الان درسته شده میتونی با ppoe وصل شی
Printable View
الان درسته شده میتونی با ppoe وصل شی
دوستان سرعت درسته فقط ی چیز باعث شده تا سرعت دانلودمون اینجوری بشه اونم dns هست من الان تغییرشون دادم و از dns داخل ایران استفاده مکینم تک لینک هم بالای 300 کیلو بایت سرعت داره
عزیز من خب هر وقت اینترنت وصل شد میان داخل دیگه الان جناب عالی گفتینقل قول:
اونا میتونن بخونن وقتی اینترنت ندارن.ماله منم قطع بود وصل شد اومدم داخل.
وقتی که قطع بودم میتونستم این جمله ی تو رو رو بخونم.نه
متوجه نشدم چی فرمودیدنقل قول:
من محدود دارم 8 گیگ در ماه 256 سرعتم اینه یه نفر میگفت وقتی این طرح که دارن یک ماه دیگه اجرا بشه سرعت نامحدود ها زیاد تغییر نمیکنهنقل قول:
سلام یعنی چی؟چجوری این کارو کردی؟یعنی dns رو چطور تغییر دادی؟بی زحمت یه خورده توضیح بدیدنقل قول:
دوست عزیز dns کارش اینه که اسم سایت رو می گیره ip تحویل می ده یه جورایی ادرس یابی می کنه و تاثیری تو دانلود نداره و فقط تو وب گردی تاثیر دارهنقل قول:
داداش خیلی خلاقی این پستت یا خیلی فلسفی بود یا وقتی داشتی مینوشتی نصفشو تایپ کردی نصف دیگشو تو ذهنت مرور کردی:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا دوستمون درست میگن دی اس ان به دانلود ربطی نداره و سرعت وبگردی رو بهتر میکنه
عزیز شما الان تو بابل با افت سرعت مواجه هستید؟نقل قول:
سرعت دانلود شما چنده؟
ممنون میشم اطلاعی بدید.
موفق باشی
افت سرعت که نمک اینترنت مخابراته همه دارنش حالا برا بعضی ها کم نمک تر برا بعضی ها هم شورنقل قول:
سرعت دانلودم قبل 10 تک لینک بالای 200 و بیشتر اوقات همون 350 و بعد ساعت 10 هرچی به شب نزدیک تر میشه سرعت کاهش پیدا می کنه و تک لینک خارجی به 60-90 کاهش پیدا می کنه ولی در طول 24 ساعت وب گردی کیفیت ثابته ثابته افتضاح
فعلا که مخابرات معلومه پهنای باند کم اورده الان که سرعت دانلود ندارن وبگردی هم مضخرفه شده
این زیر ساخت هم پهنای باند به مخابرات نمیده که کاربراش از این هم نوسان و ناپایداری از سرعت در این مدت در بیان
من صبح تست کردم سرعت سرور داخلی تا 320 میرفت.
خارجی هم تا 180.
فقط صبح ها که خلوته سرعت اینطور خوبه.
درسته ساعت که 10 میشه انگار مخابرات کارشو شروع میکنه شیر رو میبندن
شاید به خاطر بیشتر شدن ترافیک باشهنقل قول:
خب لطفا DNS ـی که سرعت وبگردی رو بهتر میکنه بگید تا ماهم استفاده کنیم:n15:
چه جوری؟به ماهم یاد میدی؟:n13:
من از اینا استفاده می کنم:نقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.4
ما که نمیدونیم این گندی که بالا اوردن کی میخان درستش کنن.خداوکیلی این نتایج روتا به حال دید؟
خلاصه بعد از 20 دقیقه هی سه چهار بار رفرش کردن این سایت speedtest رو بالا اوردم و این سایت هم بعداز 10 دقیقه این نتایج رو داده.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بچه ها سرعت دانلودتون از سایت دانلودها چنده؟ برای من از 90 بیشتر نمیره، مشکل از منه یا همه جاییه؟ (سرویس دو مگ محدود - بابلسر)
برای من که با اینترنت 128 6 ماهه و محدود بین صفر تا 7 کیلو بایت متغییره.
خداروشکر کنید لااقل برای شما 90 هست.
از سایت "دانلودها دات کام" ؟نقل قول:
اره عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما دیگه وضعیتت واقعا درامه. ما رو هم تو غم خودت شریک بدون :n03:
برار مشکل همه هسهنقل قول:
من از سافت98با اکانت دانلود میکنم بیشتر از120 با 2تا لینک نمیره.وبگردی که شورشو در آورده
مخابرات یعنی همین
نه به اینکه روزی 13 گیگ دانلود کنیم نه به اینکه به500مگ نرسه واقعا درد آوره
البته سرویسه 128 نامحدود
الان بدتر شد حداکثر47 خدا عاقبته ما رو ختمه به خیر کنه خودمون گیج شدیم
کلا ریده شده از سافت 98 سرعتم رو 120 هست
یعنی دوتا لینک برات 120 کیلو بیت هست؟نقل قول:
داداش واسه ما تک لینکش الان 40 هست باز یهوویی میاد 10 هی همینجور نوسان داره.
فکر کنم بدبخترین کاربرا از فریدونکنار باشن که هیچکس نمیره یه شکایتی بکنه.خودمم بارها رفتم پیگیر شدم .ولی نتیجه ای نداشت.ااگه جندتا کاربر باهم برن شاید یه جواب درست حسابی بدن
منم دیگه ببینم تا هفته بعد این چرت دی اس ال درست نشد این مودم و کاسه کوزشو جمع میکنم وبی خیال میشم.
اخه هیج جای کشور مخابراتش اینجوری نیست فقط چرت دی اس ال تو مازندارن اینجوریه.
کسی میدونه چحوری سرعت دانلود با idmرو میشه محاسبه مرد ؟برای مثال الان برای من تو سایت speedtest زده 23. مگابابت.یعنی سرعتم چند باید باشه؟
هم شهری سرعتت خوبه که 120کمه اونم تک لینکنقل قول:
ماله من 3 تا لینک از پی سی دانلود 150 میرفت
0.23 سرعتت باید 30 باشهنقل قول:
این سرعت به مگابایته باید به کیلو بایت تبدیل کنی یعنی در1024ضرب کنی که میشهنقل قول:
235.52یا همون 235
عزیز تا چند سواد داری :n02:نقل قول:
گفت23.مگابایت
0.23 .این الان 23 صدومه! میشه همون 30 کیلو بایت!نقل قول:
حالا عصبانی نشو وقت اذان نزدیکه فشارت میره بالا مجبور میشی روزت رو بخوری.:n01:نقل قول:
من بهت میگم تا 20 روزه آینده سرعت به کاربرای مخابرات اضافه میشه راستو دروغ بودنشو نمیدونم ولی اونا اینجوری جواب دادن
اشتباه نکنی یعنی جمع سرعت دو تا لینک شد 120
الان دارم از پی سی دانلود با 3 تا لینک سرعت 200 دان میکنم
شما هم اول پست رو بخون بعد پست اسپم بدهنقل قول:
دوستمون هم گفتن 23 مگابایت که معلومه سرعتش بالاهست دیگه احتیاجی نداره سرعتش رو حساب کنه
.23 نوشته بود
دوستان سعی کنید بحث های مفیدی بکنید و مشکلاتتون رو حل کنید
پس لطفا با احترام با یکدیگر صحبت کنید
با تشکر
الان سیگنال مودم من رو 9 هست! خیلی کم شده، شما هم مشکل سیگنال دارید آیا؟
رخصت از آرمیننقل قول:
نوشته بود بیستو سه صدمه مگابایت که به کیلو بایت باید در 1024 ضرب کنی