یکی میگه مخابرات ترافیک باقیمانده نشون نمیده، یکی میگه نشون میده اگه ترافیک بخری!
دوستان مطمئنید که اگه سرویس پس پرداخت ترافیک بگیریم تو ecare حجم باقیمانده نشون میده؟
یعنی برا من مشکل داره که نشون نمیده؟
Printable View
یکی میگه مخابرات ترافیک باقیمانده نشون نمیده، یکی میگه نشون میده اگه ترافیک بخری!
دوستان مطمئنید که اگه سرویس پس پرداخت ترافیک بگیریم تو ecare حجم باقیمانده نشون میده؟
یعنی برا من مشکل داره که نشون نمیده؟
داداش من سرویس 2MB UP TO 16 گرفتم با دانلود شبانه.واسه منم دانلود شبانه رو جزو ترافیک روزانه حساب میکنه.راستی خط شما رو، رو چند مگ بستن.واسه من که رو 2 مگ بستن اصلا هم بالاتر نمیره.تا حالا 10 بار به 2020 زنگ زدم و گفتم که مگه نباید تا 16 مگ شیر کنید،اصلا قبول نمیکنن و با پر رویی میگن که نهایت سرعتتون همین 2 مگه.خیلی کثافت هستن.قشنگ معلومه که بین 8 نفر تقسیمش کردن.پشتیبانی خیلی مزخرفی داره،اطلاعات عمومیشون خیلی پایینه،خیلی پر رو هستن.کارت را هم راه نمیندازن.من چون خط خونمون رو فیبر نوری کردن مجبور شدم از مخابرات اینترنت بگیرم.خدا لعنتشون کنهنقل قول:
برا من هم دقیقا همینطوریه!نقل قول:
یه سوالی داشتم از دوستانی که خطشون فیبرنوری شده ؛
آیا بدون اطلاع قبلی خطتون رو فیبر کردن و شب خوابیدید و صبح بیدار شدید و دیدید که فیبر شده یا اینکه قبلش بهتون اطلاع رسانی کردن و هماهنگ کردن یا اینکه منزلو عوض کردید و خط نو خریدید که فیبر بهتون دادن ؟
ممنون
برا من همون 16M هستش ولی سرعتش ثابت نیست.بعدازظهرها هم زیاد قطع و وصل میشه.نقل قول:
الان بعد از 8 روز و مصرف 3.18G ترافیک که 450M تو ساعات شبانه مصرف شده تو قبض میان دوره 72453 ریال حساب کردن.
کسی از نحوه ی محاسبه شون اطلاعی داره؟
احتمالا طوری حساب می کنن که اگه 2 گیگ در ماه مصرف کنی 8000 تومان رو قبض بیاد، بیشتر از 2 گیگ رو هم گیگی 3000 تومن احتمالا. ولی برا شما الان کمتر از اینی که گفتم در میاد. تاریخ قبض میان دوره رو دقیق با تاریخ مصرف ها مقایسه کردین؟ جون قبض میان دوره رو به روز نمیزنه! (کلا مخابرات تو همه کارهاش آفلاینه!!!). تو وضعیت اینترنت که واقعا گل کاشتن! حجم باقیمانده که لازم ترین و آسون ترین چیزه تو سایتشون نمیزنه!نقل قول:
من الان موندم که نکنه اون 100 گیگ اضافه رفته باشه تو پاچم و اصلا تو سرویس پس پرداخت حسابش نکنن!
کاش سایتشونو به زودی درست کنن :(
منم دوست عزیز همین مشکلو دارم. سرویسم پس پرداخته. ۱۰۰ گیگ خریدم ولی هیچ خبری ازش نیست. ۲۰۲۰ هم زنگ میزنم میگه باید زنگ بزنی واحد فروش.نقل قول:
نه آقا چه اطلاعى من كه رو خطم سرويس ADSL داشتم بعد از چند ماه كه خالى بود از يك جا ديگه درخواست دادم بهم زنگ زدن كه شما خطت فيبر نوريه! گفتم بابا من رو اين خط سرويس داشتم! ديگه زنگ زدم مخابرات گفتم من الان چيكار كنم پس اينترنت شما هم كه بدرد نمى خوره گفت برا دو سه نفر بنظرتون ميشه چيزيو عوض كرد!:/ البته الان من اين طرح جديد رو گرفتم و راضيم!:)))نقل قول:
نه بدون اطلاع حق این کار ندارن، میتونی پیگیری کنی ازشون شکایت کنی...نقل قول:
احتمالا با یکی از همسایه هاتون ریختن رو هم و چون اون خط مسی میخواسته شمارو انداختن رو فیبر و مسیر خط شمارو به اون اختصاص دادن.
حتما پیگیری کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
والا به من گفتن كابل برگردون شده بعد من گفتم بابا من الان رو اون يكى خطمون كه مال همين ساختمونه سرويس دارم گفت اونم جمع آورى كنى ديگه نميتونى بگيرى[emoji52] ديگه اين شد كه از خود مخابرات رو اين خطم سرويس گرفتم اون يكى خطم هنوز قراردادم با پارس آنلاين تموم نشده كه بدردم هم نميخوره پارس با سرويساى مزخرفشنقل قول: