شانسی بید 1ماه واسه تست بگیرنقل قول:
Printable View
شانسی بید 1ماه واسه تست بگیرنقل قول:
رفقا سلام.
من میخوام از های وب سرویس بگیرم.خودم کاربر مخابرتم فعلا...میخوام در مورد تعرفه هاش بدونم.سرویس نامحدود داره؟ 128 نامحدودش چه سرعت دانلودی میده؟ قیمتاش چه جوریاس؟ من قبلا با 25 تومن 512 نامحدود مخابرات میگرفتم سرعتشم حداکثر 60 بود.حالا میخوام بدونم یه همچین سرعت و قیمتی معادل کدوم طرح های های وب میشه؟
رفقا سلام.
من میخوام از های وب سرویس بگیرم.خودم کاربر مخابرتم فعلا...میخوام در مورد تعرفه هاش بدونم.سرویس نامحدود داره؟ 128 نامحدودش چه سرعت دانلودی میده؟ قیمتاش چه جوریاس؟ من قبلا با 25 تومن 512 نامحدود مخابرات میگرفتم سرعتشم حداکثر 60 بود.حالا میخوام بدونم یه همچین سرعت و قیمتی معادل کدوم طرح های های وب میشه؟
تعرفه های نامحدود های وب بسیار گران هستش رفیقنقل قول:
نا محدود 128 حدود26 تومن قیمتشه که مفتش گرونه ،512 نا محدود هم 85 تومن هستش سرعتش هم همون 60 تاس.
دوستان کسی میتونه از تعرفه های فشفشه یک عکس بگیره؟
من چون از این شرکت سرویس ندارم نمیتونم ببینم ممنون میشم یکی بزاره...
عزیز مگه میشه یک همچین چیزی که میگی محال هست نرم افزای اکانتیگ حجم مصرفی شما را محاسبه میکنه و دستیی حساب نمیشه شما du meter نصب کن قبل از شروغ دانلود اینترنت را قطع کن (مودم را خاموش و روشن کن) و سپس دانلود را انجام بده در پایان دانلود مجدد مودم را خاموش کن و روشن کن انگاه ننایج را چک کن بهت قول میدم باید با هم بخونهنقل قول:
حجم دانلودی 1 مگ در ساعات رایگان
تو 3 ساعت کلن 750 مگ گرفته :n22:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی از ملایر های وب داره ؟؟
همیشه اینجوریه یا فقط امشب اینطوری بود؟نقل قول:
تو که مخابرات داری یک تست نمی کنی ببینی پینگش برای بازی چطوره؟نقل قول:
های وب که بودم پینگم زیر 200 نمیرفت
ولی حالا پارس انلاین:n20::n20::n20:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هفته ای دو بار این جوریه:n03:نقل قول:
تو اون روزایی که سرعت عالیه تو دانلود شبانه چند گیگ میتونی دانلود کنی 1گیگ میتونی تو این 3ساعت؟نقل قول:
روزهای دیگه 2 تا 2.5 گیگ میشه دانلود کردنقل قول:
سرویس 256 با 1 مگ واس من فرقی در دانلود شبانه نداره . جفتشون یه اندازه میگیره
دوستان من چند روز هستش که چراغ internet مودمم روشن نمیشه هر کار میکنم همینجور خاموشه زنگ زدم پشتیبانی 10 بار تنظیمات رو از اول انجام دادیم نشد اخر سر خودش اومد خونه ما 10 تومن گرفت و اون هم هی تنظیم میکرد اما باز چراغ internet روشن نمیشد و به هیچ سایتی وارد نمیشه
کسی میتونه کمک کنه خیلی خیلی ممنون میشم
نقل قول:
من که مشکلی ندارم :
این دیگه شانسه شماستنقل قول:
واگر من 4تا دوستان های وب تخلیه کردیم رفتم پارس انلاین همه ساکن اهواز بودیم
بیا پارس انلایننقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من چند ماه از های وب ناراضی بودم ولی الان خیلی عالی اگه طرح دینامیت بگیرین که یه ساعت 2 گیگ دانلود میشه.پینگش هم خیلی عالی شده :) من نمیدونم چرا بعضی دوستان ناراضی هستن
سرویس 8 مگ... فکر نمیکنم نیازی باشه پاسخ پشتیبانی رو هم اینجا بنویسم چون هممون با جواب تکراریشون آشناییم.
تست دانلود با IDM :
دوست عزیز شما نگفتی خطت رو چند بسته شده؟نقل قول:
و اینکه اگر میشه یه تست هم با speedtest بگیر :n16:
این اطلاعات خط من :نقل قول:
Speedtest متاسفانه برای من باز نمیشه !!!
فلش پلیر نصب کن باز میشهنقل قول:
فلش پلیر نصبه ، مشکل از جای دیگه ایه !!!!نقل قول:
سلام همشهرینقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟
وضعیت شبانه چطوره ؟
از یه مروگر دیگه استفاده کننقل قول:
هیستوری مرورگر را پاک کن
چه اروری میده عکس قرار بده
از یه مروگر دیگه استفاده کننقل قول:
هیستوری مرورگر را پاک کن
چه اروری میده عکس قرار بده
برای من چند روز قطعی زیاد داره رو اعصابه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام بچه ها .نت من های وبه خیلی سعت پایین بود چن روزه.امروز زنگ زدم یه خانمه درستش کرد و سرعتش خیلی خوب شده ولی با کریو بیشتر کار دارم همش سرعتش اصلا فرقی نکرده و همشم قطو وصل میشه . باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
....Coming Soon :n16:
امروز کلا اینترنت این استان خراب شده ما 7-8 ساعت قطع بود ! الان خوبه
چواب من یادتون نره منتظرم ها:n07:
فقط با پرو.کسی باز میشه برام اینم تست با پرو.کسی :نقل قول:
آقا من تهرانم رویه یه خطم از شهراد نت دارم اما خیلی گرونفروشه توی قسمت حجم وگرنه باقی چیزاش توی این 7 ساله ک ازش سرویس گرفتیم خوبه / با توجه با فرا رسیدن تابستون این داداش منم ک خوارکش کانتره هم اضافه میشه به من واسه همین دیگه شهراد ج نمیده واسه همین رفتیم روی خط دیگمون از مخابرات adsl بگیریم گفتن 1 ماه دیگه ! الان 48 روز شده هنوز خبری نیست ما هم تصمیم گرفتیم به مخابرات بگیم نبندن adsl رو روش بریم یا از آسیاتک بگیریم یا از های وب نظر شما چیه میخواستم بدونم آیا جواب گوی کار ما هست های وب ؟ شنیدم قطعی زیاد داره بعضی اوقات درسته ؟ برای بازی آنلاین مناسبه ؟
اگه با proxyاسپید تست گذاشتی چرا ispداده گستر عصر نوین زده :n10::n09::n19:نقل قول:
ابوالفضل شاتل رو جمع کردی و میخوای بیای های وب ؟(تبلیغاتش وسوست کرده؟):n02:نقل قول:
پست من داره خاک میخوره :n29:نقل قول:
احتمالا کریو ام بعد از باز شدن سایت قطع شدهنقل قول:
اینم تست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مرکز مخابرات گلستان ، سرعت دانلود عالیه ، پینگ هم متوسطه ( پینگ بهتر بخوای باید بری پارس آنلاین یا مخابرات )
سرویس دینامیت ، شبانه نداره.
خدا بیامرزه کسی که از های وب نت گرفت:n09: