سلامنقل قول:
در وی دی اس ال برای بهره برداری از حداکثر سرعت باید فاصله کافو از خونه یعنی اون تیکه که فیبر نوریه زیر 100 متر باشه با شرایط شما احتمالاً همون 40 رو حداقل باید بهتون بده
بله دقيقاًنقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
در وی دی اس ال برای بهره برداری از حداکثر سرعت باید فاصله کافو از خونه یعنی اون تیکه که فیبر نوریه زیر 100 متر باشه با شرایط شما احتمالاً همون 40 رو حداقل باید بهتون بده
بله دقيقاًنقل قول:
نقل قول:
بله، خونه دایی من هم همینطور هست، و هی قطعی دارن و نویز شدید.
سلام دوستان
آیا با تغییر اپراتور امکانش هست که کشش و کیفیت خط از نظر مقدار نویز هم تغییر پیدا کنه؟
سلامنقل قول:
تجهیزات شرکتها یک مقدار رو این موضوع مؤثر هست ولی نه آنچنان
کیفیت خط و نویز و کشش بستگی به کیفیت سیمکشی داخلی و فاصله تا مرکز مخابراتی و تعداد مشترکین اون مرکز داره ضمن اینکه این سه تا پارامتر با اینکه خیلی به هم مربوطند با هم متفاوت هم هستند
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی پیدا کردم یک هفته هست الان. دو بار هم با 20117 تماس گرفتم و اعلام خرابی کردم. چند باری هم با سرویس دهنده. کشش خطی به صورت نوسانی تغییر می کنه اما وقتی با تلفنی که خط ADSL روش هستش تماس می گیری و زنگ می خوره، کشش خط بالا میره و به حالت عادی خودش بر میگیرده ولی دوباره چند دقیقه بعدش افت شروع میشه به شکلی که کشش خط از ۲۰ مگ به کمتر از ۳ مگ می رسه و میزان اختلال زیاد میشه. سیم کشی منزل و سلامت اسپلیتر بررسی شده. همه چیز از سر خط هم بررسی شده ولی مشکلی در سیم کشی داخلی نیستش. وقتی مودم خاموش هستش هم این داستان دقیقا روی خش خش خود تلفن هم وجود داره که باعث میشه وقتی مامور مراجعه می کنه و سر خط رو چک می کنه همه چیز سالمه ولی چند دقیقه بعدش دوباره خراب میشه.
سلامنقل قول:
با توضیحاتی که دادید به نظر میرسه اشکال از خط تلفنه یه جایی تو مرکز مخابراتی یا در طول مسیر
:VDSLاستاندارد ITU G.993.1 با سرعت دانلود حداکثر ۵۵ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۶ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۱ الی ۱.۵ کیلومتر باشد. در VDSL پهنایباند بازه فرکانسی ۱۲ کیلوهرتز تا ۲۵ مگاهرتز استفاده میشود.
:VDSL2استاندارد ITU G.993.2 با سرعت دانلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت و آپلود ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۵۰۰ متر باشد. در VDSL2شاهد افزایش پهنایباند یا همان بازه فرکانسی تا ۳۰ مگاهرتز هستیم.
:VDSL2+ استاندارد ITU G.993.2 Amendment 1 با سرعت دانلود حداکثر ۳۰۰ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۳۰۰ متر باشد. در VDSL2 فرکانس ارسال سیگنالها به مرز ۳۵ مگاهرتز میرسد.
یعنی خط من میرایی 15 داره فاصله هم 400 متر کدوم میشه برام؟
سلام همه چراغ مودم سبزه یوزرنیم پسورد درست زدم اما به اینترنت دسترسی ندارم مودم میتونه خراب باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا من یکسری اقدامات انجام دادم سیمکشی هارو درست کردم و .... نویز خط بهتر شد . ببینید این عکس روی سرعت 512 کیلوبیت :
قرار دادمم این روزاست که تموم بشه . 6 روز دیگه تمومه . میتونم 8 مگابیت ماهی 40 گیگ کمپین ماندگار با این وضعیت خط بگیرم؟
سلامنقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرید
سلام دوستان..من نویز خطم هیچ مشکلی نداره اما به یک باره میزان ارورهای دریافتی مودم بسیار بالا میره و باعث قطعی خط میشه..مثلا توی دو ساعت مودم نهایتا دو ارور دریافت میکنه اما به یک باره میزان ارور مودم به هزار میرسه..الان توی ستون آخر این جدول میزان ارورها رو میبنیید. مشکل از چی میتونه باشه؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این سرویس 16 مگ مخابرات هست. لطفا از نظر نویز یه بررسی می کنید. به نظرم مشکل خیلی زیاد هست.
پارامترهاي خط شما عالي هستند. خطا چيزيه که پيوسته در همه لينکها رخ مي ده و تعداد خطا به حجم ترافيک شما بستگي داره.نقل قول:
بايد به جاي اين عدد، نسبت يا درصد خطا (=تعداد خطاها بخش بر همه بسته ها) رو به دست بياريد. يعني از زمان وصل شدن تا چند ساعت مشخص يا يک روز در نظر بگيريد و در پايان اون بازه با شمارنده بسته ها در کامپيوترتون يا وايرلس/لن خودم مودم مقايسه و تقسيم کنيد.
قطع شدن خط ممکنه از کلنجار رفتن اپراتور با کافو باشه و الزاما به خاطر خطا نيست.
حاشيه سيگنال شما در اين سرعت (10 مگ) کمي پايين هست. بهتر بود به 10 و بيشتر مي رسيد. اين يعني نويز کمي بيش از نرمال داريد. بقيه پارامترها خوبن و سرعت ها رو روي عدد خوبي بسته ان.نقل قول:
اگه همه مسير سيم کشي رو بررسي و بهسازي کرديد و هنوز ناپايداري و قطع و وصل داريد، بگيد سرعت رو روي 8 بگذارن، يا خودتون توي مودم ببريد روي حالت g.dmt
مرسی از پاسخت... من به دقت بررسی کردم این ارورها رو..همینطور که گفتم توی یه بازهی زمانی مثلا 6 ساعته شاید تعداد ارورها به 50 هم نرسه که خیلی خوبه. اما به یک دفعه هزار ارور اضافه میشه و لینک مودم میپره. ورودی سیم تلفن به منزل رو لخت کرده بودم و به سیم تلفن وصل کرده بودم. اون قسمت کمی آویزون بود و با باد اومدن تکون میخورد. حالا به تازگی چسب برق بهش زدم و اون قسمت را کاملا ثابت کردم تا باد نتونه سیم رو تکون بده. امیدوارم این مشکل برطرف بشه.نقل قول:
ميرايي خط بسيار بالاست (45). با اين اندازه افت سيگنال، پهناي باند نمي تونه به 8 برسه. پست هاي جلوتر رو بخونيد و روي سيم کشي کار کنيد. اگر ميرايي بهتر شد، تصميم بگيريد.نقل قول:
اگر پارامتر رو از ADSL به دست آورديد ملاک خوبي براي VDSL نيست و تنها يه ديد کلي بهتون مي ده. ولي از نظر تئوري با فرض چنين عددهايي، دومي بهترين گزينه شما خواهد بود. دقت کنيد فاصله چشمي و متري از دم در خونه ملاک نيست و حتما طول سيمکشي رو بايد در نظر گرفت. بهتره درخواست بررسي کارشناسي بديد.نقل قول:
برای این وضعیت خط بخوام vdsl بگیرم سرعت 40 رو میده به نظرتون در شعاع 400 متری مخابرات هستیم
اینکه تو حالت adsl2+ وصل نمیشه و افتاده تو این حالت اپراتور میگه خطتون نویز داره به نظرتون درسته یا چرت و پرت میگه؟
بنده تکرار مي کنم(!) که فاصله چشمي و متراژ خيابوني رو ملاک نگيريد. اگر سيم کشي درست مي بود شما در اين فاصله کوتاه تا 16 و 20 مگ رو هم مي تونستيد داشته باشيد. SNR پايين و لب مرزي نشوندهنده مشکل نويز و شايد مفصل بندي ضعيف سيم ها در مسير و توي خونه هست. متراژ هم ارز سيم کشي تون بيش از 1000 متر هست. ولي ميشه با بهبود سيم کشي اين متراژ هم ارز رو به متراژ واقعي نزديک کرد.نقل قول:
بديهيه که با همين شرايط بخواهيد وي دي اس ال بگيريد سرعت يا پايداري چنداني نخواهد داشت.
من از سرخط تست میگیرم میرایی میشه 14 بس مشکل از سیم کشی مخابراتهنقل قول:
سلام دوستان
برای تست سر خط آیا نیاز به اسپلیتر هم هست یا نه مودم مستقیما به سر خط وصل بشه؟
سلام دوستان
برای تست سر خط آیا نیاز به اسپلیتر هم هست یا نه مودم مستقیما به سر خط وصل بشه؟
سلام بر شمانقل قول:
نه نیازی به اسپلیتر نیست مستقیم بزن به مودم
باتشکر از پاسختون.نقل قول:
بعد از چند هفته دوندگی و مراجعه به مخابرات و تماس با شرکت ارائه دهنده اینترنت پاسخ مشکل بسیار ساده بود. بخشی از سیم کشی خارج ساختمان اخیراً تعویض شده بود اما سیم مورد استفاده مناسب تلفن نبوده و عامل ایجاد تمام اختلالات بود که با تعویض اون بخش با سیم تلفنی با کیفیت تمام مشکلات حل شد.
سلام اقا نویز وحشتناک زیاد دارم این کافوی دم در که مال تلفن هستش قدیمی قدیمی هست احتمال نویز خیلی داره اکثر خونه ها نو هستش چطوری باید درخواست بدم بیان عوضش کنن ؟؟؟ محابران به کی بگم چطوری میان عوض میکنن
سلامنقل قول:
اول از همه مودم را به سر خط بزنید که از سالم بودن سیم کشی داخلی مطمئن بشید
به اون مورد هم زیاد امید نداشته باشید :دی معمولاً رییس مرکز مخابراتی از همه اختیاراتش بیشتر و دستش بازتره
تست کردم فرقی نداشتن خودم میدونم از همین کله گی دم در خونه هستش تازه اینم باسیم بستمش والا از بالا میوفتاد :biggrin:نقل قول:
دیوث هازنگم زدم مخابرات میگن فعلا نداریم باید با همین بسازین والا نمیدونم چی بگم مسخره است اخه با ۳ مگ من چطوری کارکنم تازه ۴ مگ هم جوابنمیده در صورتی که چند سال قبل راحت ۱۰مگ هم ساپورتمیکرد
سلام
یه سوالی;)
ممکنه SNR و Attenuation دو تا خط تلفن برای یک واحد فرق کنه؟
من دو تا خط دارم که همیشه روی یکیشون ADSL داشتم. به سر خط هم وصل شدم، SNR Attenuation هیچ فرقی با داخل واحد نمی کرد.
اگه فرق میکنه که این دفعه برای اون یکی خطم درخواست بدم!
بله بستگی به پورتی که تو مخابرات بهتون میدن دارهنقل قول:
مثلا رو دو تا خط ممکنه یکی رو رو پورت دیگه ببندن که پارامتر های کیفیت آن مثل SNR و Line attenuation بهتره .
دوستانی که خونه شخصی ندارند و ساکن برج و امثاله هستند و به سر خط به معنای واقعی کلمه، دسترسی ندارند، حتماً پریزهای تلفن داخل واحد رو بازبینی کنند ... علیالخصوص اگه پریزهای تلفن اصطلاحاً فابریک نباشه و توسط شخص ثالثی تعویض شده باشه (به علت اسبابکشی و ...)
۱- اولین پریز پیدا بشه و مودم، ترجیحاً به همون وصل بشه.
اگر نه، مفصلهای بین سیمکشی پریز اول تا پریز مودم، به دقت و حوصله زده بشه.
۲- ارتباط پریز مودم با تمام پریزهای بعدش قطع بشه.
۳- از پریز باکیفیت استفاده بشه.
نتیجه باورنکردنی بود (حداقل برای من) ...
البته با این پیش شرط که کابلهای داخل واحد، مرغوب باشه (از نوع STP با ضخامت مناسب) و سیمکشی جعبه تلفن مجتمع تا واحد نیز مشکلی نداشته باشه.
قبل از کارهای فوق، روی ANNEX M کلاً سینک نمیشد با DSLAM ...
روی DS SNRM ،ANNEX A نزدیک ۶ دسیبل بود که گاه و بیگاه، De-sync میشد ...
روی ۱۶ مگ DS SNRM حوالی ۱۰ بود ... منتها مشکل، CRC Error بالا بود ...
DS Attenuation هم در همه حالات، ۱۵ و اندی دسیبل ...
اما بعد از اقدامات گفته شده:
در اولین Train، روی ANNEX M آپ میشه، DS SNRM ثابت بین ۱۲/۸ دسیبل تا ۱۳/۳ هست بسته به ساعت، DS Attenuation شده ۱۱ :ohno: (به طور دقیقتر ۱۰/۴۷) و از همه مهمتر برای من، CRC Errors که تا لحظهی نگارش این پست که تقریباً ۴۸ ساعت شده، ۴تا دونست. (از من میپرسی یه دونه هم نباید باشه :tongue:)
پ. ن: اگر Interleaving غیر فعال بشه یا همون چیزی که میگید FAST/پروفایل گیم، DS SNRM حدود ۱۴/۵ دسیبل میشه، ولی خب تا جایی که فهمیدم و در پست بعدی هم به دلیلش اشاره میکنم، گذاشتم فعال بمونه Interleaving)
در مورد FAST/Interleave یا همون پروفایل گیم که مد شده، مطالب موجود در لینک زیر رو بخونید فکر میکنم کافی باشه:
خلاصهاش که فقط زمانی از FAST استفاده کنید که خطی با Noise Margin بالای ۲۰ دسیبل یا با اغماض ۱۵ دسیبل و بدون نویزهای شدید لحظهای داشته باشید.
سؤالی از ۲ پست بالا بود در خدمتم.
سلامنقل قول:
1- مودلاسیون رو بگذارید روی adsl2.
2- پریز تلفن رو باز کرده اتصالات اضافی رو حذف و سیم ورودی رو مستقیم بدون دخالت پریز به اسپلیتر و سپس مودم وصل کنید.
3- کابل تلفن ورودی ساختمان تا پریز رو چک کنید که با برق فشار قوی مثل 3 فاز آسانسور تداخل نداشته باشه.
4- کیفیت سیم کشی داخل ساختمان باید مرغوب و تمام مس باشه ولی خیلی از کابلها چینی و مشکل دارند.
5- مسیر کابل کشی از جهبه تقسیم مخابرات محلتون تا ورودی ساختمان شامل اتصالات - نوع کابل و ... رو بررسی کنید.
6- اگر امکانش رو دارید جهبه تقسیم رو باز کنید خطتون رو پیدا کنید . پیچهای اتصال رو باز کرده با سمباده رسوب زدایی کنید و دوباره ببندید.
7- اگر از وای فای هم استفاده میکنید با نصب برنامه تخصصی مثل insidder در ویندوز بهترین کانال رو پیدا کرده و روی مودم تنظیم کنید.
8- اگر مشکل همچنان برقرار بود اعلام خرابی پورت کنید و مدام پیگیر باشید تا از طرف مخابرات ایراد رو بر طرف کنند.
آنچه خوبان همه گفتند، تو تنها گفتينقل قول:
ديگه چيزي تهش نموند
مي تونيم اين ترد رو ببنديم بريم دنبال کار و زندگي مون :thumbsup:
دوستان اینم وضعیت خط من .قبلا رو 8 مگ بود crc شدید بالا بود الان گذاشتم رو 4 مگ خیلی بهتر شده ولی خب بازم هست میشه کاریش کرد ؟ من برا بازی انلاین استفاده میکنم .رو 8 مگ snr تا 10 هم پایین میومد الان تا 21 تقریبا بالا رفته .
نقل قول:
خب دوست عزیز
کشش خط شما تا 12 مگ هست .
و SNR دانلود ت هم خوبه
پس فقط یه معنی داره و اونم این که از طرف اپراتور محدود شدی
پس یا باید زنگ بزنی بهشون
یا پلان سرویس را تغییر بدی .
اگر هم با این Rate پینگ بهتری میگیری و برای بازی آنلاین بهتره .. خب همینو استفاده کن
و باسه دانلود از یه اینرتنت دیگه استفاده کن . . .
ممنون .من خودم از سایت شاتل سرعتو اوردم پایین گذاشتم رو 4 مگ تعداد crc ارور خیلی کمتر شده الانم تو 5 روز این تعداد ارور زده . برا بازی انلاین اصلا جالب نیست با اینکه پینگم خیلی بد نیست وضعش ولی مثلا نت ایرانسل که ثباتی نداره پینگش هم بالاتره برا بازی بهتر جواب میده .حالا نمیدونم مشکل کلا از خود شاتله که برا بازی داغون شده یا چیز دیگه مثل همین ارور crcنقل قول:
اساتید محترم میرایی خط تو پریز داخل خونه 15 و از سر خط 13 هست سرویس 8 مگابیت صبانت هست فاصله از مرکز مخابرات 450 متر و فاصله سیم کشی حدود 950 متر هست و کافو و پست دیواری معمولی هستن به نظرتون dslam vdsl2 مرکز مخابراتی موجود هست vdsl روی این خط جواب میده؟ برا سرعت 30 مگابیت
ضمنا down output 20 یکم زیاد نیس خیلی مشکوکه
ميرايي خوبه، ولي به تنهايي بس نيست. اگه SNR همراهي کنه تا 30 مگ رو مي تونيد بگيريد.نقل قول:
توان داون 18 تا 20 نرمال هست.
استاد عزیز اگه از این اسپلیتر 4 سلف استفاده کنم میتونم snr رو بالا بیارم؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم هست اون هم وقتی که مودم رو سرخط میذارم لحظه ای تغییرات snr معلوم میشه یا مودم باید چند روزی سرخط باشه تا مشخص بشه؟