اولا ببخشيد که اينجا پست زدم..(.البته اين مطلب بيشتر در مورد پرسپوليسه)
اين مطلب رو هم از اونجايي مي نويسم که يه سري از دوستان به استقلال اتهام تباني مي زنند
من هدفم از اين پست کل کل نيست فقط از همه ميخوام اين مطلب رو تا اخر بخونن و بعد يه جواب منطقي بدن ...در ضمن لطفا منطقي جواب بدين و از روي احساس جواب ندين...
خب ليگ پارسال رو که همه يادتون هست ديگه ايشال..ه...!!! پرسپوليس پارسال قهرمان شد با 6 امتيازي که فيفا ازش کم کرد (نه سازمان ليگ ...که مسئول هاي فدراسيون هم کلي زور زدن اين امتياز کم نشه)
توي همون ليگ بازي پرسپوليس و سپاهان که توي اصفهان بود سپاهان باز ي2 به 1 مي بره و بعد يه نارنجک به يه سرباز مي خوره و اون يه چشمش کور ميشه و بعدش اون حکم عجيب کميته انظباتي صادر ميشه و از سپاهان 5 امتياز..!!! کم ميشه و اين تيم سه ماه بازي هاش توي شهر بيطرف بدون تماشاگر ..!!! برگذار ميشه ...حالا اينجا سوال اينه که 1.تيمي که ميبره واسه چي ديگه بايد شورش ..!! کنه و نارنجک پرت کنه توي صورت اون سرباز 2.کجاي دنيا ديديد که يعد يه همچين اتفاقي يه همچين رايي صادر بشه
اگه اين طوري بود بعد بازي ايران وژاپن که 5 نفر مردن ايران بايد ازش 50 امتياز کم ميشد.... حکم بعدي يعني بازي بدون تماشاگر اونم توي يه شهر بي طرف ديگه چه صيغه ايه اين يعني مثلا سپاهان بازي خونگيش توي مشهده و بايد از اصفهان پاشه بره مشهد و مثلا اگه بازي يعد توي اهواز باشه بايد پاشه بره اصفهان و بعد از اون جا بره اهواز (ببينيد چه فشار به تيمي مياد که علاوه بر ليگ توي جام باشگاه ها هم بازي داره)
و حالا مورد اخر بازيه اخر ليگه و اون وقت هاي عجيب اضافي ...اگه يادتون باشه بازيه ايران و استراليا توي ملبورن که 8 دقيقه وقت اضافه داشت فقط 6 7 دقيقه واسه درست کردن تور وقت تلف شد و بماند رو زمين افتادن بازيکناهاي ما و... ولي داور فقط 8 دقيقه وقت اضافه گرفت ...ولي توي اين بازي که هيچ اتفاق عجيبي هم نيافتاد داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفت...!!!
حالا خودتون مقايسه کنيد استقلال اين فصل با کي تباني کرد ...با پيامي که با يه گل توي ليگ ميموند يا با ذوب اهني که با يه مساوي قهرمان ميشد...(يا شايدم با کل ليگ ...که همشون 4 5تا گل بخورن...)
حالا قضاوت با خودتون......خوشحال ميشم نظرات منطقي دوستان رو هم بشنوم
من قبلا هم گفتم ...من از قهرماني پارسال پرسپوليس ناراحت نشدم (حداقل از اينکه سپاهان نشد بيشتر حال کردم) من فقط وقتي ناراحت ميشم که تيم(استقلال) خودم قهرمان نشه