نقل قول:
سلام بچه ها.
تورو خدا به این سوالم جواب بدید.اگه کسی دقیق میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
من 92/06/1 رفتم آموزشی مرزن آباد و خدمتم شروع شد
الان بعد 41 روز ارشد معماری قبول شدم.
من کارت سبز ندارم و واسم مهم نیست که الان از خمت خارج شم و بیام واسه ادامه تحصیل.چون اگه برم درس بخونم کارت سبزو میتونم بگیرم و این 2 ماه جبران میشه.ولی سوالم اینه
الان اگه خارج شم آیا میتونم بعد از تحصیلات ارشدم 2باره دفترچه پست کنم؟چون کسیو دارم که بتونه بندازتم سپاه.منظورم اینه الان دیگه کار من تومو شدست و کد نیروی انتظامی خوردم و اگه برم درسمم بخونم باز همون جای قبلی باس خدمت کنم یا شانس اینو دارم که برم سپاه و ازونجا دفترچه پست کنم؟
نقل قول:
دوست عزیز من هنوز ارگانم مشخص نشده.
با این اوصاف میتونم الان که 40 روزه تو آموزشی هستم بیام بیرون و بعد از ارشد دوباره دفترچه پست کنم؟
منظور از ارگان خدمتی یعنی: ارتش ، سپاه ، نیرو انتظامی ، وزارت دفاع
منظور از نیرو یعنی : هوایی ، زمینی ، دریایی و ....
منظور از یگان خدمتی یعنی اون پادگانی که بعد از اموزشی ( روز اخر آموزشی) تقسیمت میکنند اونجا
حالا شما وقتی 40 روزه توی اموزشی هستین یعنی ارگانتون مشخص شده ولی یگانتون مشخص نشده هنوز
یه نکته دیگه توی صحبتاتون مبهمه ، منظورتون از برگ سبز دقیقا کدومه؟ اونی که بعد از ارسال دفترچه میاد در خونه و توش تاریخ اعزام رو زده؟ یا اونی که آخر آموزشی به عنوان گواهی پایان دوره آموزش میدن بهتون؟یا نه منظورتون برگ سبز (کفایتی بسیج) هست؟
نقل قول:
تو سربازی میذارن کتاب بخونی؟کلی کتاب دارم درسی و غیر درسی ک باید بخونم
توی آموزشی که هنرمند باشی بتونی کارای عادی مث ناهار و شام و واکس پوتین و خواب رو انجام بدی به خودت لطف بزرگی کردی
توی یگان هم معمولا اگه وقت کنی مغز یاری نمیکنه ، مگه اینکه دیگه خیلی طلبه درس باشی
نقل قول:
سلام دوستان
من کاردانی مکانیک دارم ، 6 سال سابقه بسیج فعال و کارت سبز هم دارم ، چقدر احتمال داره جذب سپاه بشم ؟ اگه جذب سپاه بشم با توجه به مدرکم و سابقه بسیج درجه من چی میشه ؟ ساعت اداری میشم ؟
نقل قول:
سلام
باید یه نفر هم آشنا داشته باشی بتونه پذیرش جور کنه برات در غیر این صورت احتمالش 50 به 50 هست
البته زودتر برو سپاه شهرتون ببین پذیرشت میکنن مدارک بسیجتم ببر
درجت توی سپاه میشه
رزم دار یکم 3 تا حلال روی بازوت
درجه اش میشه رزم آور یکم
رزم دار یکم یعنی استوار یک
رزم آور یکم یعنی گروهبان یک
رزمیار هم یعنی سرجوخه