نقل قول:
سلام اقا حمید گل. خیلی ممنون و تشکر. ماشین بنده ۲۰۶ هاچ بک تیپ ۵ هستش.
نقل قول:
سلام اقا حمید گل. خیلی ممنون و تشکر. ماشین بنده ۲۰۶ هاچ بک تیپ ۵ هستش.
سلام دوستان
من یه جفت 6995 با یک ساب لوله ای TS-WX305T پایونیر با آمپ 6604 بستم ...
دوتا سوال دارم!
1. این ساب رو شنیدم میسوزه ( از نصاب شنیدم - سرچ هم کردم یکی دو مورد دیدم! میگفتن اگر با آمپ قوی درایو بشه میسوزه! ) حالا این قضیه حقیقت داره؟!
2. میخوام یه جفت 6995 دیگه اضافه کنم یا شاید هلیکس که این آمپ رو وصل کنم به دو جفت باندا .. میخوام بدونم چه آمپی بگیرم برای ساب باکس؟ که نسوزه! (یه نصاب میگفت باید پایونیر بگیری)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
206sd v8 مدل 90 با پخش فابریک موج نیکان دارم
یک جفت باند Pioneer TS-1675 V2 دارم...آیا روی درهای جلو بصورت فابریک نصب میشه؟
برای دربهای عقب اگه مدل Pioneer TS-R1350S بخرم خوبه؟توی ------- زده که به صورت فابریک روی درب عقب 206 نصب میشه.
انتظارمم این هست که با همین پخش فابریک بهترین بیس و کیفیتو بگیرم.(در حد توان خودش)
راستی روی تاقچه هم نمیخوام باند بزارم.
سلام محمد جان.خواهش میکنمنقل قول:
اگکر 8401 موجوده تهیه کنید.
سلام و خواهش میکنم.نقل قول:
اتفاقا من شنیدم .11 برگشتیش زیاده و خیلی خوب از آب در نیومده بر عکس مدل قبلی.شما 7158 رو با بریج همین آمپ ببند ببین چه صدائی داره.
1260 رو من خودم صداش رو نشنیدم یه سری تعریف میکنن یه سری هم میگن فقط ویبره میزنه و دقت نداره.ولی ساب ارزون همینه دیگه.
زمانی که ساب ووفر میاد تو مدار از طریق فیلتر HPF فرکانس کات رو بالاتر میبرن و لذا صدای ووکال کمی بهتر میشه و فشار روی اسپیکر هم کاهش پیدا میکنه.البته من همیشه به دوستانی که میخوان ساب ووفر نصب کنند پیشنهاد کامپوننت خوب میدم به جای 9*6 یا 10*7
سلام ارادت دارم.نقل قول:
با توجه به نوع خودرو بهترین انتخاب و استیج بندی برای شما یک جفت کامپوننت خوب برای درهای جلو که راحت هم نصب میشن+یه آمپلیفایر 4 کانال و یه ساب باکس 8 یا 10 داخل صندوق هست.
اگر عجله ندارین صبر کنید تا دو ماه دیگه بار گلیدن/ماسیکونی برسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سیستم SQLبراتون جمع میکنم به امید خدا
اگر کار عجله ای هست بفرمائید تا پیشنهاد برند دیگه بدم خدمتتون.
البته تا اونموقع اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید که چه بهتر.
سلامنقل قول:
این مدل رو من نشنیده بودم ولی هر اسپیکری اگر سیگنال کلیپ و دیستورت بهش وارد بشه میسوزه. بیخودی که نمیسوزه.حتما فشار نامتعارف روش آوردن و سوزاندنش.
1675 اسپیکر خوبیه. اگر بتونید برای عقب هم 13ش رو بگیرید (نمیدونم شرکت میاره یا نه)خیلی بهترهنقل قول:
آقا حمید نگفتید چه آمپی بگیرمنقل قول:
مطلبی کوتاه در مورد برند BLAM :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوچیک شماییم.نقل قول:
حمید جان یعنی کلا باند رو داخل درب بذاریم؟ دیگه پشت باندی نذاریم؟ اگه باند هارو بذاریم توی طاقچه چی؟
والا حقیقت فعلا سابش بمونه. یعنی تصمیم دارم که بذارم و حتما هم به سیستم اضافه میکنم ولی فعلا بخاطر یه مشکلی که وجود داره نذاریمش بهتره تا انشاالله یک ماه بعد که اون مورد هم اضافه کنیم بهش. راجب عجله هم والا این سر برج یعنی اوایل تیر دیگه حتما میبندم. اگه تا اون موقع اومده بود که اومده و چه خوب ولی اگه نیومده بود که چاره ای جز انتخاب برند دیگه نیستش.
والا بودجه فعلا نهایت 3 میلیون تومن هستش. ماه بعد هم(اوایل خرداد) باز میتونم تا 3 میلیون دیگه اضافه کنم.(بدی حقوق گرفتن همینه که ماه به ماه میدن متاسفانه :n31:) منظور این هستش که این ماه تا بودجه ی 3 میلیون تومن بگیریم، اگه بودجه به چیزیش نموند انشاالله ماه بعد بقیه چیزاشو میگیریم. سیستم برق کشی و این چیزا هم تا اونجایی که همین الآن خوندم باید بهتر بشه و...! دینام و باطری ماشین هم باید عوض شن یا فقط سیم ها؟ چون بنده اولین سیستمی هست که قراره بگیرم و در این موارد اطلاعات 0 هستش :n35: دیگه خلاصه آقا حمید جان این همه پول قراره خرج بکنیم چیز خوب و درست حسابی می خوام. بخاطر دویست سیصد هزار تومن دوست ندارم جنس بد یا ضعیفی رو بردارم. اگه بودجه تونست جوابگوی سه قطعش باشه ایرادی نداره بقیش رو ماه بعدی انشاالله نصب میکنیم. تا حالا هم با این اطلاعاتی که من دارم و خیلی خیلی کمه دوتا یا چهارتا باند ببندیم + یدونه آمپلی و یک جای یک یا دو ساب هم در نظر گرفته بشه که انشاالله توی مرداد یا شهریور نصبش کنم. پخش که مشکلی نداره و جوابگوی یک سیستم خوب هستش؟ یا اون هم باید تعویض بشه؟ چون یکی از دوستان عاشق پخش بنده شدن و اگه لازمه که تعویضش کنم یعنی جوابگوی کار نیست بگید که بهش بفروشم و یک پخش دیگه خریداری کنم. دیگه جزئیات جنس ها و بقیه چیزای دیگه ای که لازمه به دست شما :n12:خیلی ممنون که پاسخگوی همه عزیزان هستید. :n16:
آقا حمید ممنونم ازتون...
3 تا سوال کوچیک دیگم دارم لطفا جواب بدین ک ب نتیجه برسم واس خرید :
با توجه ب توضیحاتتون و آمپم4604 ب نظرتون در نهایت بین 7158 و هلیکس69 کدوم رو انتخاب کنم اگر اولویت فقط کیفیت و شفافیت صدا باشه؟؟؟چون بیس با خرید ساب جبران میشه...
بین 69 و 7158 کدوم تو ولوم های خیلی بالا درهم ریزی صداشون کمتره؟؟؟
این e69 ظاهرا 50 واته...کم نیس صداش؟؟؟ ماشین111
راستی نگفتین این آمپ ضعیفم میتوه سابی رو تکون بده؟؟؟سبکترین و بهترین سابی ک میتونم بخرم زیر 200تومن ب نظز شما چیه؟؟؟بیس نرم میخام...
بازم یه دنیا ممنون
ممنون ولی 1675 که 13 سانتی نداره...13 سانتی مناسب برای درب عقب چه مدلی بگیرم؟نقل قول:
دوست عزیز اول از همه راجب هدیونیت شما که 9650 هست بگم برخلاف مدل پایین تر آن که پنل برقی هست منظورم 9450 هست بسیار هدیونیت ارزنده ای هست البته بدرد سیستم های کیفیتی زیاد نمیخوره و معمولا مورد استفاده قرار نمیگرد ولی برای سیستم های تلفیقی و قدرتی میشه استفاده کردنقل قول:
پیشنهاد بنده فعلا پخش را تعویض نفرمایید تا سیستم را ببندید اگر از خروجی صدا راضی نبودید اونوقت بهتون پیشنهاد میکنم بیایید سمت هدیونیت های حرفه ای آلپاین
سه میلیون بودجه در حال حاضر دارید میتونید از محصولات با کیفیتی بهتره ببرید
زیاد هرگز عجله نکنید
محصولات گلیدن که حمید آقا پیشنهاد کردن بسیار با کیفیت هستند و مخصوصا ساب