به نظر منم ایرانسل الکی پول میندازه
من دایمی دارم و امتحان کردم دیدم الکی به مبلغ اضافه شده
e-care هم که فعال نیست ببینیم درست حساب میشه یا نه هر وقت زنگ میزنم برای e-care می گه فرستادیم به ایمیل تون اما هیچ خبری نیست
به نظر منم ایرانسل الکی پول میندازه
من دایمی دارم و امتحان کردم دیدم الکی به مبلغ اضافه شده
e-care هم که فعال نیست ببینیم درست حساب میشه یا نه هر وقت زنگ میزنم برای e-care می گه فرستادیم به ایمیل تون اما هیچ خبری نیست
چرا زودتر نگفتید مجانی سرعتش خیلی بالا هست امروز تا 8 هم رفت ! اگه از صبح می دونستم مثل دیروز 30 مگ دیگه دانلود می کردم
آره این بار مردم خبر ندارن ..... من فعلا 170 مگ آهنگ دانلود کردم .....نقل قول:
چرا زودتر نگفتید مجانی سرعتش خیلی بالا هست امروز تا 8 هم رفت ! اگه از صبح می دونستم مثل دیروز 30 مگ دیگه دانلود می کردم
bebakhshid inghad post midam
براي من رو 5 فيكس بود نميدونم ماله شبكه بود يا گوشي من.آخه گوشي من edge نداره.:41:نقل قول:
مسئولين ايرانسل اگه حضور دارند جواب بدهند :
" در حالي كه ايرانسل اعلام كرده كه هزينه سيستم GPRS در DATA SIM هاش به نصف كاهش پيدا كرده يعني 5 ريال در هر كيلو بايت "
ولي بنده با نرم افزاري مطمئن تست كردم هر كيلو بايت رو 9.25 ريال محاسبه ميكنند !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند كه سرويس هاي رايگان آخر هفته اين شركت جاي تقدير و تشكر داره ولي اين عمل آنها اين ذهنيت رو داره بوجود مياره كه تلافي اون روز ها رو اينطوري دارند در ميارن و صد البته قريب به 90 درصد مردم متوجه اين قضيه نمي شوند .
اين در حالي است كه چند روزه سرويس اس ام اس اينگونه سيم كارت ها نيز قطع شده !!!
پيشنهاد من براي شفاف سازي استفاده از اينترنت اينه كه :
مبناي محاسبه رو زماني كنند ....مثل همين كارت هاي اينترنت كه الان هست نه كيلوبايتي .
دوست عزیز فکر نکنم هیچ جای دیگه دنیا gprs رو بر حسب زمان حساب کنند!نقل قول:
1. چرا اینطوری فکر کردین که مسئولای ایرانسل اینجا باید باشن ؟نقل قول:
2. مبنای زمانی برای GPRS رو به صورت عادی نمیدن، مگه اینکه مثلا یک ماهه
3. اس ام اس برای همه مشکل داره
یعنی sms شما هم از پنج شنبه تا حالا کامل قطعه ؟
نه می فرسته نه می گیره؟
این قبض که میاد هزینه ها رو تفکیک می کنه مثلا Sms ؛ Mms (در اینده نزدیک) ؛ مکالمه ((مثل کاری که جدیدا در پیت اول:13: کرده)) یا نه فقط یه مبلغ مشخصی رو درج می کنه
اقا smsها چرا وضعیتتشون اینجوریه؟
قطع که نه ، ولی زجر میده !!!نقل قول:
4 ماه پیش که جدا بودشنقل قول:
نوشته شده توسط hossein-p30-f
خوب مال من کاملا قطعه
دیگه داره اعصابم خورد میشه
سیم کارتم پیام رسان
شیراز هم هستم
کسی اطلاع داره که پوشش کل ایران کی تمام خواهد شد؟
مال منم كاملا قطعه .... يعني از 5 شنبه كه خريدم تا الان نه تونستم اس ام اس بفرستم و نه بگيرم همش فيلد ميزنه ....منم تهران هستم ...نمي دونم چيكار كنم .نقل قول:
سلام دوستان
برای استفاده و فعال شدن Gprs چه کدی رو باید وارد کنم؟
یه کد تو سایت ایرانسل داده اما جواب نمیده.
ممنون بخاطر راهنماییتون.
انتن دهی در مناطق اطراف شهری واقعا صفر.
اینجا(بناب) بد نیست اما از شهر 5 دقیقه میری بیرون انتن میره.ولی برا مخابرات انتن داره.
همه ی دوستام شاکی هستن میگن هر چی میگیریم میگه در دسترس نیست و ...
شده دردسر.منم همون 0912 رو مجددا راه انداختم و ایرانسل رو گزاشتم قاطی باقالیا.
تبلیغات دروغ در زمینه ی پوشش انتن دهی الویت اول این شرکت هست.
اقا این کد ارسال اس ام اس برای gprs چیه؟
S Nokia 6600نقل قول:
بستگی به مدل گوشیتون داره، به 2225 بفرستین
سیستم ارسال تنظیمات فعلا مشکل داره برو تو سایتش و گوشیت را دستی تنظیم کننقل قول:
نقل قول:
اولا بناب ماله آذربايجان شرقيه و پيش شمارش 0912 نيست 0914 هست
دوما حساب کن ببين 13 ساله پيش که همراه اول شروع به کار کرد بناب بعد چنذ سال رفت زير پوشش و بناب چندمين شهري بود که رفته بود زير پوشش
حالا ايرانسله 10 ماهه اومده بسياري از روستاها مثل بناب و تحت پوشش قرار داده فکر نکنم که کاره بدي کرده
درضمن ايرانسل تو تمومه جاده هاي آذربايجان شرقي دکل داره ولي تجهيزاتش هنوز وصل نشده اگه خوب تو جاده ها دقت کني ميفهمي چون من خودم زياد دور و بره تبريز رفت و آمد دارم
و درضمن ايرانسل در تبليغاتش هيچ حرفي از پوشش جاده اي نزده
و اون کارایی که درپیت اول تو 13سال کرده رو ایرانسل و 1 سال و نیم میکنه . شاید هم بیشتر !!!
اره منم تبريزم حرف tempest رو 100% قبول دارمنقل قول:
نقل قول:
من به این دلیل ایرانسل گرفتم چون 0912 برام اینجا گرون در میومد.چون دوستانی که اینجا دارم 0914 هستن وقتی بهشون زنگ میزنم وصل میشم سیستم تهران و بعد از اونجا به اینجا وصل میشم!که دقیقه ای 70 تومن برام تموم میشه.
گفتم یه تنوع بدم ایرانسل بگیرم اما الان دارم میگم انتن نمیده تو جاده تا دوستان مثل من اشتباه نکنن.
نه مخابرات برا منه نه ایرانسل برا شما که اینطوری طرف میگیری.من نگفتم ایرانسل همه جا بده من گفتم تو سایتش
نوشته کل اذربایجان شرقی پوشش میده ولی فقط شهرها رو پوشش میده.
در ضمن دکل خالی رو ملت میخوان چیکار؟؟؟؟؟؟
راستی شما نمیدونی الان با 10 سال پیش فرق کرده و سرعت پیشرفت زیاد شده؟؟؟؟حالا اگه 2 تا شرکت دیگه هم مثل ایرانسل بود الان مثل کانادا سیم کارت 1$ بود و یه گوشی هم روش جایزه میدادن!!!!پس اینقدر این ایرانسل رو
با مخابرات 500 سال پیش مقایسه نکنین!!!
بیخیال.
حرف شما صحیح که سرعت پیش رفت 10 سال پیش با الان فرق کرده و لی فراموش نکن شما داری تو ایران زندگی میکنی خودشم تو بناب نه کانادانقل قول:
در هیچ جای سایت ایرانسل ننوشته که کل آذریایجان شرقی تحت پوشش هست فقط شهرها رو نام برده همین !
میشه راهنمایی کنید چطوری گوشی رو دستی تنظیم کنم؟نقل قول:
حالا مثلا بناب با تهران از نظر تکنولوژی خیلی فرق داره؟؟اسمش بد در رفته بناب:31:شما که خودت 1 ساعت با من فاصله داری باید بدونی چجوری انتن میده اینجا ایرانسل.نقل قول:
اگه تکنولوژی!باشه تو کل کشور سطح یکسانی خواهد داشت.اما خب مسلمه اول تهران رو بیشتر حمایت میکنن.
در مورد پوشش هم من از روی نقشه گفتم که کل اذربایجان رو ورداشته زرد کرده.....,وارد جزئیات نشده بودم که هر شهر رو به تفکیک ببینم ولی خب ایرانه و دروغ زیاد گفته میشه.
ولی پوشش اینجا خیلی کمه.29.000 تومن سوخت!!
ولش کن دیگه....باید همون 0914 رو به جای ایرانسل میگرفتم.ولی خب فعلا با 0912 صحبت میکنم خانواده ی محترم قبضش رو اونور پرداخت میکنن!!!!!
این تنظیمات دستی gprs و mms است که بصورت عکس برات میذارم . البته اینکه این گزینه ها ای در کجای گوشی شما قرار داره بستگی به نوع و مدل گوشی شما داره . بگردی پیداش می کنی هر گزینه که پیدا کردی تنظیم کن و اونایی که نداشت بی خیال شو. مشکلت حل میشه . مهمترین قسمتش هم mtnirancell برای نقطه دستیابی است .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اونهایی که ایرانسل می خرند انتظار نداشته باشن تو جاده ها آنتن بده ... هر چند تو این یه ساله برخی از جاده های مهم زیر پوشش رفته ولی امکان داره پوشش جاده ای استان شما خیلی دیر انجام بشه ... اول تحقیق کنید بعد بخرید ... در واقع بعضی ها فکر می کنن گول تبلیغ رو خوردن در حالی که بیشتر خودشون دقت نکردن ...نقل قول:
متاسفم که میگی gprs زیاد انداخته ... یکبار دیگه دقت کن ببین کل کیلو بایت رو درست حساب کردی ...نقل قول:
در مورد sms باید بگم که اولها خیلی خوب بود ولی از ماه رمضان به بعد با مشکل مواجه شده... فکر کنم یه کم صبر کنی مشکل sms حل بشه ... البته فقط فکر کنم ...
در مورد gprs نظر شما غیر کارشناسی است. شما از نحوه کارایی شبکه های تلفن همراه اطلاعی نداری و فکر میکنی اگه زمانی باشه بهتره ... اما خیلی خیلی خلاصه بگم که :
تو شبکه همراه اون چیزی که با ارزشه پهنای بانده ... شما وقتی صحبت می کنی پهنای باند مصرف می کنی ... بنابر این اگه به اینترنت وصل بشی و هیچ کاری نکنی اصلا پهنای باندی مصرف نمیشه و نباید پول بگیره ... اما اگه توی 5 دقیقه کلی اطلاعات رد و بدل کنی پهنای باند شبکه رو گرفتی پس باید به همان میزان پول بدی ... حالا بر عکس حساب کن شما با سیم کارت های ایرانسل دائما به اینترنت وصلی ... خوب اگه بخواد پول بندازه که خیلی زیاد میشه ... پس بهتره اون زمانی که اطلاعات رد و بدل میشه پول بگیره ...
محاسبه هزینه gprs بر حسب معیار زمانی از لحاظ فنی ایراد داره ... اگه با نحوه کارکردن شبکه های همراه آشنا بشی خودت هم همین رو می گی.
خیلی خیلی خلاصه و به زیان ساده گفتم امیدوارم متوجه شده باشی ...
سلام.کاریه که شده.ولی خب تو نقشه نوشته(ایرانسل در این استان یا بخشی از ان پوشش دارد)نقل قول:
در واقع بعضی ها فکر می کنن گول تبلیغ رو خوردن در حالی که بیشتر خودشون دقت نکردن
ولی باید مینوشت فقط در شهرها پوشش دارد!که باز اونم به طور کامل نداره.
ایرانسل خوبیش این دقایق رایگان هست.
من تنظیمات gprs و mms ایرانسل رو از طریق sms دریافت کردم ولی هر چی سعی میکنم نه پیغام تصویری میفرسته و نه اینترنتش وصل میشه. کسی میدونه مشکل چیه؟
دوست عزیز نیومده میخوایی بری ؟!
Mms که چند ماهی هست که قطعه ... شاید تا وصل شدنش چند ماه دیگه هم طول بکشه ... چرا؟ تاپیک رو جستجو کنی متوجه میشی ...
اما اینترنت وصله ... اگه پنجشنبه و جمعه امتحان کردی خوب شبکه خیلی شلوغه و سخت وصل میشه ... اما روزهای دیگه نباید مشکلی داشته باشی ...
با سلام به همه ي دوستان
تازه ميفهمم كه ايرانسل چه قدر دروغ گو و بي انصافه! ميگي نه گوش كون!
من ديروز طرح تشويقي قرمز رو فعال كردم و 2500 تومان از اعتبارم كم شد . گفتم خوبه ديگه تا 1 ماه sms مجاني ولي..
الان وقتي مسيج ميفرستم باز پول كم ميكنه در واقع هم 2500 تومان دادم هم اينكه باز اس ام اس پول كم ميكنه!!! آخه اين انصافه؟
شما بگيد باي چي كار كنم؟
مسیج داخل خود ایرانسل مجانیه ها ! برای دیگر شبکه ها هم نیم بها .نقل قول:
تعدادی از پست ها ویرایش شدند.
دوستان لطف کنند کمی رعایت کنند.
تازه کجاشو دیدی من کسی را می شناسم که با پیام رسان مکالمه کرده تازه فرداش اعتبارش برگشته سر جاش:18:نقل قول:
نقل قول:
سلام.یک روی سخن شما با منه!
ببینید اگه اسم این تاپیک طرفداران ایرانسل بود که هیچی.اما حالا که هست بحث در مورد ایرانسل خوبه که به نظرات هم
احترام بزاریم و منطقی بحث کنیم تا به نتیجه برسیم.این حرف ها که ایرانسل فقط خوبه یا فقط بده حرف های بچه گونه
هست و فقط باعث جدال میشه.
من اومدم گفتم ایرانسل بده؟؟؟؟همه میدونن تجهیزات ایرانسل جدیدتره و بخش خصوصی بهتر از بخش دولتی عمل میکنه.
اما من گفتم تو شهرستان و جاده های اطرافش خوب انتن نمیده و چقدر خوب میشه اگه ایرانسل این مطالب رو عنوان کنه.
حالا بیخیال.به بحثتون ادامه بدید:5:
آیا خرید ایرانسل عاقلانس؟
لطفا کمک کنید میخام دائمی بخرم ایرانسل یا معمولی