لطفاً یه نفر این لینک و درست کنه.من نتونستمنقل قول:
Printable View
لطفاً یه نفر این لینک و درست کنه.من نتونستمنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم سایت ایرانسل ببینم قیمت مودمای ثابتش چنده دیدم زده مودم برند متفرقه چینی 700 تومن با بسته های کم حجم lol
ینی هواوی (که تو تهران دفتر دستک بلند بالا داره) هم تحریمشون کرده که i60 رو جایگزین کردن نمیارن؟ یادش بخیر همین چند ماه پیش گرفتم 360 تومن
ملت دندون گرد هم که مودماشون رو صد تومن دویست تومن خریدن حالا نمیدونم با چه منطقی روی دیوار گذاشتن 2 میلیون تومن! حتی اون موقعی که دلار 20 تومن بوده ایرانسل بهشون با سوبسید فروخته 360 تومن، حالا فاز اونایی رو خریدارم که انگار خودشون پول کامل دستگاه رو به دلار به هواوی دادن و حالا 4-5 برابرش کردن دارن رو دیوار میفروشن! عین اینه که من با شما حال کنم گوشی که قیمت دلاریش 5 تومنه رو بهت بدم یه تومن، بعد تو بری بزنیش تو دیوار 10 تومن!
دوستان یک راهنمایی بفرمایید.
کدوم بسته های ایرانسل td-lte به ازای هر گیگ، کمتر 1000 تومن پامون در میاد؟ ( حجم شبانه رو حساب نکنین)
نقل قول:
مودم LTE ساخت ایران به زودی از راه میرسد
همانطور که میدانید عمده مودمهایی که در داخل کشور مصرف میشود یا ساخت شرکتهای چینی است و یا تحت لیسانس شرکتهای دیگر در این کشور تولید میشود.
اما خبرهای جدید حکایت از این دارند که با همکاری ایرانسل و یک شرکت دانشبنیان داخلی قرار است تا خط تولید یک مودم ایرانی ایجاد شده و مودمهای مورد نیاز بزرگترین اپراتور دیتا کشور به مرور ایرانی شوند.
شاید بتوان یکی از مهمترین اخبار خوشحالکننده واقعی در میان زرق و برقهای متعددی که نمایشگاه الکامپ امسال داشت را خبری دانست که در آخرین روز این نمایشگاه منتشر شد.
طی این خبر بیژن عباسی آرند، مدیر عامل شرکت ایرانسل و محمد جابری مدیر عامل شرکت دانس بنیان «اتصال صنعت میانه» که به اختصار ESM نامیده میشود، توافقنامهای برای خرید وئ تولید انبوه مودمهای اینترنت همراهی را به امضا رساندند که به موجب آن ایران رسماً به جرگه کشورهای با توانایی تولید مودمهای اینترنت LTE TDD/FDD میپیوندد.
در این راستا شرکت ایرانسل متعهد شده است که در صورت کسب نتایج مورد انتظار کارشناسان ایرانسل و رسیدن به استانداردهای مورد نظر در خصوص مودمهای این شرکت داخلی که قرار است محصولات خود را با برند Leanotek در بازار عرضه کند، در فاز اول 145 هزار دستگاه و در مرحله دوم 50 هزار مودم را برای استفاده داخلی به این شرکت سفارش دهد.
به گزارش پیوست تعداد مودمهای ثابت، همراه و دوگانه مورد نیاز شرکت ایرانسل در طول یک سال بیش از 300 هزار دستگاه است و عقد این قرارداد و رسیدن به فاز عملیاتی میتواند نزدیک به 16 درصد از مودمهای ایرانسل را شامل استفاده از تولیدات داخلی کند.
در همین زمینه شرکت ایرانسل در بیانیهای در وبسایت خود اعلام نموده که قصد دارد با شناسایی هر چه بیشتر و حمایت از محصولات، ایدهها و خدمات شرکتهای ایرانی، سهم بازار ارائهدهندگان محصولات داخلی را در حوزه تلهکام افزایش دهد.
با توجه به پتانسیل بسیار بالایی که شرایط تولید یک محصول در داخل کشور از لحاظ قیمت تمام شده به واسطه استفاده از نیروی کار ارزان و برخی قطعات و قسمتهای غیرالکترونیکی با قیمت تمام شده بسیار کمتر از نمونه خارجی دارد میتوان با بومیسازی هر چه بیشتر فناوریهای مورد استفاده در صنایع، ارزش افزوده تولید محصولات در داخل را به نحو چشمگیری افزایش داده و شرایطی ایجاد کرد تا علاوه بر کسب سود بیشتر تولید کننده و مصرف کننده داخلی، بتوان از وابستگی به کشورهای دیگر در این زمینه کاست.
s h a h r s a k h t a f z a r . c o m
همچین آش دهن سوزی نیست این td !!! یکساله i60 گرفتم بعد کلا از سیم td بزور استفاده کردم بسته یکساله تموم بشه وگرنه افتضاح ترین اینترنت عمرم تجربه کردم !! مجبور سیم معمولی انداختم که مودم معمولی همینکارو میکنه نمیدونم منطقه من خرابه یا ولی اکثرا مینالن بخصوص اونایی مودم های دیگه دارم مجبور این td مزخرف تحمل کنننقل قول:
نظرم من اینه یه مودم معمولی کارت راه میندازه
الان چند روزه اینترنت ثابت ایرانسل در محله ما (خیابان قزوین تهران ) خیلی خراب شده و پاکت لاست داره و سرعت کم و زیاد می شه و وضعیت ثابت نداره ، پشتیبانی ایرانسل که تقصیر رو گردن پارازیت ها بر روی جی پی اس انداختند. البته منم همینطور فکر می کنم چون مقطعی اینطور می شه و فاصله زمانی های خرابی قابل تخمین شده.
با سلام
من مودم Z6000 ایرانسل دارم و با فایل R20 بروزرسانی کردم و پس از ریست چراغهای آنتن به شکل چشمک زن در آمده و در تنظیمات در قسمت Module هیچ اطلاعاتی نمایش داده نمی شود
با سلام
من مودم Z6000 ایرانسل دارم و با فایل R20 بروزرسانی کردم و پس از ریست چراغهای آنتن به شکل چشمک زن در آمده و در تنظیمات در قسمت Module هیچ اطلاعاتی نمایش داده نمی شود
هاها مودم وطنی مثل گوشی GLX منظورشون اینه که از چین سفارش میدن بعد اینجا پیچ و مهره هاشو میبندن. حتماً با قابلیت شنود سخت افزاری مستقیم از درب منزل ارائه میشه! :n09:نقل قول:
آنتن دهی ایرانسل تو منطقه ما زیاد خوب نبود و بعد از پارازیت اندازی سپــاه روی gps و مشکلات دکلای اینترنت موبایل در چند ماه اخیر، طوری شده بود که غیرقابل استفاده بود و میخواستم جمعش کنم. رفتم توی تنظیمات مودم یکم ور رفتم یه کاری کردم که کیفیت ارتباطم کاملاً با ثبات و با سرعت بسیار بالا شد و از اون به بعد هیچ دوشواری ندارم با همین مودم i60 آخرین آپدیتش:نقل قول:
Settings > Dial-up > Network Settings
بعد Network Mode Selection رو از CA گذاشتم روی 4x4 MIMO
دیگه از اون به بعد، شبکه رو که مینوشت +4G مینویسه 4G ولی ثبات و کیفیت و سرعت مشکلی نداره.
نقل قول:
آنتن دهی ایرانسل تو منطقه ما زیاد خوب نبود و بعد از پارازیت اندازی سپــاه روی gps و مشکلات دکلای اینترنت موبایل در چند ماه اخیر، طوری شده بود که غیرقابل استفاده بود و میخواستم جمعش کنم. رفتم توی تنظیمات مودم یکم ور رفتم یه کاری کردم که کیفیت ارتباطم کاملاً با ثبات و با سرعت بسیار بالا شد و از اون به بعد هیچ دوشواری ندارم با همین مودم i60 آخرین آپدیتش:
Settings > Dial-up > Network Settings
بعد Network Mode Selection رو از CA گذاشتم روی 4x4 MIMO
دیگه از اون به بعد، شبکه رو که مینوشت +4G مینویسه 4G ولی ثبات و کیفیت و سرعت مشکلی نداره.
من از همون ابتدا که مودم رو گرفتم اینکار رو کردم وتا چند روز پیش هم خوب بود ولی این اختلالات جدید یک چیز دیگه است و این روش ها جواب نمی ده. الان سیم کارت معمولی گذاشتم باندش رو دستی تنظیم کردم و دارم استفاده می کنم.
پیش بینی میکنم که tdlte حالا حالاها به فنا رفته. یه سری معلوم الحال سیگنال اخلال در gps ارسال میکنن و این سیگنالها بشدت اثر منفی روی tdd داره.
درحال حاضر شرق و جنوب شرق تهران بیشتر تحت تاثیر قرار گرفته که به نقاط دیگر هم خواهد رسید. خودم tdlte دارم و به معنای واقعی کلمه کلا قط شده
فقط روی دکل تی دی تاثیر میزاره ؟ یا روی دکل موبایلم تاثیر داره ؟ چون بعضیا اینترنت تی دی رو روی fd استفاده میکنن مثل مودم i60 .برا اینا چه جوره ؟ قط میشه ؟نقل قول:
نه فقط روی اینترنت ثابت تاثیر داره ، همین الان من سرعت 4g ایرانسلم بالای 100 مگ هست ولی با وجود دریافت سیگنال خوب از td-lte پینگ بالاو تایم و اوت و پکت لاست دارم.نقل قول:
اتفاقا آنتن این منطقه ما بدک نیست ولی تو ضلع شمال شرقی تهرانیم اینجا شده مرکز پارازیت پراکنی اینم امتحان کردم سرعتش کمتره ولی قطع وصلیش فرقی نداره بخواد قطع بشه با 5 خط آنتن کامل سیگنال قوی هم قطع میشه !!نقل قول:
لامصب ها نابود کردن منطقه مارو :n35:
امروز خدا رو شکر وضعیت اینترنت ثابت ایرانسل در محله ما (خیابان قزوین تهران ) به حالت عادی برگشته
واسه منم همینطور منتها پینگ خیلی نابوده!نقل قول:
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
سلام خدمت دوستان
لطفا اگه کسی به فریمور R4 مودم Z6000 دسترسی داره رو یه جایی آپلود کنه لینکشو بزاره ممنون میشم
بعضی دوستان قبلا گذاشته بودن ولی لینک های دانلود غیرفعال شده ...
بابا ایول دم ایرانسل گرم :
ماه به ماه داره پیشنهاد های تخفیف دار کمتر میشه ! الان رسیده به این یه دونه :n02:
از ساعتی پیش باز اختلال شروع شده ، دیگه نمی شه روی اینترنت td-lte حساب کرد، البته فعلا برای محل ما.
امروز باز درست شد ، حساب کتاب نداره ، چی فکر می کردم چی شد ، فقط یک ماه حال داد ، بقیه اش شل کن سفت کن بود و بـــــــــــــــس!نقل قول:
دلیل اختلال چی هست؟نویز gps هست؟
شما شرق تهرانید؟
پشتیبانی ایرانسل می گه پارازیت بر روی gps هست و از سمت ما ایرادی نیست.نقل قول:
جنوب غرب امامزاده حسن
ما در تبریز سکونت داریم و مشکل از نظر پارازیت نداریمنقل قول:
در بعضی کلان شهر ها شایع شده و انتظار می رود که از قصد باشد
این قطعیها هیچ برنامه ریزی یا الگوی خاصی داره؟
امشب درسته؟اگر قرار بر خراب شدن باشه از ساعت چند مشخص میشه؟
کسی میدونه چرا ایرانسل اینطوریه ؟ برای من تک کانکشن سرعتش دو برابره چند کانکشنه
علتش چیه ؟ خود ایرانسل اینکارو کرده ؟
کسی میدونه بسته بازگشت سیمکارت TD LTE ایرانسل چند تومنه؟بعضیا میگن پوکه کم شده ۴۰خریدشونه ۵۰ب بالا میفروشن چه وضعشه؟از ۷۰۰پرسیدم گفت ۷تومنه ک باید شکایت کنم
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
سلام؛فایل R4 که استاندارد مودم Z6000 هست رو مجدد بارگذاری می کنید.
سلام
دوستان یه مودم وایمکس ایرانسل دارم ، الانم که دیگه وایمکس خدمات نداره
چه استفاده ای میشه ازش کرد ؟
بزارش ویترین عتیقه بشه :n02:نقل قول:
ایرانسل باز زرنگ بازی دراورده .فیلیمو رو بدون خرید اشتراک ازاد گذاشته که با نتش هر فیلمی خاستی ببینی در عوضش حجم مصرفی رو کامل حساب میکنه و نیم بها نیست
سلام. ممنون میشم راهنماییم کنید
من دو سال هست که از مودم ثابت ایرانسل استفاده میکنم. Z6000
اما خیلی یهویی، دیگه به هیچی وصل نمیشه. با پشتیبانی ایرانسل صحبت کردم گفتن مشکل بسته و سیم کارت نیست. و جالبه یکیشون گفت منطقهای که شما هستین پشتیبانی نمیشه و مکالمه رو قطع کرد (در صورتی که دو ساله دارم استفاده میکنم!)
مودم رو ریست کردم، دو سه نوع بسته خریدم، مودم رو خاموش و روشن کردم. مودم رو در نهایت آپدیت هم کردم. اما نشد که نشد
مسئله اینه که وقتی یه سیم کارت معمولی اعتباری میندازم رو مودم، اینترنت دارم و راحت وصل میشه، اما وقتی سیم کارت ثابت رو میندازم وصل نمیشه.
همه چیز خوب بود. آنتن پر. سرعت دانلود ۱۱ ۱۲ مگ بر ثانیه اما یهو قطع شد.
البته جالبه که فقطط سایت ایرانسل رو باز میکنه. اما هیچ سایت دیگهای باز نمیشه. گوشی به نت وصل نمیشه. کنسولهای بازی به نت وصل نمیشن. هیچی. فقط سایت ایرانسل باز میشه و برنامه ایرانسل من.
سلام ، از دوستانی که ایرانسلی هستن میخوام سوال کنم که اگر من مودمی غیر از مودم ایرانسل بگیرم برای استفاده و سیم ایرانسل بذارم
سرعت خوبی برای دانلود میده؟؟ و اینکه مودم پیشنهادی با قیمت مناسب چی هست؟
خوب هر مودمی باند 3500نداره البته اگر دنبال استفاده از سیمکارت ثابت هستی tddنقل قول:
مدلهای ایرانسل و مبین نت موجود هست توایران
سرعت هم بیشتر مربوط به دکل و پهنای باند و تعداد مشترکین منطقه هست
قرار نیست مودم نقش 100درصدی تو سرعت رو داشته باشه
ببین نویز محیط دوری از دکل نقاط کور تعداد مشترکین اتصال به دکل و در اخر پهنای باند ..اینها همه مهم هست
مودم هم شما باید ببینی کدوم سیمکارت رو میخواهی استفاده کنی ffdمعمولی یاtddثابت
:n09::n09:نقل قول:
میشه ازش به عنوان یه اکسس پوینت وای فای استفاده کرد ؟
اخه وای فای مودمم جدیدا زید قاط میزنه.
راهی هست بشه بهش اینترنت ADSL رو شیر کنم ، بعد به وای فای وایمکسه وضل شم ؟
كسي ميدونه uploadboy روي ايرانسل داخلي حساب ميشه يا نه ؟ چون من با نت ايرانسل فقط تو تلگرام و اينستا و اپلودبوي ميرم حتي گوگل هم نميرم ، اينستا و تلگرام كه محاله داخلي باشن ميمونه اپلودبوي كه اسمش جزو داخلي ها نبود ولي توي ترافيكي كه ايرانسل تو اين چند ماه برام محاسبه كرده ترافيك اپلودبوي رو داخلي حساب كرده چه جوريه؟
بله میشه به عنوان روتر استفاده کردنقل قول:
البته باید اول با کابل وصلش کنی بعد تنظیماتو اعمال کنی بشه وایرلس دومت
نحوه تنظیمشو میدونی راهنمایی کنی ؟ من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردمنقل قول:
مودم اول که adslهست ایپی 192.168.1.1 بزارید که خودش به احتمال زیاد هست البته اگر تغیرش ندادینقل قول:
بعدش
قبل از اتصال به وایمکس
1تو تنظیمات مودم وایمکس dhcpرو غیر فعال کنید
2ایپی 192.168.2.1 رو براش تنظیم کن
3 اسم و پسورد برای وایرلستون بزارید
و در اخر کابل شبکه رو بزنید به مودم وایمکس و از وایرلسش استفاده کنید
با اینکه Trainbit جزو سایتای داخلیه که ترافیکش باید نیم بها حساب شه این ماه دارن کامل حساب میکنن، تازه امروز متوجه شدم! تا ماه قبل درست بود...
دوست دیگه ای همچین مشکلی نداره؟ آیپی سرور دانلودم 178.216.249.2 هست که توی لیسته!