آقا نبود؟؟؟؟ کمککککککککککک :n28:
Printable View
آقا نبود؟؟؟؟ کمککککککککککک :n28:
سلام لطفا نحوه کم و زیاد کردن رنگ (پر رنگ و کم رنگ چاپ کردن) رو در پرینتر لیزری canon mf 3010 آموزش بدید. ممنون
معمولا پرینتر های لیزری چیز خاصی برای اینکار ندارن. مگر مثلا option به نام Ecomode یا یه همجین چیزی که البته خیلی هم کار عجیبی انجام نمی ده.نقل قول:
به نظرم اول کابل usb رو یه کابل خیلی مطمئن بگذار احتمال زیاد همینهنقل قول:
ولی اگر نشد احتمالا فرمتره هست.
البته فرض به اینه که ویندوزت و کامپیوترت مرتب باشه .
با سلام
من یک پرینتر 1660 سامسونگ دارم. دیروز موقع پرینت یهو متوقف شد و چراغش قرمز شد . تونرش رو پر کردم هم درست نشد. موقع گرفتن test page هم پرینت میگیره اما اطلاعاتی از دستگاه نمیده و جلوی همه گزینه ها Not support مینویسه. به نظرتون مشکل سخت افزاری پیدا کرده یا با فیرمور عوض کردن درست میشه.
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
بنده یه پرینتر جوهرافشان دارم که از روز اول تانک روش نصب کردم
سوال بنده خیلی واضح اینه
چرا با وجود منظم چاپ کردن و ریختن جوهر مناسب، Print Check Pattern به این شکل است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.. اقا یه بنده خدایی بگه من پرینتر lbp3010 کاننمو چطور شارژ کنم دارم دیوونه میشم. هرچی میگردم اموزشی واسه این مدل نیست !!! بعد پودر چی بگیرم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
تو رو خدا یکی کمک کنه بدجور لنگ هستمنقل قول:
برای تعمیر ببرین نمایندگی بهتر میتونن نظر بدننقل قول:
احتمالا توی تنطیمات پرینتر باید جنس کاغذ رو عوض کنید.نقل قول:
الان احتمالا تنظیمات پرینتر طوری هستش که فکر میکنه کاغذ کلفت هستش و گرمای زیادی به کاغذ میده.
درود بر همه
یک کارتریج مدل xerox phaser 3435 (d4) برام اوردن برای شارژ چیپ ـش گیر میاد شارژش کنم
یا رسیت میشه !؟
سلام
دوستان یه پرینتر چند کاره hp 3050 دارم امروز یکی دو تا فکس اومد بعد اینجوری شد !!
لطفا راهنمایی کنید این چشه ؟
خاموش و روشن کردم ، کاغذ ها رو در آوردم دوباره قرار دادم ، تونر رو هم عوض کردم ولی نشد :-|
نقل قول:نقل قول:
ظاهرا به خاطر گیر کردن کاغذ تو اون قسمتی که کاغذ رو گرم میکنه هست !!
کسی باز کردن این نوع پرینتر ها رو بلده به ما یاد بده !!
با سلام وخسته نباشید - من در خوزستان وشهر دزفول ساکن هستم من یک پرینترhp 6700 چهارکاره با کارتریج hp 933-932 خریدم و یک سری کاتریج قابل شارژبصورت اینترنتی برای آن خریدم که خراب ازآب در اومد ویک روز پرینت می زد یک روزنمی زد برای همین کارتریج های فابریکش را شارژکردم وبعد ازشارژکردن انهادرکارتریج ابی ومشکی به دلیل اینکه جوهرازمحل خروج جوهرخارج میشد چسب نواری زدم وبعد ازگذاشتن کارتریج درپرینتردیدم که چسب نواری داخل کارتریج فرو رورفته وکمی ازان بیرون مانده است من نوارچسب را خارج کردم وفکر می کنم تمام ان خارج شد بعد ازپرینت و تست پرینت مشاهده کردم که رنگها ی قرمزابی زردخوب است وفقط رنگ مشکی را مایل به سبزچاپ می کند ودرتست بعد از هد کلین که پرینترانجام می دهد رنگ مشکی را چاپ نمی کند وبعدازaligent ment می نویسد که اشتباه رخ داده است به نظرشما علت چیست - ایا مقداری ازنوارچسب درون کارتریج باقی مانده است؟ - ایا جوهرخراب شده است وتغییررنگ داده است درضمن جوهرها ازنوع پیگمنت ومخصوص کارتریج hp933-932 است؟یا اینکه هد پرینترخراب شده وگرفته است وبرای رفع ان چه باید کرد یا بهتر است انرا به تعمیرکارنشاندهم ضمنا چهار ماه بیشترنیست که انرا خریده ام وهنوز نواست ؟ نظرشما چیست لطفا راهنمایی کنید وراه چاره چیست و نظرشما درمورد مخزن دارکردن این پرینتر وکیفیت آن چیست ؟ با تشکرازراهنمایی شما
دوستان اساتید.. سلام :n01:
در مورد تعویض چیپ لطفن یاری کنید
میخام بدونم آیا بعد از جا زدن چیپ جدید کار خاصی لازم به اجرا هست یا نه. چراغهای کارتریج بدون چشمک هست و روشنه اما اندازه مخزن رو بهم نشون نمیده (مورد کانن 4940 هستش)
سلام تا اونجا که من می دونم سامسونگ 3050 خیلی شبیه اونه احتمالا چیپ اون هم می خوره درام اونهم می خورهنقل قول:
شما قسمت پیکاپ دستگاه رو تمیز کننقل قول:
باید ببینی اصلا کاغذ می کشه و گیر می کنه یا نه
ولی این پیغامی که می ده یعنی اینکه کاغذ نمی کشه.
با یه اسپری ناهید خشک یا الکل سفید تمیزش کن.
پیکاپ یه قطعه لاستیکی که رو سر کاغذ تو سینی نشسته.
با سلام خدمت دوستان عزیز من وقتی میخوام یه فایل pdf - عکس و کلا یه پرینت بگیرم با خطاهای زیر مواجه میشم :
برای pdf
before you can perform print-related such as page setup for printing a document you need to install a printer
همچنین برای پرینت عکس هم :
the picture <unknown> cant be printed becaus this error occurred the rpc server is unvailable
اگه امکان داره منو راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک پرینتر 4 کاره کانن MF22bdn (روش نوشته) خرید کردم mf229dw فکرکنم باشه دقیقش - تاچ هستش
حدود 1 ماه میگذره الان اررور prepare new cardt... میده و دستور پرینت دیگه اجرا نمیشه و فکس های دریافتی هم پرینت نمیگیره فقط فکس ریپورت رو یکبار خودش پرینت کرد که کیفیت هنوز بالاس و کمرنگ نبود.
راه حل چیه؟ شارژ کنیم دیگه ارور نمیده؟
راهی هست که از این ارور گذشت و پرینت زد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز ، فکر نمیکنم مشکل از پیکاپ باشه چون کاغذ رو بالا میکشه الان !!نقل قول:
فکر کنم مشکل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست (یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه بشه کمکم کنید بتونم اینو باز کنم ممنون می شم .:n39:
اگر شارژ هم بکنی باید چیپش رو عوض کنی وگرنه فکس رو نمی تونه بگیرهنقل قول:
اینطور که پیغام نشون می ده یعنی پرینتری تعریف نکردی و یا شاید offline هست.نقل قول:
شما به من بگو کاغذ در کدام قسمت گیر می کنه و یا وقتی گیر کرد یه عکس بگیر (اول کارتریج رو در بیار) ببینیم تو کدوم مرحله است. اگر تو هیتر گیر می کنه که یه ذره پر هزینه است.نقل قول:
نقل قول:
عکس گیر نمیکنه الان ، میده بیرون ولی چاپ روش براحتی پاک میشه !!
ظاهرا به خاطر گیر کردن کاغذ دور هیتر هست !!
چرا بعضی وقت ها موقع پرینت از کل صفخه پرینت نمی گیره و بخشی از صفخه رو چاپ نمی کنه ؟مثلا کادری رو که برای نوشته انتخاب می کنم از سمت راست وجود نداره و نمی افته؟
سلام
مشکل اینه که دستگاه کپی شارپ یک قسمتی از صفحه رو سایه میندازه و سیاه میزنه و قبل از پرینت روی درام همیشه رو همون قسمت سیاهه وقتی کارتریج رو بیرون میاریم اون پیچ بغل رو میپیچونیم فقط از همون قسمت گوشه پودر میریزه .میبخشید چون وارد نیستم اسمش رو نمیدونم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه دو ماهی هست پرینتر
Canon PIXMA MG2440
خریدم جوهرش تموم شده ، میخوام خودم شارژش کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید
مثلا جوهر چی بخرم ، یا اصلا چطوری شارژش کنم.هیچی ازش نمیدونم.
بعد سوال دیگه اییم که دارم میگن این مدل رو میشه مخزن دار کرد ، کسی میدونه چطوری؟
چقدر خرجش میشه؟
یا در قسمت printable area قرار نداره و پرینتر هم نمی تونه پرینت بگیره یا سایز کاغذ رو درست تعریف نکردینقل قول:
بله کاغذ دور هیتر چرخیده ولی اینطور که تکه از فیلم رو می بینم که پاره شده. فکر کنم هیتر دستگاه باز بشه و فیلم دستگاه عوض بشه.نقل قول:
اگر خواستی فیلم بخری یا اصل بخر یا می تونی فیلم کرونا بخری کیفیت خیلی خوبی داره البته اصل نمی شه.
یه عکس بگیر بگذار شاید بشه کمک کرد.نقل قول:
با سلام به دوستان و زحمت کشان این تاپیک
یه پرینتر hp1102w دارم که اولین باره که تونرش تموم شده و خودم شارژش کردم، یکم بازی در آورد ولی خدا رو شکر فعلا که داره درست پرینت میکنه، فقط یه مشکل دارم و اون اینکه مرتب پیام کمبود تونر توی ویندوز و برنامه خود پرینتر برام نمایش داده میشه، اینو چیکارش کنم پیام نده؟!!
سلام،پرینتر من Hp p1102 (لیزری)هست،میخواستم ببینم چرا موقع پرینت کردن نصف صفحه رو خوب نمیندازه،یعنی نصف صفحه رو تقریبا سفید میندازه
در صورتی که 680 تا بیشتر تا الان پرینت نزدم باهاش
یه چیپ برای کارتریجت بخر و روش بگذار حدود 1000 تا 1500 تومان باید باشه. می تونی چیپ کرونا رو بگیری که گارانتی داشته باشه.نقل قول:
یه نمونه از پرینتت رو ارسال کن ببینیم. ولی اگر از اول اینطور بوده احتمالا یه مانعی نمی زاره که لیزر به درام بتابه. شاید هم تونر دستگاهت تموم شده و یه قسمتی رو سفید می گیره. کارتریج رو در بیار و تکون بده اگر درست شد کارتریجت داره تموم می شه.نقل قول:
سلام از دوستان عزیز تقاضا دارم اگه سرویس مانوئل اپسون تی 50 رو دارن برام لینکشو بدن
خدا وکیلی چاپگر و باز کردم برای تمیز کاری حالا موندم چه جوری ببندم
سلام از دوستان عزیز تقاضا دارم اگه سرویس مانوئل اپسون تی 50 رو دارن برام لینکشو بدن
خدا وکیلی چاپگر و باز کردم برای تمیز کاری حالا موندم چه جوری ببندم:n28:
درود
دوستان یک اچ پی رنگی لیزری 1525 دارم با وجود انتخاب کالیبره باز هم رنگ ها کالیبره نمیشه و روی هم چاپ نمیشه
سلام کسی نبود جواب مارو بده من پرینتر تی 50رو بستم فقط خواهشی که دارم یه فنر از مخزن رنگش یا همون که هد روش وایمیسته
رو زمین مونده خواهشا عکس اونو بزارین کجا بندازم لطفا:n37:
سلام و احترام
من برای پرینتر اپسون جوهر گاما گرفتم، اما توی این فروم زیاد راضی نبودن، الان نمیدونم این جوهر رو بریزم تو کارتریج یا نه؟
البتته بحث های عدم رضایت گاما مربوط به 3 4 سال پیش هست، الان درست نشده؟
من اینترنتی خریدم ولی بسته بندی خوبی نداشت و شیشه جوهرها کثیف بودن، یعنی ممکنه اینا از ته انبار برای من ارسال شده باشه؟
ممنون
سلام
من یه پرینتر hp مدل M125nw دارم چند روز پیش ارور black cartridge low رو داد
بردم شارژش کردم الان ارور black cartridge very low رو صفحه نمایش میاد
علتش چیه؟