اینترنت من هم از دیروز شروع کرده به قطع شدن های پی در پی. سرعت هم اینقدر پایینه که به Dial Up میگه وایسا تا با هم بریم!!
Printable View
اینترنت من هم از دیروز شروع کرده به قطع شدن های پی در پی. سرعت هم اینقدر پایینه که به Dial Up میگه وایسا تا با هم بریم!!
چراغ dsl خاموش میشه؟نقل قول:
خط نویز نداره؟
چطوره ؟ نتم همش تایم اوت میده :n03:
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 32.9 30.6 Attenuation (dB): 37.5 21.1 Output Power (dBm): 11.8 13.3 Attainable Rate (Kbps): 9400 946 Rate (Kbps): 576 159 MSGc (number of bytes in overhead channel
message):59 11 B (number of bytes in Mux Data Frame): 18 4 M (number of Mux Data Frames in FEC Data
Frame):1 1 T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 4 R (number of check bytes in FEC Data
Frame):0 0 S (ratio of FEC over PMD Data Frame
length):1.0000 0.9524 L (number of bits in PMD Data Frame): 152 42 D (interleaver depth): 1 1 Delay (msec): 0 0
برای من همون 1152/319 هست اما سرعت شده انفجار نور!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ هم حماسی شده:
البته دلخوش به این مقدار نباشید ... :n08:از آقای وزیر محترم درخواست داریم همون قدیم که کندی و قطعی داشتیم خیلی بهتر بود انقدر زحمت نکشند هی دارن موجب خیر و برکت میشن!!:n09:کد:Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=793ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=792ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=795ms TTL=47
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=797ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=809ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=800ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=823ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=817ms TTL=47
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=791ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=796ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=796ms TTL=47
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=793ms TTL=47
وضعیت ظاهرا که خوبه :دینقل قول:
من خودمم آسیاتک دارم تایم اوت دارم
تا فردا صبر کن ببین بهتر نمیشه
آره باید صبر کنیم این همه مشکل داریم اینترنت که چیزی نیست ماهی 40 تومن دارن حلال میکنن! مردم همش باید صبر کنن و آخ هم نگویند که دشمن شاد نشود :n19: مشکلات هم خودکار حل میشن همین اینترنت الان چند ماهی(سال!) هست سراسریه فردا درست میشه کابل پاره شده و ...نقل قول:
اگه تا فردا درست نشد تا پس فردا صبر کنید!:n09:
نقل قول:
محتوای مخفی: فقط مخصوص دایی
توجه کردین دوستان بدون دیسکانکت تو پینگ هی ttl کم و زیاد میشه مسیر هی عوض میشه روتر و فایروال عزیز و فیلتـرینگ و اینا:n09: پس نتیجه میگیریم که کابل اینترنت ایران تو سوئز پاره شده و برادران هیچ کاری دارن نمیکنن!!:n02:
سرعت اینترنت خارجی برای بچه های تهران امروز تعطیله ولی شهرستانها خوبه :n29:نقل قول:
حالا فردا برعکس :n08:
اینترنت خارجی واقعا مفهوم جدیدی هست که باید بیشتر تبیین بشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته برای استفاده از گوگل ارث اسلامی و موتور جست و جوگری که bing و google رو میخوره و سرویس ایمیل ملی و ... نیاز به یک اینترنت داخلی!! هم بود که خب با دستور آقای رئیس داره کار میشه روش به زودی افتتاح میشه ...:n20:البته امیدواریم که کشور دوست و همسایه چین تحت تاثیر جوسازی ها و تحریمها و جریمه های استکبار قرار نگیره و به وظایف و تعهدات خودش عمل کنه که بتونیم مثل اونا بشیم شده نفت خام میدیم به کره شمالی تجهیزات میگیریم ...نقل قول:
بچه ها کل آبگوشت بستنیا داره کار می کنه الان یونوب رو راحت باز می کنم بدون استفاده از اون برنامه قبلی که گذاشتم ...
HS SHIELD داره عالی کار می کنه !
512 مخابرات , 5 روز میشه که در حد دایل آپ شده سرعت
واقعا جای تشکر داره
خدا لعنتشون کنه صبح تا حالا کلی کار داشتم ملی شده بود.
واسه شما anonymox کار میکنه؟
Freegate/AW/HSS/CProxy/UltraSurf و ... باقیش که خودت بهتر میدونی! برای من که کار نمیکنن راستی وضعیت پهنای باند چطوره؟:دی شما هم انقدر فحش و لعنت نده بالاخره وظیفه هست و اونا در قبال پولی که دریافت میکنن باید محدودیت اینترنت و نظارت شدید حتی شنود و جاسوسی و ... رو انجام بدن وگرنه سادیسم ندارن که!!:n09:نقل قول:
نمیدونم این کابل تو کانال سوئز چطوری پاره میشه که با تحریم شکن سرعت سرور خارجی درسته!؟:n13:
من الان 2 روزه که راس ساعت 10 اینترنتم فضایی میشه و همه فندق شکن ها و . . . خیلی عالی کارمیکنن.
بعد سر ساعت 12 یهو همه چی قطع میشه و بعد از 10 دقیقه کلا اینترنتم قطع میشه.
در کل تو سایت هیچ کدوم از یانکها هم نمی تونم برم.
آقا این چه وضعیه.
خیلی جالبه این HSS برای من تا 2 روز پیش تو تایم شب کار میکرد ولی یونوب و فیک بوق باز نمیشد اما الان دارم با 130 از یونوب استریم می کنم ...
اصلا نمی تونم ارتباطی بین این اتفاقات پیدا کنم یه روز دزست یه روز خراب !
اینجا اینترنت مخابرات قزوین kerio وصل شده و دیگه قطع نمیشه :n19::n20: واسه شما چطور
یکم بهتر شده اما خب تعجبی نداره ساعت نزدیک 2!!
اینجا تاپیک مخابرات تهران : درب خروج >>> :n02:نقل قول:
+
برای من هنوز همه چیز قطعه ...
با توجه به اینکه مودم مورد نیاز برای استفاده و کاربری خانگی و پی سی هست اگر وایرلس دار نباشه ایرادی داره ؟نقل قول:
اگر ضروری هست که وایرلس دار بگیرم چه مدلی بگیرم ؟ لطفا مشخصاتش رو دقیقا برام بنویسید .
اتفاقا این سوال منم هستنقل قول:
اگه کابل پاره شده پس چرا جور در نمیاد حرفا و اعمالشون !
برای منم قطع میباشدنقل قول:
شما کدوم مرکزی ؟
من کـاشـانی :n03:
اگه بخوای با چندتا دیوایس (دستگاه) به اینترنت وصل بشی خب وجود مودم وایرلس دار ضروری ولی به نظر من شما که میخوای بگیری یهو وایرلس دار بگیر که راحت بشی مدل مودمت هم بستگی به پولی که میخوای بدی داره من زایکسل p650w دارم ازش خیلی راضیم از نظر امنیت عالیه
نه مشکلی نیست ولی اگر از نظر مالی براتون زیاد سنگین نیست بهتره WireLess دار بگیرین به دلیل این که به هر حال ممکن از یه دیوایسی استفاده کنین که نیاز به وایرلس داره مثل لپ تاپ و ...!نقل قول:
آینده نگری مهمه .
برای انتخاب مدل هم باز بستگی داره به هزینه ای که می خواین بکنین برند با برند فرق داره ...
مثلا هم میشه Tp-Link خرید هم Asus اما مسلما Asus گرون تره به دلیل امکانات بیشتری که به درد کاربر خونگی زیاد نمی خوره یا اینکه ممکن دو آنتن داشته باشه ...
من خودم قبلا Tp-Link داشتم فوق العاده عالیه برای کار خونگی و اینکه قیمت و ساپورت خوبی هم داره اما مجبور شدم Asus بخرم چون نیاز به قدرت بیشتری داشتم به خاطر برد و این حرفا !
این مدل ها برای شما عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / PROLINK - PWH2004 /TD w8961ND .
کلا سعی کنین از Tp=Link بخرین مدل های دیگه هم هست اما این برند خیلی قیمت های خوب و کیفیت عالی داره و .
بحث مودمو ول کنین . من یه چیزی رو متوجه شدم. روزا دسترسی به قندشکن و فندق شکن و ان و گوز میسر نیست . شبها برای ده ساعت کار میکنه.
اینترنته شده مثل کانالهای سوپر که شبها -18 میزنه و بخش بزرگسالان شروع به کار میکنه.
خدایی سطح دیدگاه این مسئولین تا چقدره ؟ . اخه من نوعی که باید به سیصد نفر جواب پس بدم چرا باید تحت فشار قرار بگیرم. خدایی تو کار این تاپاله ها موندم :n21:
HSS کار می کنه !
به بحث مودم ما چیکار داری !:n25:
همون نرم افزاره .... وضل بشه ...!:n23: من چیز دیگه ای نمیخوام !نقل قول:
سرورای امریکاش به فاک رفته.
درضمن عزیز یک بخش خرید مودم هست و همه چی از جون مرغ تا شیر ادمیزاد داخلش توضیح داده شده.
مودم منم ایسوزه وایرلس هم گرفتم که مکافات سیم کشی نداشته باشم و الان ! میفهمم چه نعمتیه ! . برا سه چهارتا از مشتریهام هم خریدم و همشون هم خوب بودند. فقط یک مشکلی داره....مودم با این کیفیت و با این کوالیتی داره با این خطوط وو سرعت مزخرف از بین میره...:n23:
واسه من عالی وصل میشه HSS ..نقل قول:
حالا دیگه یه نفر راهنمایی می خواد تو خرید شما دیگه کوتاه بیا ! :n25::n24:
اخه یک مسئله ای هم هست . تو دو مگ برداشتی من 256 گرفتم . تو اگه سرعتت کم بشه فوقش میشی یک مگ ! ولی اگه سرعت من کم بشه میشه ناک اوت !
نقل قول:
4-5 روزه کردم 1 مگ حالا جالبه از دیشب هی این سرعت DownStream تو مودم من عوض میشه 1152 شد 821 بعد برگشت سرجاش دوباره از صبح شده 825 ...
نمی دونم چه غلطی دارن می کنن
نه ! خوبی HSS اینه اصلا پینگو تغییر نمیده حتی 5 تا ..
مثلا الان پینگم بده (210) نرم افزار رو Online کنم بازم همون 210 میمونه ...
ورژن آخرشو بگیر ( 2.90) ..
---------------------------------------
دیگه ای دفعه یه ذره زیاد شد دفعه قبل این مشکلات اصلا تغییر نمی کرد ...
with HSS :
without HSS :
سرعت اینترنت 1 مگ با سرور امریکا ساعت 3:52
نتیجه:
بقیه هم که سرویس 1 مگ دارن لطفا توی روز از سرور های خارجی تست بذازن نرجیحا امریکا باشه چون دوره
فک کنم برای 1 مگ زیادی سرعت کمه توی طول روز
فقط ایران سرورش قویه
1 مگ واقعی فقط از سرور های داخلی قابل استفاده اس
اینم سرور مونیخ المان
دوستان سرعتتون خوب شد؟
دلخوش به این مقدار نباشید :n08:
اقا من کچل شدم
یه هفتس روزی 1-2 ساعت بیشتر نمیتونم به اینترنت وصل شم اونم با 200 بار رفرش و ...
الانم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل dns برای بعضی پورت ها هست و کاریش نمیشه کرد:n14: چه کنم! کمک!×!
دوستان این مشکل پایین بودن سرعت کی حل میشه؟من 2 روزه این مشکلو دارم.زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل قطعی داریم سراسریه به زودی حل میشه.راه حل چیه؟
dns عوض کننقل قول:
مخابرات مازندران قاطی داره امروز باسرعت 480 البته تا ظهر الان 30
کل مخابراتا اینجوری هستن؟
سلام دوستان.
من میخوام از مخابرات، سرویس اینترنت نامحدود بگیرم (ترجیحاً بالای 512). ولی یه سوالی برام پیش اومده. (ببخشید اگه تکراریه)
اگه من زیاد دانلود کنم (با سرویس نامحدود) آیا باید مبلغ اضافی بابت گیگهایی که دانلود میکنم بپردازم؟ و یا اینکه از اونجایی که نامحدوده، فقط همون هزینهی اشتراک میاد روی قبض؟
منظورم اینه که: مثلا قیمت 512 نامحدود، 20480 تومنه؛ حالا اگه من این سرویس رو بگیرم و در عرض همین یک ماه، مثلا 15 گیگ دانلود کنم، آیا روی قبض تلفن، هزینهی مصرف گیگ اضافی هم محاسبه میشه یا نه؟
راستش چون من از یک شرکت دیگه میخوام کوچ کنم روی نامحدود مخابرات، این قضیه برام مهمه.
پیشاپیش ممنون :n16:
نقل قول:
نه ! اصلا ! من از سه شنبه شب تاالان 40 گیگ دانلود کردم پس محدودیتی نداره !
مخابرات مثل شاشتل نیست بیاد بن کنه هرچقدر خواستی دانلود کن بدون مشکل !
سرعتت که بالاست فقط بگو ترافیک ماهیانت چقدرهنقل قول:
2 گیگ یا 3 گیگ در ماه؟