شما فکر میکنی توی این مملکت اینترنت خوب و بی شیلتر نیست؟؟ هست برادر ولی به ما نمیدن، مال از ما بهترونه.نقل قول:
Printable View
شما فکر میکنی توی این مملکت اینترنت خوب و بی شیلتر نیست؟؟ هست برادر ولی به ما نمیدن، مال از ما بهترونه.نقل قول:
اینجا هم میشه اینترنت عالی و بدون محدودیت داشت خرجش یه کارت --- هه.
از بچهای همین سایت می شناسم کسایی رو که ماهی 200 تومن خرج می کنن اینترنت ددیکیت ماه.واره ای می گیرن. حالش رو می برن
هرچند تو کشورهای دیگه هرچی باشه هزینه اینترنت پایین تره
دوستان یه سر بیاین انجمن پرشین تولز
برید به قسمت خرید و فروش محصولات اینترنتی
یه سری هستن سفارش دانلود میگیرن
فقط سرعت دانلودشونو حساب کنید هوش از سرتون میپره
یکی هست ترابایتی دانلود میکنه اونجا
--------------------------------------------------------------
مبین نت یه چیزیش شده
مودم دیشب 5 تا آنتن میداد ولی الان بدون هیچ تغییری 4 تا میده
خاموش روشنش کردم دوباره 5 تا میده ولی هیچیش معلوم نیست
دیشبم که کلی قطعی داشت
اونا یا خارج کشورهستند یا از مسولین و کارکنان شرکت های خدمات اینترنت و ispها هستند که از سرعت خط اصلی خودشون استفاده می کنندنقل قول:
همین اهواز یه ISP بود قبلا ها اگه دانلود زیاد و فوری داشتم میرفتم پیشش از سرعت خط خودشون تو ایکی ثانیه واسم دانلود میکرد. البته چون به بیشتر به شرکت ها سرویس میدادن فقط بعداز تایم اداری اینکار رو میکرد.
تو انجمن خودمون برو به تاپیک انکودرها ببین چه خبره. فیلمی که من بزور کم حجم شدهء 1 گیگ اش رو دان می کنم اونا کیفت زیر 50 گیگ رو برای دانلودقبول ندارن :n09:
-----------------------------
زیاد به 4 یا 5 چراغ مودمت حساس نباش تو سرعت و دانلود تاثیری نداره
نقل قول:
من چند سالی اینترنت ماهی واره استفاده میکردم ولی باید بگم پینگ بسیار وحشتناکی داره در حد 600 تا 800 البته یک طرفه ، دوطرفه رو کلا بیخیال
فقط بدر دانلود میخوره ، برای کارایی که پینگ پایینی میخاد مثل بازی های آنلاین بدر نمیخوره
قیمتش خیلی بالاست ولی جدیدا اکانت رو ه ک میکنن و بین چند نفر تقسیم میکنن که قیمت خیلی پایین میاد که نمیدونم چه جوریه کیفیتش
مشکل اصلی که هست پیدا کردن یه فروشنده قابل اطمینان و قیمت مناسب که الان بخاط همه گیر شدن نامحدودو از این حرفا فروشنده ها دیگه براشون ظاهرا نمیصرفه و خیلی کم شدن
سلام دوستان من میخوام یکی از این سه طرح رو بگیرم فقط میخواستم بدونم تو روز و ساعت های رایگان سرعت دانلود با idm چنده و چقدر میشه دانلود کرد؟؟؟ طرح 512 یک ماهه 3 گیگ؟؟؟؟؟....طرح 2 مگ یک ماهه 3 گیگ؟؟؟؟.... طرح 1 مگ یک ماهه 4 گیگ؟؟؟؟؟ ....
روزانه همه این طرح ها به خاطر 1 به 4 بودنشون سرعت تقریبا ثابتی دارن
مثلا 512 سرعت 60 تا 70 و 2 مگش سرعت 220 تا 230 رو میده
طرح یه مگ رو هم که قبلا داشتم همینطوری بود
البته
اینایی که گفتم همه ش در صورتیه که 5 تا خط یا دیگه نهایت 4 تا خط بگیرید
CINR Reuse 1 و CINR Reuse 3 و همچنین RSSI و سیگنال استرنج باید بالا باشه
اگه منطقه شلوغی دارید یا آنتن دهی کم دارید باید حدودا رو نصف این سرعتایی که گفتم حساب کنید
ولی خب شبانه ش داغونه
قیمت ترافیکش بالاست گیگی 8 و 12 تومن
پینگ داغونی داره برای آنلاین پلی کردن
قیمت طرح هاشم فقط بدرد کسایی میخوره که مجبورن وایمکس بگیرن
در آخر فقط میتونم بگم :n21:
نقل قول:
من 512 دارم و خوشبختانه شبا معمولا سرعتم بین 90 تا 95 هست.
پینگ شما همش بدلیل ماهوا.ره ای بودن نبوده بالاخره خط send شما هم تاثیر قابل ملاحضه ای داره.نقل قول:
-- شده ها هم به درد نمی خوره مگه اینکه خودت این کار رو بکنی
اگه دانلود زیاد داری و همین خجم داده شده براتون کاقیه و نیازی به گیگ اضافه پیدا نمی کنی 2 مگ از بقیه بهترهنقل قول:
من در بسیاری از مکان ها و شهرهای مختلف تجربه استفاده داشتم و برای شخص بنده ثابت شده و اظهر و من الشمس هست که 90% سرعت، مربوط به شلوغی منطقه هستنقل قول:
و (مقدار سرعت) ارتباطش با "قدرت سیگنال" یا حتی "مبحث ip" اون قدر کم هست که قابل صرف نظره
تاثیر انتن بیشتر روی پینگه