گرید: -F ( کلا چنین گریدی تا حلا دیده بودید؟؟؟؟....حالا ببینید...........عکس خودش گویاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گرید: -F ( کلا چنین گریدی تا حلا دیده بودید؟؟؟؟....حالا ببینید...........عکس خودش گویاست
دیشب با سرویس 512 نزدیک 3.2gb دانلود کردم سرعت ردیف بود :20:
یه سوالنقل قول:
من شنیدم تهران سرعت دانلود شبانش بیشتره طوری که همه مثل شما میتونن حداقل 2 گیگ از ساعت 1 تا 6 دانلود کنن
درسته؟
من کرج هستم و حداکثر میتونم 700 مگابایت دانلود کنم.
خیلی کمه )):
کسی نیست به ما جواب بده؟
نقل قول:
سلام
2 تا سوال داشتم.
یکی اینکه مشکلی که تو این پست گفته شده هنوز هستش یا نه ؟
یکی هم اینکه برا استفاده از اینترنت رایگان شبانه (1تا6) کار خاصی میخواد انجام بدیم یا نه ، خودش سوئیچ میشه؟
تشکر ...
من تهران سرویس 256 دارم و اصلا این حرف رو تایید نمی کنم حدود 700 800 رو تایید می کنمنقل قول:
مطمئن نیستم سوال اولتون چی بود اما اگه همون پستی بود که با فونت درشت و رنگ قرمز نوشته شده بود باید بگم که اشتباه از پارس بوده و باید اون 2 گیگ رو به شما برگردونن و هیچ ربطی هم نداره که آنلاین تمدید کنید یا از طریق نمایندگی پارس تو شهرتون.نقل قول:
برای استفاده از اینترنت رایگان شبانه (از 1 تا 6) هم هیچ کاری لازم نیست و بصورت اتوماتیک از ساعت 1 تا 6 رایگان حساب میشه.فقط یه بار ساعت کامپیوتر رو چک کنید که دقیق باشه تا زودتر از ساعت 1 دانلود رو شروع نکنید.
دوستان یک سوال:
این سرویس های نامحدود با سرویس های محدود سرعتشون یکیه؟؟یا نامحدود ها افتضاحن؟؟
دی سی شدن مودم من هم همچنان ادامه داره تلفنیم هیچ کمکی نکردن قراره کارشناسه بیاد ببینیه چیه قضیه ! سرعت دانلود هم تو این چند روز بیشتر اوقات حدود 30 بوده !!! گاها حدود 100 هم رفته ..این دیگه چرا ؟!
این 1800 صفحه من نفهمیدم چطوریه که هنوز یه سریا میان خطاشون رو با هم مقایسه میکنن
بابا اینجا خرابشده ای به اسم ایرانه
هر جاش یه مدل رقص داره یه جا خیلی تنده یه جا کند
برای همین ممکنه سبزی فروشی سر کوچه ما خط 1 مگ شبی 4 گیگ آموزش کشاورزی دانلود کنه ولی من نتونم یه فیلم 1 گیگی رو با همون خط و همون سرعت بگیرم. باید
قبل از خرید خط یه نذری امام زاده ای چیزی برید که شاید خططون سرعتش خوب باشه که البته خدا رابطش با اینترنت و محتوای داخلش خوب نیست پس اینم عملی نیست. بهتره آرزوی یه اینترنت پر سرعت و نامحدود رو به گور ببریم
برای شما 12:30 تا 1 رایگان هست ؟نقل قول:
برای شما چطور ؟نقل قول: