايتش 5 مگ مى كشيد (البته از پارس آنلاين سرويس داشتم كه مطمئن نيستم فرقى مى كنه يا نه!) ولى الان تا 23 مگ مى كشه كه قابل مقايسه نيست اصلا!نقل قول:
چیزی که من بعد از کلی سر و کله زدن با این مخابرات و دعوا و اعصاب خوردی فهمیدم اینه که این حرفا همش شعره، مخابرات واسه اینکه از خودش سرویس بگیرید از این چرندیات استفاده میکنه پ نکته جالبش اینه که من با پشتیبانی هایوب صحبت میکردم میگفت مخابرات مال دولته و ما هم زورمون نمیرسه بهشوننقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
درسته الان محدودیت دارین تو نت گرفتن از شرکتهااما خیلی خوبه که فیبر شدید کشش خط مثل من بوده من بر عکس شما دوست دارم فیبر باشم بالاخره تو اینده همه مجبورن رو فیبر سرویس بدن. شما کدوم شهر و محله و مرکز مخابرات هستین ؟ممنون.نقل قول:
نه قضيه اينه كه من اينقدر از سرويس مخابرات بد شنيده بودم واقعا فكر نمى كردم اينطورى باشه و اگه مى دونستم اينقدر خوبه زودتر از دست پارس خلاص مى كردم خودم رو!!! تهران، واحد مخابراتى مركز قدسنقل قول:
من واحد فروش هم زنگ زدم، گفتن پس پرداخت ترافیک باقیمانده نشون نمیده! :(نقل قول:
پس باید همینطوری بدون اطلاع از اینکه چقد حجم مونده، اینترنت استفاده کنیم و امیدوار باشیم که سیستمشون رو درست کنن!!!!
من خودم کشتم که خط از فیبر ببرم به مسی گفتن تنها راه اینه خط رو با یکی از همسایه ها تغییر بدیم ...نقل قول:
دروغ گفته که جمع کردن بردن رو فیبر ... چون هیچ طرحی برای جمع آوری خط مسی ندارن و بخوان این کار بکن نمیگن چون خط رانژه بود تغییر ندادیم از رانژه در بیاد فیبر میشه! بخوان فیبر کنن کلا فیبر میکنن نمیصرفه که یکی یکی این کار بکنن ...
آقا کجا میزنه حجممون چقدره و چقدر مونده؟
من تو گزارشات مصرف پیدا نمیکنم
الان 5 گیگ حجم اضافی هم خریدم
سرویس 2مگ up to 16mb هستم پس پرداخت
کلا تو پنل پیدا نمی کنم !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی عکس بندازه ممنون
دوستان من سرويس نامحدود دارم ١ مگ چه جوري ميشه وارد پنل كاربري بشم؟ نام كاربري و رمز عبور بايد چي وارد كنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نام کاربری شماره تلفن با کد شهر هست. رمز عبور هم رمز اتصال کانکشن PPPOE هست که داخل مودم وارد میکنید.نقل قول: