راستش من خودم عکسو یه جایه دیگه دیدم و برام عجیب بود گفتم اینجا بگم شاد شما دیده باشید!!!!!نقل قول:
منم فک میکنم این دمو رفتن به شهر کلیفه چون همه ی ما بهش کار داده بودیم هیچ کدوم این دمو رو ندیدیم :n02:
Printable View
راستش من خودم عکسو یه جایه دیگه دیدم و برام عجیب بود گفتم اینجا بگم شاد شما دیده باشید!!!!!نقل قول:
منم فک میکنم این دمو رفتن به شهر کلیفه چون همه ی ما بهش کار داده بودیم هیچ کدوم این دمو رو ندیدیم :n02:
تصویر لو رفته از kai با popuri :n19::n08:
این مربوط به رفتن اسم اون پسره یادم رفته این دمو رو میتونی وقتی ببنی که وقتی اون شراب فروشه که باغ انگور داره پیشت میاد نری به این پسره بگی بعد 29 یا 30 زمستان می بینید پسره داره از دهکده میره کار نداره بدبخت مثل ما :n19:نقل قول:
میشه توضیح بدی این دمو ها رو چه جوری میشه دیدنقل قول:
اینجا یه توضیحاتی داده. نمیدونم حالا برای همین نسخه هست یا...( به نظر برای Mineral town هست) فکر کنم دمو مشترک داشته باشن اینا.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته 29 زمستان ترک میکنه.
داداش من این دمو رو دیدم تو پاییز وقتی اونیکه باغ انگور داره میاد و به شما پیشنهاد کار میده به کلیف نگی اون 29 یا 30 زمستان همون سال از دهکده میرهنقل قول:
ممنون فهمیدم.نقل قول:
نامردی بودی چرا بهش کار نداده بودی دی: :n08:
این دموها از راحت ترین دموها هستن.نقل قول:
از چپ به راست: روز عید، رستوران
این عکس که مربوط به گلخانه هست و دمو نیست.
بعدی هم مربوط به زایمان Ann
بعدی هم ازدواج
بعدی هم یا دعوت به شام توسط ماری هست. یا جشن تولدش. احتمال زیاد دعوت به شام باشه.
این دمو رو چی؟؟ کی دیده ؟؟ باید چیکار کنیم تا ببینیمش؟؟؟ :n13:
اینم برای خودمم پیش اومد که بین گلهایی که کاشتم فقط یکی قرمز شد!!!!!!!!!!
این قرمزه به نظر شما مشکوک نیست ؟؟؟؟ من فک کنم باید بدیمش به basil انگار کارش با گل و گیاه باشه!!! نه ؟؟؟
شما چی فک میکنین؟؟؟؟؟؟؟:n13:
از هر بسته 9 تایی، یدونه فقط ممکنه از این گل های قرمز در بیاد. که فکر کنم بشه فروختش. البته برای دکتر این گل ها خیلی با ارزش هستن چون استفاده درمانی دارن. من با چیت 99 تا میکردم تعدادش رو. میدادم به دکتر خیلی خوشش میومد.:n02: basil هم عاشق گل هست.نقل قول:
اینو نده به کسی تا ته توش رو در بیارم فکر کنم این گل مال یه آیتم مخفی باشهنقل قول:
آی هاروست مونیا بیاین که مژده دارم یه نشونه از شهر گیر آوردم
تو عکس زیر دوتا سگ هستند تا جایی هم که من می دونم به جز سگ خودمون یه سگ دیگه میشه از شهر گرفت اونم وقتی که کارن مریض میشه در باره ساختگی بودن عکسم بگم که من این عکس رو از روی ویدویی که تو یوتوب بود گرفتم پس واقعیه
دمت گرم خیلی باحال بود ،یعنی میشه ..داریم!!!!!!!!:n19:
من نمیتونم از یوتوپ ببینم به علت همون که میدونی فی....ر ،ببین داداش نمیتونی کلیپ رو خودت آپلود کنی ما هم ببینیم؟؟؟؟؟؟؟:n01:
ببین حجم فیلمش افتضاح بالاست نمی تونم ولی می تونم اینو برات بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بخشید این بازی داخ شهر میره هیچ عکسی پیدا نگردم از شهر؟
سلام دوباره همین الان تو یوتوب می گشتم یه دمو عجیب غریب رو دیدم مثل اینکه اهالی دهکده برا شخصیت اول یعنی خودمون قود بای پارتی گرفتن ببینید دهنم آسفالت شد تا اینا رو براتون بزارم تعدادشون خیلی زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مربوط به پایان سه سال میشه !!!! :n12:
به لینک زیر برو انواع پایانا رو داره یعنی اگه با کارن ازدواج کنی چی میشه یا با هر کدومه دیگه!!!!!
ميشه يه لينك بديد برا مبدل پي اس وان به پي سي هم راه اين بازي خيلي مشتاق شدم اين رو انجام بدم
بیا داداش اینم لینکش::n16:نقل قول:
فقط مطمعن نیستم فک کنم تبدیل شده هست و نیازی به شبیه ساز نداری !!!
حالا بازیو دانلود کن اگه نبود بهت راهنمایی میکنم .....:n01:
در مورد این آره منم دوتا کلیپ ازش دیدم این کلیپم دیدم ولی فک نکنم مربوط به مریض شدن کارن و رفتن به شهر باشه.:n13:نقل قول:
تا اونجایی که من فهمیدم اسمش wild dog (سگ وحشی) و تو هردو تا کلیپی که دیدم یا حتی همین دقت کنی ساعت 6 غروبه و مرغا بیرونن تو یه کلیپ دیگه گوسفندش بیرون بود این سگه میادو اونا رو میخوره (مطمعن نیستم چون تو هر دوتا طوری سگ رو زدن:n24: که وقت فرارم نداشت چه برسه خوردن گوسفند و مرغ) تو این کلیپم دقت کنی سگ مزرعه (واسه خودمون) دنبالش میده...
وقتی مرغو بیرون از مرغداریمیزارم شب جاش نمیکنم هر روز تخم میکنه ولی قلبش همیجور کم میشه!!!
یعنی راهی نداره قلبش کم نشه؟؟؟ البته روی چمن و تو حصار امتحان نکردم!!!! بعد اگه بخوام همه بیان بیرون باید دون دونه بیارم بیرون؟؟؟
وقتی مرغو بیرون از مرغداریمیزارم شب جاش نمیکنم هر روز تخم میکنه ولی قلبش همیجور کم میشه!!!
یعنی راهی نداره قلبش کم نشه؟؟؟ البته روی چمن و تو حصار امتحان نکردم!!!! بعد اگه بخوام همه بیان بیرون باید دون دونه بیارم بیرونa na rahi nadare yani bayad hamishe done done in karo konim:n02:
والا خودم نرم افزار اجراي بازي هاي پي اس وان رو پي سي رو داشتم كار هم مي كرد ولي هارد فرمت شد و ....نقل قول:
راستي ميشه تو خوده كامپيوتر سيو كرد بازي رو ؟
راستي شنيدم اين بازي نسخه هاي مختلف داره از اون جايي كه كلي طول ميشه تا تموم بشه يه نسخه خوب شو پيشنهاد بديد
در ظمن اون جور كه معمله كوتوله ها و هفت تا اله هم هست كه بايد پيداش شون كنيم ؟
عجب بازي هست هااااا
این سگ دوم نیست...این سگ وقتی حیوونا بیرونن میاد پارس می کنه و قلبشونو کم می کنه...باید با تبر بهش ضربه زد تا دور بشه....واسه خودم اتفاق افتادهنقل قول:
مرغارو حتما باید تو حصار بزاری....دوم اینکه بارون می یاد اگه بیرون باشن قلبشون کم می شه....سوم اینکه یک روز در میون یه بار بلندشون کن دوباره بزار زمین....نقل قول:
من Back to nature رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
درسته این گرگه .... |:نقل قول:
پس معلوم شد که راهنمایی های بعضی سایتا کامل نیست حتی کتاب لوحه خانه چون در مورد این چیزی نگفته بود !!!! :n06:
یعنی مرغا رو بزاری بیرون ولی تو حصار باشن دیگه هر روز قلبشون کم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
حال داری ها بزار همون مرغداری بمونن بدبختا رونقل قول:
:n09:
من دیدم....البته سری پیش که بازی میکردم.این یارو مشروب زیاد خورده اینجوری شده...خوب میشه نگرانش نباشید :n02:
آرش توی پیامهات یه چیزی راجع به فلوت جادویی دیدم میشه برامون توضیح بدی چیه؟
تو یوتیوب چندتا غذای عجیب دیدم
صبر کنید اسم غذا ها رو واستون بزارم
کاش عکسش رو میگرفتی میذاشتی:n27:نقل قول:
بلد نیستم آپلود کنم
نقل قول:
انگار یه کم گرافیک ضعیفی داره این بازی
نسخه ای هست که افزایش گرافیک داده باشه یا حداقل یه کم بهتر باشه
البته گرافیک پایین باشه هم من بازی می کنم ولی اگه گرافیکش بیشتر باشه بهتره
بله نسخه های جدید ترش بهترن و بهترینشون tree of tranquility و animal parade هستن ولی برای اجراشون باید سیستم قوی ای داشته باشینقل قول:
حصار نزاری ممکنه که حیوونای وحشی حمله کنن....اگرم حصار باشه باید روزای بارونی و طوفانی مرغارو تو ببری....و سعی کن هر یه روز در میون به مرغ ها محبت کنی....نقل قول:
اینم اون گله زمستون نوک قله میشه دید!!!!!!