اینترنت عالی شده.
سرعت دانلودم شده 800 کیلوبیت بر ثانیه.کاملاً هم پایداره.
پینگم با 4.2.2.4 شده 110.یه دونه تایم آوتم نداره.
ایمان...ایمان جان از خواب پاشو داری هذیون میگی..:n03:
اینترنت سالمم آرزوست:n22:
Printable View
اینترنت عالی شده.
سرعت دانلودم شده 800 کیلوبیت بر ثانیه.کاملاً هم پایداره.
پینگم با 4.2.2.4 شده 110.یه دونه تایم آوتم نداره.
ایمان...ایمان جان از خواب پاشو داری هذیون میگی..:n03:
اینترنت سالمم آرزوست:n22:
ممد(و سایر دوستان) من الان بهترین نرم افزار رایگاهن رو بهت معرفی میکنم که واسه همیشه از شر گشتن دنبال این ف.ی.ل.ت.ر شکنها خلاصت کنه.نقل قول:
شما نرم افزار WebFreer رو دانلود کن.یه مرورگر هست که هسته ی اصلیش گوگل کرومه.یعنی ظاهرش دقیقاً همونه.کاراییشم مثل اپرامینی و UC برای موبایله.اینم همون کارو واسه کامپیوتر انجام میده.یعنی شما نصبش میکنی و باهاش وارد هر سایتی دلت خواست میشی.
اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهشهر. دیروز مشکل داشت اما امروز عالیهنقل قول:
بچه ها وقتی میخوام وارد IBSNG بشم این ارور رو میده :
برای شما هم اینطوری شده ؟
ظاهرا مشکل داره وارد نمیشه .برا من این اررور رو میدهنقل قول:
[Errno 28] No space left on device
ایمان این فیلتر شگنه رو نصب کردم اما توی هیچ سایتی نمیره
نرم افزاري جالبيه و خوبيش اينه كه تنظيماتي هم نداره، البته اولش چند دقيقه هيچ سايتي رو باز نمي كرد.نقل قول:
ولي مشكل اصليش اينه كه وقتي داخلش هستي اصلا حس خوبي بهت نميده.تبليغاتي كه همينجوري قسمتي از صفحه رو اشغال ميكنه و بعضي هاشون آدم رو ياد ويروس ها و تروجان ها ميندازه.
درسته هيچ جاي اينترنت امن نيست و اطلاعات ما توي يه جايي ذخيره ميشه ولي خب در مورد اينجور مرورگرها بايد بيشتر احتياط كرد.
عجب!!!!!!! منو بگو فک می کردم واقعا مصرف کردم من این ماه تا حالا ۷ گیگ مصرف کردم . نگو داره همینجور دوبل میندازه . زنگم زدم میگه استفاده کردی. پس انگار مشکل همه همینه . چیکار کنیم ؟؟نقل قول:
من که یک ماه پیش توی همین تاپیک گفتم داره دو برابر حساب میکنه ولی کسی اهمیت نداره..نقل قول:
ایمان این چی بود دادی:n24:
تا باهاش رفتم فیسبوک منو بن کرد حالا تاریخ تولد میخواد منم تاریخ تولد اشتباهی داده بودم یادم نیس.
بدبخت شدم رفت:n05:
فیسبوک اینو برام فرستاده Your Facebook account was recently logged into from a computer, mobile device or other location you've never used before. For your protection, we've temporarily locked your account until you can review this activity and make sure no one is using your account without your permission.
آیا از دستگاهی تازه یا جایی ناآشنا به فیسبوک وارد شدید؟
- If this was not you, please log into Facebook from your computer and follow the instructions provided to help you control your account information.
- If this was you, there's no need to worry. Simply log into Facebook again to get back into your account.
For more information, visit our Help Center here:
http://www.facebook.com/help/account_recovery?ref=hcrblock
حالا کسی از جزییات این موضوع خبر داره که چرا مخابرات دوبرابر از حجم کم میکنه ؟ سیستمشون مشکل داره یا از عمد این کار رو کردن ؟
آره،بعد که here رو انتخاب میکنم دوباره وارد میشم وارد میشه.نقل قول:
مخابرات شهر ما یه زمانی وقتی با پروک30 و اینا وصل می شدیم حجم رو 3-2 برابر مینداخت !!!نقل قول:
یعنی الان برا شما هم همینطوری شده ؟؟؟
ممد جان این بخاطر تغییر ipهستش و تنظیماتی که توی اف بی وجود داره.اصلاً مورد خاصی نیستش.اگه از همون چیز پی ان قبلیت استفاده کنی دوباره وارد میشه.نقل قول:
من که خودم از رایگان استفاده نمیکنم.اما خوب گاهی لازم میشه.سرعتش خوبه.نقل قول:
من که اره استفاده کردم از همون موقع هم اینطوری شد ولی بقیه دوستان رو نمیدونم خودشون بیان اعلام کنندنقل قول:
این مورد رو خود مخابرات باید حل کنهنقل قول:
حالا شما فرض کن بهشون بگی از پروک30 استفاده کردی و اینطوری شده !!! هیچی دیگه ! اگه 1% احتمال داشت که درستش کنن،بفهمن پروک30 داشتی اصلا درستش نمی کنن
مثل اینکه حالش خوش نیست .هر چی ازم خورده بود اورد بالا + یه چیزی هم روش :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 31/4 پولی هست که خودم واریز کردم برای سرویس .بقیش دیگه نمیدونم سر چه حسابی اضافیده.
برا من از 2ماه پیش اینجور شده.قبلا شارژ اضافه میومد و نمیدونستم چطور مصرف کنم اما الان 2گیگ سر 2هفته تموم میشهنقل قول:
منم یه بار این اتفاق برام افتاد و دو هفته وارد نشدم خودش خوب شدنقل قول:
به نظر من sigma خیلی بهتر از ibs بودو هیچوقت این مشکلات رو نداشت البته ibs هم تا 2 ماه پیش خوب بود(تا اون موقع که ترافیک ماه های قبل نمی سوخت)
بابا این دیگه چیه :n04:نقل قول:
پس اگه رو خطت 2مگ ببندن چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :n10:
همچنان برای من تا 7 رایگانه :
من تو اندیمشک اینترنت مخابرات رو از طریق یه شرکت درپیت به اسم "کیش اوآسیس" دارم و 512 نا محدود هست و سرعت دانلود و پینگش هم خوبه
ip : 2.185.xxx.xxx
ping : 130 - 150
سرعت دانلود 75 کیلو
میخواستم ببینم میتونم از این شرکت اشتراک نگیرم و مستقیم با مخابرات و از تو سایت ahvaz.sitra اشتراک بگیرم؟
چون این شرکته خیلی درپیته، (به جای پشتیبانی فقط یه منشی دارن که فقط بلده پول بگیره، شارژ آنلاین هم ندارن و فقط نقدی و حضوری میتونی شارژ کنی، عصرها هم نمیتونی شارژ کنی چون منشی نیستش!، وقتی هم شارژ میکنی یک هفته بعد واردش میکنن و میتونی استفاده کنی یعنی سر هر ماه یک هفته بدون نت میمونم)
یعنی شرکت به این درپیتی تو عمرم ندیده بودم،
حالا امکانش هست که تو سایت ahvaz.sitra ثبت نام کنم و مستقیم از مخابرات بگیرم؟
بچه ها noise margin همون SNRـه؟
واس من اینجور زده
noise margin upstream: 10.2 db
output power downstream: 18.8 dbm
attenuation upstream: 16.3 db
-----------------------------------------
noise margin downstream: 32.2 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 28.9 db
بیکاری؟داداش اینترنتتو بچسب به فکر عوض کردنشم نباش.هم پینگ پایینه هم سرعتت خوبه.کاری نکن که پشیمون شی.قدر اون خانومه رو هم بدون.:n02:نقل قول:
آره.خطتم خوبه.نقل قول:
سلامنقل قول:
من یکی از آشناهامون فرهنگیا 512 نامحدود داشت سرعتش بیشتر از 30 نمیشد
شما کدوم منطقه ای ؟
-----------------------------------------
این اوآسیس تو کل استان خدمات میده و فقط تو اندیمشک نیست
یه شماره هست 06112227007
مال اهوازه ولی بهش بگو که مال اندیمشک به درد نمیخوره فکر کنم بتونه کارتو راه بندازه
امروزترافیک خریدم ولی سرعت وبگردی پایینه:n27:
ايمان اوضاع اينترنت سربندر چطوره؟
زنگ زدم 2020 ميگه مركز مخابراتيتون مشكل داره
داداشم خونش ماهشهره از بدر رايان گرفته واسه اون عاليه
ولي سربندر من رفتم پورت خالي نداشت :n30:
کوی نیرو،نقل قول:
قبل از انتخابات سرعتم 112 KB/S بود، ولی بعدش شد 75
البته بعضی وقتا یه ip میگیرم که 50 درصد تایم اوت داره و سرعتش هم خوب نیست، ولی چند بار مودم رو ریست میکنم یه آیپی خوبی میگیره که هم تایم اوت نداره هم سرعتش خوبه.
افتضاح افتضاح
512 نامحدود
پینگ رو که اصن حرفش رو نزنین که این یه هفته ای که دارم فقط یه روز بی تایم اوت بود
سرعت دانلود هم چند روز اول خوب بود الان شبا دیگه بالا تر از 15 نمیشه
روزا هم یه چند ساعتی واقعیه
سرعت دانلود همیشه بین 60 تا 70 بمونه من هیچ مشکلی ندارم اما الان بین 20 تا 40 متغیره
قبلاً توپ بود.اما الان داغونه.البته اینم بگم که مرکز مخابراتی سربندر(شهید بهشتی) یکی از افتضاحترین مراکز مخابراتیه ایرانه.واقعاً زیرساختش داغونه.من بارها رفتم پیش رئیس مخابرات گفتم وظیفتونه در مورد نویزگیری خطها و ارائه ی سرویس اینترنت خوب هم اقدام کنید.اما مشکل اینه که من تنها مراجعه کننده در این زمینه هستم.همه ی عزیزان مشکل دارن اما به خودشون زحمت شکایت نمیدن.نقل قول:
بچه ها شما Quality Of Service رو فعال کردین؟به درد میخوره یا نه؟
=-=-=-=-=-=-=-=
چطور دو تا سیستمم رو با استفاده از مودمم(قابلیت روتر داره) شیر کنم؟یکیشون ویندوز 7 داره اون یکی XP و هر دو با یه مودم وصل هستن.
باید Home Network بسازی، اگر منظورت اینه که میخوای راحت از پوشه های اشتراک گذاری شده، روی یه سیستم دیگه استفاده کنی.نقل قول:
عین آب خوردننقل قول:
هر 2 تا سیستم رو به روتر وصل کن خودشون برات شبکه میشن!!!
فقط تو ویندوز 7 وقتی فایلی رو شبکه کردی از home network پسوردت رو بردار تا بتونی با ویندوز ایکس پی بری تو ویندوز 7:n02:
اصلا اینکارو انجام نده چون یکی دو ماه برا ثبت نام معطل میشی و اونجاش ضد حاله که وقتی مشکلی پیدا کردی پشتیبانی هیچ کاری واست انجام نده در ضمن به یاد داشته باش که اآسیس قدیمیتره و حرفه ای ترنقل قول:
شنیدم دو تا شرکت دیگه به مخابرات اضافه شده پردیس واکسین یعنی الان شدن اآسیس(ماناماد)-ضحی-اکسین-پردیس کسی میدونه جریان چیه و ادرسشون کجاست
نقل قول:والله من ظهر Home Network ساختم و جفت سیستمامم که به یه مودم وصله،توی ویندوز ایکس پی خیلی راحت به ویندوز 7 وصل میشم اما توی ویندوز 7 اصلاً نمیتونم به ایکس پی وصل شم.خطا میده.در حالیکه توی شبکه ها پیداش میکنه ها.نقل قول:
توی ویندوز 7 وقتی یه پوشه رو Share میکنم از طریق Ip و سیستم XP راحت واردش میشم،اما توی Xp نه.حالا جالب اینه که من برعکسش رو میخوام.
یعنی روی سیستم XP حدود 200GB فایل دارم که میخوام کپی کنم روی سیستم 7.اون سیستم که ویندوز Xp روش نصبه مادربوردش پورت ضعیف کرده و هادر اکسترنال بهش وصل نمیشه.در نتیجه نمیتونم فایلا رو با این روش جابجا کنم.میخوام از طریق اشتراک گذاری جابجا کنم.
حالا که تمام موضوع رو فهمیدین راهنمایی بفرمایید.
توي ويندوز xp از فولدر آپشن سربرگ view تيك گزينه آخر رو بردار ببين درست نميشه(use simple file sharing )نقل قول: