سلام ،
از دوستان کسی اطلاع داره نمونه ----sیا s2این برند تو سایزای بالای ۴۸ چه مدلهایی هست؟،
Sent From My 1100s LTE
Printable View
سلام ،
از دوستان کسی اطلاع داره نمونه ----sیا s2این برند تو سایزای بالای ۴۸ چه مدلهایی هست؟،
Sent From My 1100s LTE
هنوز این داستان ادامه دارد:n15:نقل قول:
برادر این مدل خود پانا یادش نیست کی ساخته:n13:نقل قول:
واقعا فکر می کنی هنوز نشستن برای این مدل آپدیت بیرون میدن:n08:
سلام
من چند سال پیش تلویزیون پلاسما پاناسونیک ویرا series U خریدم
الان یه مشکلی خورده بعضی وقتها اتومات خود تلویزیون چند مرتبه خاموش و روشن میشه
اگه کسی راه حل یلده توضیح بده لطفاً
ممنون
اگر بلدی به حالت اول کارخانه برگردون و یا آپدیت کن.نقل قول:
اگر نشه مشکل فنی داره.
Panasonic’s debut OLED TV produces the best picture quality I’ve yet seen from a flat television.
Read more at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Jaw-dropping picture quality
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Best picture quality ever
Best pictures ever
and .........
ADVANTAGES
- Perfect black and contrast unavailable for LCD TVs and plasmas
- Very high durability of the organic matrix
- High quality workmanship and finish (alcantara ?!)
- Great design
- A wide number of connectors and extensive facilities
- Excellent multimedia remote control
- Extensive Smart TV (Anywhere!)
- 120Hz matrix
- Perfect viewing angles
- Perfect color reproduction after calibration
- Excellent quality factory THX picture mode
- Support HDR
- Good cover a wide range of colors (for verification after the release of Ultra HD Blu-ray)
- Very good uniformity of the screen
- The screen brightness at 430cd / m2 - the highest on the market (OLED)
- Sound
- Perfectly suited for advanced professional calibration
- Full support for 4K HEVC - files, terrestrial and satellite
- For many will be the curvature of the screen
CONS
- The movement could be even more polished - no golden mean for watching videos (image smoothness 24p)
- High Input Lag
- For many will be the curvature of the screen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Very high price
گفته که رنگ سیاهش بی نقصه و روی هیچ پلاسما و ال ای دی پیدا نمیشه
درخشان ترین تصویرو بین همه oled یا داره
رنگای بی نقص
زاویه دید بی نقص
پراکندگی نور یه نواخت خیلی خوب
نکته منفی
قیمت
رزولوشن چیزای متحرک
با این سوختن سوختنی که پلاسماهای پانا راه انداختند دیگه جرات نزدیک شدن به ال ای دی هایش را هم نداریم.:n02::n02::n02:
فقط سری 30 میسوزن که اونم نقص فنی طراحیش بوده از آتیش گرفتن خود به خود led یای سونی یا failure rate وحشتناک ال سی دی های سامسونگ که دیگه بدتر نیست .نقل قول:
بچه ها کسی خبری از محصولات پانا در نمایشگاه امسال نداره؟
من که خبری ندیدمنقل قول:
بیشتر روی hdr متمرکز شدن انگار
98اینچ lgخوفه اما عجب قیمتی خخخخ
In brief, Panasonic’s TX65CZ952B produced the best overall picture quality that we have seen on a television
http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx65cz952b-201601044222.htm
oled پاناسونیک بهترین تلویزیونی که تا به حال ساخته شده از نظر کیفیت تصویر امسال برای آمریکا عرضه میشه
سری dx900 پاناسونیک اولین lcd دنیا هست که تونسته گواهی uhd premium بگیره به خاطر اینکه شدت درخشش 1000 کاندالا با مشکی 0.5 کاندلا همزمان داره و از hdr هم پشتیبانی میکنه با پنل با دقت 10 بیتی
Panasonic unveils DX900 - its first "UHD Premium" LCD TV
تلویزیون ترنسپرنت پاناسونیک وقتی خاموشه پشت تی وی معلومه!
فیلم تلویزیون نیمه شفاف تو آپارات
سلام ما تلویزیون ال ای دی پاناسونیک مدل th-cs630 رو گرفتیم.می خواستم بدونم کسی میدونه کالیبراسیون این مدل رو چطور پیدا کنم؟
باید توی فروم avforums بگردی دنبالش معمولا اونجا هر تی وی که ریویو میشه ستینگ کالیبرشو میزارن.نقل قول:
قدرت رنگ سفید و عمق مشکی ال ای دی جدید پاناسونیک در حدیه که تا به حال هیچ ال ای دی ال سی دی به این قدرت دیده نشده.نقل قول:
Even better, because of the unusually localised lighting the honeycomb panel design delivers, the 65DX900 is able to combine its ground-breaking black levels with HDR-friendly punchy whites and colour saturations in the same frame. Even the best direct LED LCD TVs we’ve seen before haven’t been able to match the 65DX900’s mixture of both intensity and black level depth.
سلام آیا تلویزیون نئو پلاسما مدلP42VT30 رو میشه به اینترنت وصل کرد؟
بین TV LED 3D SMART FULL HD PANASONIC 55AS800 و TV LED 3D SMART ULTRA 4K PANASONIC 55CX700 از نظر کیفیت تصویر و امکانات کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
با سلام . آقا یه دونه 50st30 دارم آپدیتی براش نیومده .. کسی خبر نداره
حدود چند سال پیش چه شور و شوقی این تاپیک ها بود و یادمه خیلی ها بذای خرید پاناسونیک وی بیست سر و دست میشکوندند. الان اینجا داره خاک میخوره. دلم گرفت برای اون زمان. حتی من الانم یدونه v20s دارم واقعا تکه تو تصویر
Sent from my HUAWEI_H30_U10 using Tapatalk
سلام به همه اساتید
دوستان من یه ST3050M دارم
ولی توی منو بخش سرچ کانال نداره
یعنی نمیدونم چطوری باید کانال سرچ بزنم (کانال آنتن (آنالوگ یا دیجیتال))
کسی اطلاعی داره
کممممممممممممکنقل قول:
لدفااااااااااا
- - - Updated - - -
کممممممممممممکنقل قول:
لدفااااااااااا
- - - Updated - - -
کممممممممممممکنقل قول:
لدفااااااااااا
درست میگی دوست عزیز. من خودم این تایپیک را راه انداختم ولی باور کن حالا دیگه هر چند ماهی یه سری بهش میزنم. واقعا سوت و کور شده. این هم دو دلیل داره
1- راه افتادن شبکه های اجتماعی که بیشتر مردم در این شبکه ها عضوند و اطلاعات خود را از اونجا میگیرن.
2- اشتباهات پاناسونیک در تشخیص نیازهای روز و عقب افتادن از رقبا. مثلا شرکت های بزرگ بیشترین درآمد خود را از ساخت موبایل و تبلت دارند ولی جای پاناسونیک واقعا خالیه. در زمینه تلویزیون هم همینطور شده
یعنی مثلا در بین مدلهای 4k مدلهای DX650, CX400 و CX600 پاناسونیک برابر مدلهای مثلا LG و سامسونگ خیلی عقبن؟
من هم سال 91، 92 دنبال خریدن پلاسمای پاناسونیک بودم. همیشه از سامسونگ والجی بدم میومد و تا نزدیکی خریدن VT30 هم رفتم ولی در پایان F8880 سامسونگ خریدم.
از دوستایی که عشق پاناسونیک دارند مثل خودم و سری وی 20 رو دارند الان بخواهیم یک تی وی در حد و اندازه تصویر و کیفیت همون سری وی بگیریم چی تو بازار هست ؟
فکر میکنم Oled Lg جایگزین مناسبی باشهنقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت پیشنهادتوننقل قول:
نمیدونم چرا از اول علاقه ای به برند های الجی و سامسونگ ندارم
با توجه به اینکه خودم شخصه کارهای گمرکی هم میکنم میبینم همه قطعات تی وی هایی الجی و سامسونگ به صورت جدا وارد ایران میشن چون واردات تی وی ماخد و عوارض بالاتری نسبت به واردات تک تک قطعات و جدا داره و داخل ایران اسمبل میکنند.
برای همین هم گمرک چند صد ملیارد چند ماه پیش اینا رو جریمه کرد. البته وزیر صنعت معدن آدم کلاشی هست و سبیل اش خوب چرب شده و میخواد این جریمه رو برداره.
در کل منظورم این بود دنبال یک کیفیت عالی هم در قطعات هم در تصویر هستم که از پلاسما وی 20 که بسمتش میریم تصویرش در حد پلاسما باشه.
از برند های یگه هم چیز خوب سراغ داشتید من دبی قیمت بگیرم به صورت ته لنجی بیاریم یدونه.
تو oled ها که فعلا ال جی دست بالا رو داره ولی سونی هم داره کم کم وارد میشه این مدلش هم تعریف کردن ازش Sony A1Eنقل قول:
,
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پاناسونیک با این سیاست اش ما رو از پلاسما محروم کرد :n14:
چند مدت پیش یدونه او ال ای دی زده بود نمیدونم باز میخوادپاشو در عرضه تی وی دراز کنه یا نه
به نظر من تصویر oled ها هنوز جای تکامل داره.البته سونی با این مدلی که تولید کرده واقعا همه رو تحت تاثیر قرار داده.تصویر خیلی خوبی داره ولی بهای تمام شده هم این وسط مهمه.مدل پرچم داره الی جی تو سایز 65 حدود 40 تومن قیمتشه.تازه تصویر هنوزم ضعف داره.تلویزیون با تصویر عالی و در کنار اون با قیمت معقول در حال حاضر تو بازار نیست.البته مدلای خوبی تو بازار هست ولیییییی عالی نیست.نقل قول:
سلام
تلویزیون پاناسونیک مدل TH-49DS630R از رابط هوشند مدل Firefox استفاده مینکه؟
پردازندش چند هسته ایه؟
فرق کاهش نویز نقطه ای با چندنقطه ایMulti Noise چیه؟
در کل فرق مدل TH-49DS630R با مدل 49DX650R بجز 4k بودن چیه؟
کدوم مدل ارزش خریدن داره؟
تو دیجیکالا مدل TH-49DS630R حدود 700 تومن از مدل 49DX650R ارزونتره!
ممنون
سلام خسته نباشید.میخواستم مدل تلویزیونم رو پیدا کنم . میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
باسلام . دوستان يه پلاسما پاناسونيك دارم . خانمم اومده از الكل براي تميز كردن صفحه استفاده كرده و متاسفانه لكه خيلي بدي افتاده روي صفحه . لطفاً اگر راه حلي داره ممنون ميشم كمكم كنيد
با سلام خدمت دوستان . آقا نلویزیونم روشن نمیشه .. اصلا فن هاش روشن نمیشه و صفحش هم مثل زمانی که روشن میشد دیگه نمیشه .. یهویی اینجوری شد . با دکمه کنترل نمیشه روشن کرد . دکمه پاور روی خود تی وی که میزنم روشن بشه یه چند تا چشمک سبز رنگ میزنه و بعد از 2 ثانیه سریع خاموش میشه و برای دوباره روشن کردنش دوباره همین داستان
کسی میدونه چش شده راهنماییم کنه
50 اینچ st30 . حدودا 5 سال هست کار میکنه و همون سال اول به خاطر منبع تغذیه که تعویض شد یه 3 ماهی تو تعمیرگاه خاک میخوره .. این سری چش شده خدا به خیر بگذرونه
در صورت بروز مشکل در تلویزیون پاناسونیک تان بهتر است دو مورد را حتما به یاد داشته باشید. یک اینکه مشکل به وجود آمده در دستگاه شما خود به خود به وجود نیامده و از بین نمی رود و حتما می بایست برای تعمیر تلویزیون پاناسونیک خود سریعا اقدام کنید. مورد دوم به تعمیرکار تلویزیون شما مربوط است که برای جلوگیری از بروز مشکلات جدید یا تشدید مشکل قبلی، الزامیست که حتما به تعمیرکار تلویزیون پاناسونیک کاراباما مراجعه کنید.