این شماره 194 جدید هست؟ تا جایی که من اطلاع دارم سامانه 195 برای شکایت بود
Printable View
این شماره 194 جدید هست؟ تا جایی که من اطلاع دارم سامانه 195 برای شکایت بود
امروز سرعتم از 20k بالاتر نمیره، سرویسم 4مگه. ممکنه از نویز باشه؟
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
تو سرویسای غیر حجمی وقتی استانه مصرف منصفانه رو رد کنیم تو پارس سرعت چقدر میاد پایین و روی چه عددی میاد
مثلا تو سرویس ۸ مگ
دوستان یک سوال دارم من قبلا رو این حطم پارس آنلاین داشتم هیچ مشکلی به لحاظ سرعت و قطعی ندارم یک مدت استفاده نکردم و رانژه اش جمع شد حالا هیچی از وقتی این طرح جشنواره 8 مگ رو گرفتم سرعتم خیلی نوسان داره یا حالا این هیچی یهویی اینترنت قطع میشه باز وصل میشه نمیدونم مشکل از چیه بیشترم شبا این مشکل هست
شما هم این مشکلو دارید چیکار کردید؟ هر نظری دارد بگید
از وضعیت مودم یه تصویر قرار بدید که بهتر نظر دادنقل قول:
کمتر از 128 کیلوبیت بر ثانیهنقل قول:
قبلش برو سر خط تست کن ببین اونجا چطوره وضعیت خطتنقل قول:
من هم اوایل بی دلیل سرعتک کم زیاد میشد ک سر خط تست کردم دیدم یکی از سیم وضعش خرابه دوباره درستش کردم و فعلا همه چی اکی هست
البته این روزا اکثرا ساعت 8 ب بعد وضع نت فاجعه میشه
درود
دوستان فیلیمو داره به شاتلیها اکانت یه ماهه رو 1500 تومن میده! کسی خواست بهم پیام بده براش بگیرم!
من این مشکل رو با اکثر قند شکن ها دارم:n03: با اینکه اینترنت وصله 30 ثانیه کلا ارتباط قندشکن قطع میشه (تو همون بازه با یه دستگاه دیگه اینترنت وصله)نقل قول:
سلام
امروز زنگزدن که اینترنتم وصل شده و برای راه اندازی یه شماره داد که تماس گرفتم گفت خط نویز داره و بیشتر از ۲ مگ نمیده پریزای مختلفو تست کردم ولی تغییری نداشت گفت باید کارشناس بیاد
از چه چیزهایی میتونه باشه و امیدی هست که همون ۸ مگی که گرفتمو بده؟
سیم ها مسی بی کیفیت هستند ومعمولا اصلاح نمیشننقل قول:
البته فاصله ازمرکز محبراتی هم بسیار تاثیر گذاره
منم 3مگابیت میگیرم
سلامنقل قول:
دوستان این سرویس به مشترکان قدیمی هم میدن؟
نقل قول:
بستگی به نمایندگی شهرتون داره که براتون فعال بکنه یا خیر.
خیلی ها بهانه میارن که نه مال مشترکان جدید هست و فلان ، ولی اصلا اینطوری نیست ..
متاسفانه جشنواره خوب زمستونی بالاخره تموم شد!! به جاش یه جشنواره بدردنخور توسط پارس معرفی شده که مفتش گرونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز بود سیفونه خوب کارمیکرد امروز کارنمیکنه برا شمام این طوریه؟
برای تلگرام دسکتاب نسخه بی دردسر چیزی هست؟
Lantern vpnنقل قول:
واسه ویندوز هست؟نقل قول:
واسه ویندوز هست؟نقل قول:
اره برای ویندوزه. سریع و بی دردسره .نقل قول:
نقل قول:
در ادامه اینم اضافه کنم بد نیست که MTProto که پراکسی داخلی تلگرامه به نسخه های اپدیت شده اضافه شده خیلی راحت کانکت میشه و کانال های زیادی هم هستن که اخرین تنظیمات رو قرار میدن و اگه صرفا برای تلگرام از نرم افزار فیل**تر شکن استفاده میکردید میتونید Mtproto رو هم امتحان کنید.
یه وی پی ان داشتم فری بود با عضویت درسایتش داشتم مولادرزش نمیرفت درهمه دوران کارمیکرد ازهمین نیم ساعت پیش غیرفعال شد:n27: البته درست شد:n05:
اون دهنو خوب امدی:n08:نقل قول:
+
من هر چند وقت یکبار با این داستان ها سر و کار دارم، زیاد می بینم.:n09: هیچوقت همه تخم مرغ هاتو تو یک سبد نزار و همیشه یک راه حل بک اپ داشته باش باسه این مواقع:n02:
سلام
چند تا سوال داشتم در مورد پارس آنلاین
1- سرعت تک کانکشن خوبه واسه اینستاگرام و ویدئو آنلاین و ...
2- یخ شکن ها خوب کار می کنن ؟سرعتشون چه طوره؟
3- پینگ چطوره؟
4- سرعت ها تا 16 مگابیت بازه یا هرچی بگیری همونو میدن؟
1-بله،من 4 مگش رو داشتم مشکلی نبود حداقل تو منطقه ما مشکلی نداشتنقل قول:
2-بله با فایفون یوتیوب بدون مشکل استریم میکرد.
3-پنیگ 120 130 همین حدودا
4-همون سرعت اعلام شده رو میدن نه بیشتر
این ها در مرکز سمت ما هستش شاید سمت شما فرق کنه.(جنوب استان تهران)
ممنون از شمانقل قول:
برای بقیه هم همینطوره؟
مودمتو ریست کن. پارس آنلاین در زمینه شیلترینگ پیش تاز هست و انواع تکنیک های جدید رو اول از همه این ISP به کار میگیرهنقل قول:
راستی یک سوال از کاربران پارس آنلابن آیا شما یکی از این ۵۷۰۰ نفری که پارس آنلاین ادعا میکنه ازشون برای ریدایرکشن نظرسنجی کرده بودید ؟
من که نبودم ولی خوب خوشبختانه گزینه غیر فعال کردنش بالاخره اضافه شده که خودش پیشرفتیه !
دوستان عزیزی که هم پارس آنلاین داشتن تو تهران و هم آسیاتک از لحاظ خدمات دهی و سرعت و پینگ کدوم رو ترجیح میدید ؟؟
من یک زمانی یادمه برای من فعال و به شدت رو مخ بود.:n23:نقل قول:
کلی باعث خطا و ارور می شد.......
گرچه هر چی گشتم سابقه اش رو پیدا نکردم ( نمی دونم چی شده چون یادمه از یکی برای غیر فعال کردنش راهنمایی گرفتم.):n36:
ولی یادمه یک صفحه داشت که قبلا با یوزرم واردش شدم و همه گزینه های اطلاع رسانی در رابطه با اتمام سرویس، اتمام حجم، سرویس جدید و جشنواره ... رو برداشتم که دیگر ریدایرکت نکنه چپ و راست:n13:
+
اصلا دوست ندارم سرویس ریدایرکت بگرده یا اجبار شه - اس ام اس و ایمیل یا از پروفایل خبر بدن بهتر از اینه که یکهو وسط کار ادم هر کار می کنه ریدایرکت کنند و باعث قطعی و خطا بشه.
سلام:n34:
برا من یه مشکلی پیش اومده من کیفیت خطم خوبه...
از پریروز گرمای هوای اهواز به شدت رفته بالا دیگه از 50-60 گذشته
من داخل کل روز شاید یه 500 تا crc داشته باشم
ولی تو این 2 روز خیلی بیشتر شده همین طوری میره بالا (سیمم هم 2 زوج کشیدم از سر خط بیرون)
2 تا خطیم که اینترنت دارم این طوری شده...
گرمای هوا اصلا تاثیری داره یا مشکل از جایه دیگست اصلا؟!!
مرسی
حالا بگذریم ولی اون اسبت که اون پایینه خودکفا شده ها.نقل قول:
کسی اطلاع داره این کد شناسایی چهار رقمی برای نظر سنجی وزارت ارتباطات در مورد ای اس پی ها چیه؟
میگه من شمارم توی لیستشون نیست در حالی که ازشون سرویس دارم
این سرویس سرعت اسمیش 8 مگه؟ کسی تونست برای تمدید بگیرش؟نقل قول:
سلام
کسی از پارس انلاین هست سرویس گیم داشته باشه ؟ ممنون میشم پینگ 4.2.2.4 رو بگیره برام چند نقری...
با تشکر
دوستان اگر گروه تلگرامی برای مشترکین پارس هست لطفا برای من پخ کنید
1- لطفاً تست اسپید تست بذارید
2- لطفاً عکس از Upstream و Downstream بذارید
3- لطفاً بفرمایید تک کانکشن چند درصد ظرفیت سرویستون رو میگیرید؟
بین شاتل و پارس آنلاین موندم. سرعت تک کانکشن و پایدار و ثابت بودن سرعت و بالاتر بودن سرعت آپلود برام اولویت داره. حجم دانلود برام مهم نیست.
حذف شود...
نقل قول:
دان استریم 4
اپ استریم 512
البته سرویسم 2 مگه
تک کانکشن هم همین سرعته
بنظرم هم شاتل هم پارس سرویس دهنده های خوبی هستند و زیاد تفاوتی احساس نکنی
دوستان به مورد جالبی برخورد کردم که برام سواله
بعضی سایت های داخلی به نظر میرسه رایگانه روی پارس انلاین vod منظورم نیست.
و توی یکی موارد مصرفیم هم نوشته ترافیک بین املل رایگان!
اینا شامل چه سایت هایی هست؟کسی اطلاع داره؟
کسی از این شرمت اپلود بالای 1مگ گرفته؟ من چسبیدم به مخابرات الانم مخابرات 2مگ آپلود بهم داده زنگ زدم سفارش بدم پارس میگه بالای 1 مگ نمیدیم حتی خطت بکشه :/